![]() |
Re: Prima fotografie cu Insignia OPC
O masina complet inutila.
|
in clasa din care face parte , cred ca e cea mai "slaba" . poate doar cu pretul ( daca este ceva mai mic) o sa atraga ceva cumaparatori
|
Quote:
|
daia are cel mai avansat sistem 4x4? ..ca e cea mai slaba? :))
|
Quote:
Quote:
Daca ai de gand sa o compari cu E AMG M5 sau RS6 mai bine nu mai scrii nimic. In rest vreau sa-mi demonstrezi ca toate hot-salloon-urile din clasa ei sunt mai bune. |
Spun o masina inutila deoarece este o struto-camila mai pe romaneste. Se vrea o masina de familie sport. Si nu ii reuseste.
Ca masina de familie deja pretul o impinge spre clasa premium unde in banii aia gasesti BMW, Mercedes, Lexus, Audi. Adevarat, motorizari mai slabe dar calitate premium. Nu mai vorbim de imagine. Nu prea vad un om de afaceri, manager, politician coborand dintr-un Opel. Fie el si OPC. In clasa lui, are deja doi adversari greu de doborat, PassatR36 si PassatCC. Oricum, ideea e ca un om care dispune de suma aceea, vorbim totusi de 40.000 euro, nu se uita la caii aia putere, sunt cam multi pt un family car si ii cam platesti degeaba, multi aleg confortul in detrimentul sportivitatii. Ca sportiva, are performante destul de bune. Dar, iarasi intervin acei 40.000 euro. In banii astia gasesti sportive adevarate. Fara sa vorbim ca sunt masini mai ieftine care cam bat rau OPC-ul. Deci, concluzia finala: pt 40.000 euro, un om normal alege clasa premium pt un family car, iar pt sportivitate, una cu adevarat sportiva. Deocamdata in tara nu s-a vandut NICIUNA pana acum, asta spune cam multe deja. |
cine are bani si vrea o masina cu tendinte sportive dar sa aiba 4 usi , 5 locuri , portbagaj decent , isi ia mb amg c63 , rs4 , m3 . nici nu indraznesc sa bag insignia in clasa m5 , rs6 ca nu se compara . de aceea am pus-o in clasa m3 , rs4 , dar nici acolo nu face fata . deci se vrea cum a zis si un coleg d forum mai sus , o strutocamila . o masina ceva mai "ieftina" cu ceva mai multi cai si cu un look sportiv . nu e nici o sportiva cum este m3 , nici o masina de familie .
eu cred ca nu o sa depaseasca succesul vectrei opc care a fost un esec dpmdv |
tipic romanilor ..AUDI ,BMW si MERTZ...fratilor alte masini mai stiti ???
|
Quote:
Adica daca ai 40k e obligatoriu sa-ti iei o masina luxoasa. 40k au numai oameni de afaceri si politicieni. De unde stii ca nu s-a vandut niciuna? Abia a aparut. Ai tu o evidenta a lor? Cate passat r36 ai vazut pe strada? Apropo, din ce ai spus tu acolo, tot ce tine de hot sedan chiar si M5 , E63 AMG etc. e inutil. Cred ca aberezi... nutzuXXL, nici tu nu esti departe. Ai desfiintat si tu tot ce tine de masina clasa medie de genul Mondeo, Insignia, Passat, Mazda 6, Accord etc. ca sa existe numai seria3, a4 si alte modele premium. Vreau si eu sa stiu daca ai dus la limita pe drumurile publice (pentru care e facuta) o Vectra OPC ca sa zici ca e esec. La Top Gear se uita toata lumea, sa stii... Si un copil de 6 ani poate sa zica despre o masina ca e un c*cat ca asa a vazut el la Top Gear... Tocmai ati facut strutocamila o masina extrem de apreciata mai ales dpdv estetic. Presupun ca nici macar n-ati mers in una sa stiit despre ce e vorba. Bai, treziti-va, nu mai e comunism. Daca nu ai bani de un sedan premium cu 500cp asta nu inseamna ca nu ai voie sa ai una macar pe-aproape la cel putin jumatate din suma. |
forbidden27 si nutuxxx nu aveti nici o legatura cu masinile.
un insignia opc este mai aproape de un pret/calitate, decat celelalte care sunt duble si cv la pret gen amg,m sau rs!!!!! + de asta sunt sigur ca nu ati condus niciodata vreo masina de 200 cp si nici nu cred ca o sa aveti sansa! eu sunt fan mercedes(chiar a 2), dar apreciez foarte mult opel pt ceea ce ofera si pretul pe care-l cere! |
ZAUBER n-ai cu cine. CTS-V p**a si m5 si rs6, dar astia tot avioane viseaza.
OT: Mie imi place masina. Tin minte ca versiunea precedenta a fost ft laudata, si la Top Gear, deci o fi buna de ceva. Ca nu mi-as cumpara eu personal, e alta poveste. |
Cat de incuiat trebuie sa fi sa afirmi ca o masina este varza daca nu ai constatat tu ca e buna? hai sa ne luam dupa ce zice x si y sa zicem ca degeaba este car of the year ca or fi varza si aia care au votat-o. Tipic roman frustrat care nu stie altceva in afara de BMW si Audi si rstul personajelor mai dubioase care isi iau mercedes ca are vecinul si restul strazii si trebuie sa aibe si ei. Normal ca din punctul lor de vedere orice alta masina e varza.
|
Cred ca nu ati citit cu atentie ce am scris. De aceea, revin cu explicatii suplimentare. Nu am zis ca nu e buna, am spus ca e inutila. Convingeti-ma pe mine ca familist (am 42 de ani, sotie, copil) sa cumpar masina asta. Pe ce dau aproape 40.000? Pe 325 cai putere pe care nu o sa ii folosesc niciodata? In rest, ma aleg cu o masina de clasa medie si nimic mai mult. De ce nu as lua de banii astia o masina din clasa premium? Spuneti ca e tipic romanilor, BMW, Mercedes, Audi. Tipic romanilor este BMW, Mercedes sau Audi SH. Oare de unde le aduc? Nu cumva din tarile cu apa calda? Aia de ce le cumpara? Oare ei nu au auzit ca exista Insignia sau Vectra OPC si ca au fost foarte laudate la Top Gear?
Cum am mai spus, clasa premium este pt o anumita patura sociala, oameni care nici macar nu se uita la un Opel, Ford sau Vw indiferent cat ar costa si cati cai putere ar avea sub capota. Ca masina sport, sufera destul de mult. Performantele nu sunt asa stralucite. Au pus diferential de ultima generatie dar i-au facut cutia cu treptele 1,2 si 3 lungi. Plus greutatea, rezulta performante slabe pt cei 325CP. Vad ca opelistii sunt cei mai inversunati aici, ia alegeti voi intre Insignia OPC si Lancer EvoX sau Impreza VRX-STI. Sunt la acelasi pret si sunt sigur ca mai gasiti cateva in banii astia cu performante mai bune decat OPC-ul. Cam asta este ideea, stiu ca iar o sa incepeti sa ma jigniti sa ma acuzati ca nu stiu nimic despre masini, asta este, e opinia mea si nu mi-o schimba nimeni. O sa ramana o struto-camila pt mine. |
Insignia nu are nicio treaba cu Lancer, Impreza. Lancer si Impreza sunt un sedan, respectiv hatch, de clasa medie, se incadreaza cu Astra/Astra Sedan, Octavia, Megane/Megane Sedan etc.
Scopul acestei masini este o masina de familie daca to vrei tu cu ceva veleitati sportive, pentru cei ce folosesc cei 325cp; daca nu-i folosesti tu, asta nu inseamna ca toti sunt ca tine. De aceea spun inca o data ca ai facut niste comentarii inutile asupra unei masini ce tie nu ti se potriveste; daca nu ti se potriveste tie, nu inseamna ca e inutila - poti sa ramai tu la passat 1.9tdi si noi la asa ceva. Si inainte sa mai faci un comentariu, ia o Insignia (poate sa fie orice motorizare) la un dive test, vezi cum te simti in ea, imagineaza-ti cum e sa ai 325cp pe aceeasi masina si apoi te astept aici. |
Opinia unuia care si-a pus masina lui mamica la semnatura. Grow up kid...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:41. |
- Copyright 2026 4Tuning