Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Astra F 88 NFS (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/108245-masina-mea-opel-astra-88-nfs.html)

GOGU_VL 25-08-09 20:15

Re: Masina mea: Opel Astra F 88 NFS

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 2585292)
nu se stie..deja am gasit un a4 1.8 turbo din 96..., un 323, un 325, o calibra daia ecotec:X....sunt inca nehotarat ...astept weekendul sa le pot vedea pe toate

Mosule din tot ceea ce-ai specificat tu aici.......eu as merge pe 325.....fara sa jignesc pe cineva, dar stiu, am avut Opel si stiu ce poate si cum e intretinerea, am avut 3 Opel'uri, dar toate pana la Bmw......n-as mai reveni in veci la Opel, sincer.
Oricum, sunt banii tai, alegerea ta.....bafta la ales :twisted:

trafy-vr6 25-08-09 20:41

am gasit ceva bmw shmechere....ramane sa vb cu cineva care se pricepe...asa ca daca ai timp si cand ai da-mi un buzz pls;;;)

FLO_GSU 25-08-09 22:32

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 2585373)
Mosule din tot ceea ce-ai specificat tu aici.......eu as merge pe 325.....fara sa jignesc pe cineva, dar stiu, am avut Opel si stiu ce poate si cum e intretinerea, am avut 3 Opel'uri, dar toate pana la Bmw......n-as mai reveni in veci la Opel, sincer.
Oricum, sunt banii tai, alegerea ta.....bafta la ales :twisted:

Sunt de aceeasi parere cu tine...nu se compara BMW cu OPEL niciodata!!!
Depinde ce vrea el, daca vrea intretinere ieftina alege OPEL, daca vrea "sa ajunga sa vanda din casa numa ca sa isi vada masina pe strazi" alege BMW!!!
Una peste alta trebuie sa stii sa speculezi!!! A4 1.8t e o masina buna, cu putin bani poti urca motoru ala in 200 de cai foarte lejer!!

Bafta oricum si asteptam noua ACHIZITIE!!!

GJ 64 GAB 26-08-09 01:57

Frate sincer sa fiu, i-aţi un 320 d, ai aproape 200cp şi totuşi, e o maşină impunătoare!...
Oricum ştii bine ca dragostea mea no.1 e OPEL!...
Dar nah... încearcă să-ţi mai schimbi şi tu aerul... Dar vezi ce alegi, ca să nu te căieşti apoi!...
Stai, gândeşte-te o vreme, calculează, gândeşte din nou şi apoi alege-ţi maşina visurilor tale, ca să zic aşa... Gândeşte-te că odata ce-ţi iei o maşină mai pretenţioasă, nu se termina probleme... trebuie s-o şi intreţii...
Trebuie să gândeşti şi partea asta... O să ai ceva de gândit şi de cântărit...
Un telescop de Opel are un preţ, unul de BMW are dublu, poate triplu!...
Toate astea fiind zise, eu îţi urez multă baftă şi vezi ce alegi, să nu te căieşti apoi!...
Cât despre NFS :(... sper să fi ajuns pe mâini bune şi să nu auzim Doamne Fereşte de nu ştiu ce tâmpenii cum am mai auzit de SGM... Baftă Traf şi nu uita că noi te susţinem în orice decizie vei lua până la urmă!

trafy-vr6 26-08-09 06:37

ms ms....o sa postez aici topicul cu noua achizitie....

GJ 64 GAB 03-11-09 18:43

Trafy, închid thread-ul ăsta?...

trafy-vr6 03-11-09 18:44

nu:)))) da, normal dar nu`l sterge te rog

GJ 64 GAB 03-11-09 18:46

Ce repede mi-ai răspuns!... :lol:
Nu-l şterg, frate, pentru că şi mie îmi e dor de ea din când în când!...
Dacă mai aflii ceva de ea şi vrei să postezi aici, îmi dai un PM şi îl deschid iar!...

All times are GMT +2. The time now is 17:06.

- Copyright 2026 4Tuning