![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
Quote:
este mult de migala la faruri si nu am prea mult timp sa ma ocup de ele |
Salutare!
Ai adus masina intr-o infatisare de invidiat , depui foarte multa munca si esti ambitios tare. PS: In legatura cu ghinioanele astea ale tale....un prieten cand si-a cumparat masina , primul lucru care la facut a fost sa sfinteasca masina la Biserica , stiu ca pare penibil..... ;) |
Quote:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
sa arat ce am mai facut
|
Cātă ambiţie !
Să vedem şi produsul finit.. Foarte frumos ce faci tu acolo . respectele mele. |
Deci nu am cuvinte, arata bestial, am urmarit de mai mult timp topicul dar trebuie sa iti spun sincer ca combinatia de negru/albastru nu mi-a placut dar cu albastrul opc m-ai dat gata, la vara vreau sa o vopsesc si eu pe a mea si ma gandesc foarte serios sa fie in aceasta culoare :D
|
Quote:
Quote:
trebuie sa completez ceva: masina nu a fost albastru cu negru ci doua nuante de albastru culoarea actuala nu este albastru OPC sau Arden Blau ci este albastru WRC de la subaru rally |
Dap, imi cer scuze greseala mea :D m-am prea holbat la poze si cum diferenta intre cele doua (wrc si opc) nu este prea mare, m-am incurcat :D
|
1 Attachment(s)
foarte interesant ce faci tu acolo cu farurile alea...
mi-ai dat o ideea buna... am un prieten care cred ca poate face asa ceva... |
Nota 10 :) nu am crezut ca vor iesi asa bine,ai multa ambitie si rabdare ca sa faci de la 0 tot ce ai facut.Semnalizarile vor ramane originalele sau le faci si pe ele
|
10 Attachment(s)
aprins:D
|
9 Attachment(s)
am facut proba aseara si cu 2 lupe pe faza scurta nu mi s-a parut f mare diferenta de lumina fata de un far normal:sad:
o sa incerc ceva ajustari si apoi cu xenon sau becuri mai puternice sa vad ce rezultate obtin ca aspect imi plac foarte mult:D |
Quote:
Ei, asa da, un mare Bravo si Felicitari :D |
Era cumva ieri parcata la kaufland?? am vazut-o vreo 2 minute in sir si nu-mi venea sa cred cum poate sa arate:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning