![]() |
Re: B~15~FOF
1 Attachment(s)
cam asa arata masina acum:lol: poza facuta acum 2 ore:D observati aerodinamica ei:D superb:D:oops::lol:
|
trebuie sa recunosc ca asta https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1263972327 mi-a placut la nebunie,e genial :D
as avea o intrebare legata de cauciucuri..se gasesc acest profil(sau asemanator) si pe 14?:?: ((intreb asta pentru ca un tip de la un depozit mi-a spus ca se fac numai de la 16 in sus :shock: )) |
nu stiu ce sa`ti zic in legatura cu gumele.
ar trebui sa se faca si pe 14 , dar nu sunt sigur .... cum de la 16 in sus ? eu am pe 15 :) , deci ala vorbea prostii. las zapada sa sa intareasca , trag 2 randuri de proiectoare , o turela , si tanc o fac. |
Esti multumit de Zeta linea?
|
Quote:
|
ce tare cum ati ridicat masina!:)))
|
Quote:
|
Quote:
Dog99 , lucrarea este facuta la Stelco , la republica. |
Quote:
bafta cu fufa ta;) |
mersi , numai bine
|
O masina deosebita, felicitari!... http://images.forum-auto.com/images/...2/badr0601.gif
|
Mersi la fel
am o alta suspensie acuma , am trecut pe H&R |
SA vedem niste poze:-)
|
14 Attachment(s)
Mici modificari pentru masina.
Faruri MD vopsite negru , schimbat leduri , polishata sticla ca era matuita, tras buton separat in interior pt "cerculete luminoase" Xenon H1 6000k pentru faza scurta(urmeaza si pentru proiectoare) Schimbat leduri la climatizare Scurtat si refacut complet amortizoarele fata taiat din tije 4.5cm , intarite exact ca de fabrica(erau "fleasca") , refiletat , rebucsat , schimbat uleiul din ele, deci ca noi. o sa le fac si pe spate si o sa masor garda la sol , oricum , pe fata , intre roata si aripa bagi chinuit 2 degete si la buza pragului , incape un pumn; |
WoW ...e chiar Lowgan.:)))
Frumos domne' vreau si eu niste detalii despre amortizoarele refacute le-ai facut cu ja_rule? sau.....:rolleyes2 Cred ca acum suspensia e beton armat..:| |
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning