![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
|
Maiiiiiii, ce pregatiti voi acolo.....lasa ca ne vedem noi.
|
Quote:
ai o masina de invidiat |
Quote:
Quote:
|
si cand o sa aiba si proprietarul ursului verde bani o sa ias si ala frumos... deocamdata bine ca e drept, curat, fara rugina, vopsit frumos, bestia de 1,6 merge... toate alea e bine
|
are si o buza de IS rezervata borbet 7.5 cu 9j -16...smecherie
|
am primit o oferta de 5000 de euro pe taxiu....dar nu vreau sa il dau pt ca stiu cum a fost recontitionata masina........voi ce credeti sa ii dau verde....?
|
crezi ca o sa zica cineva "da, da-l" ?:)) masina arata foarte bine acum cu noile jante..si cu drop-ul asta pe suspensii "la linie" . nu cred ca te incalzeste prea tare sa castigi cateva sute de euro la afacerea asta pierzand o masina in care ai pus suflet. parerea mea:)
|
Quote:
|
Pai si atunci cum sa o dai ? :|
Macar e din Ploiesti,e pasionat,sau o vrea doar pt ca e bengoasa ? |
:D ii mah cum sa vinzi taxiu...:oops::oops:..iar le schimbi...le sucesti...schi mba tarifu de noapte..fa ceva..bine..daca gasesti altceva..:-P:-P..atata sa ajunga p mana la cineva care merita..8)..ne vedem la cafele..
|
s-a hotarat...taxiul ramane.......in seara asta a primit un MP3 SONY.......montat cu nae in peco la o cafea.....:)):))
|
8) asa coisa...sa urle salam cu zanele akolo...:-):-) haussss
|
ai noroc ca am citit acum ca vroiai sa'l vinzi pe 5000.... ca daca citeam inainte sa ies si sa ne vedem te plesneam:bat: cum sa vinzi getaxu, e nepretuit... Pentru toate celelalte exista insa master card.
|
m-am gandit bine....cunosc masina ..stiu ce piese s-au pus pe ea.....cat s-a muncit la ea......nu are rost sa o dau......
ce sa iau pe bani aia....vreo ruptura care arata bine afara si distrusa de alti.... asta stiu ca are 3 luni de cand e in tara si tavaleala a luat de la mine si de la boby..... asa ca getaxu ramane in ograda....vine 4 tuning o ardem la cerce acolo...fum...bahaos..:)) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning