![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
8 Attachment(s)
si pozele cu scaunele, stiu cel de la sofer e cam rupt dar maine sper sa il remediez, au fost testate si de bolid, asptept parerea lui:-)
miam facut rost si de ornamentul de la capota, cel cromat dar imi mai trebuiesc 3 cleme, acum arata altfel cu ornamentul ala:D am procurat si un panou de sigurante nou de la AYG sa vad cand il montez si pe asta pentru ca cel vechi este cam oxidat si cam prapadit:( |
arata bine cu scaunele astea , si volanu mil place mult , ce nu imi place la volan e mijlocu , nu arata mai bine daca ii scoti mijlocu ?
|
Quote:
|
Iaute ma AYG asta mai are si lucruri noi :lol: ma bucur ca iti place eu nu am avut parte de el...:rolleyes2 l-am plimbat in porbagaj vre-o 2 luni dupa care am vandut-o:sad:
|
fiecare dupa preferintele lui , eu de exemplu il prefer fara , arata mai bine (dupa parerea mea )
|
oricum o sa apara alt volan(sper), am gasit la un nenea care are o batrana tot asa ca amea si are un volan in 3 spite foarte frumos, sper sa pun mana pe el:D
|
Quote:
|
foarte frumoase si confortabile scaunele!daca mai rezolvi si acolo stii tu... ies super....:D
|
Hmmm interesant panou ala de sigurante8)
|
Quote:
|
o sa vina si bani zilele astea:) nu te uit
azi am "reparat" gaurile de la scaunul soferului, nu arata asa de bine dar e practic:D ideea era sa nu se mai cojeasca buretele ala:), maine o sa incerc sa mai finisez un pic si cam asta e cu scaunele:D si in weekend o sa imi fac timp sa-mi montez centurile, am un set nou din acelea retractabile, momentan am hamul ala numit centura... |
1 Attachment(s)
Mai trebuiesc câteva finisări la scaune, dar usor, usor se vor face ... cea ce nu`mi place sunt fetele de usi , defapt suruburile din ele ...
|
misto scaunele...de pe ce masina sunt?
|
Quote:
@dmo.mihai scaunele sunt de vw scirocco modelul vechi, sunt foarte confortabile tin sa mentionez:D |
si pe mine ma bate gandul sa inlocuiesc scaunele stock pentru ca nu imi plac deloc. dar nu stiu ce sa`mi iau...inca mai caut...sper sa gasesc si eu unele comfortabile:)
P.S.: Oricum...ale tale arata super...daca reusesti sa le faci ceva si in locul acela rupt cred ca vor fii super si apropo...ai facut vre`o modificare la sine pentru a le putea monta sau se potrivesc direct cu sinele de scirocco ? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning