![]() |
Re: un espero tunat!!!
si te apuci si de asta :D?
|
un espero tunat!!!
la asta subtire..o grila sport cromata
un eleron.. pleoape deja le-am luat da nu-mi plac.:( is cam mari nu stiu ce altceva sa-i mai pun.. niste discuri ventilate perforate fatza spate...da sa stiu de unde sa le iau...si ce preturi au? mai datzi-mi niste idei.. jenti de 15" am acum dar mai mari nu pun ca sunt gropi destule :( |
ff. frumos espero-u' tau !! succes in continuare....
|
Quote:
|
pai lucruri mici :D geamuri fumurii/ionizate :) audio ,un detector radar :) etc.. niste praguri:)
|
i-a legatura cu baietii de la scc constanta.....stiu ca au unele chestii ptr a4 si le aduc si mai repede
|
seriozitate 0
nu mai stiu de la cine am luat distenatierele dar cred de la Scc iar factura nu mi-au m-ai dat-o!Sunt seriosi la maxim...
totusi suntem in Romania si seriozitatea lasa inca de dorit |
sal.. am urmarit tot threadu asta cu drag sa vad ce realizezi. sunt un pusti doar ..n-am masina n-am carnet!! Espero era frumos dar bara spate si pragurile nu erau stralucite ..! felicitari pt tota munca si bani si timpul pierdut!! In rest masina era criminala! bv
|
merci frumos...
CEVA NEPLACUT ...M-A SUNAT PROPRIETARUL SI MI-A SPUS CA MASINA E CAM VARZA...PARTEA STANGA E DISTRUSA TOATA... SA SPERAM DACA E CINEVA DIN CLUJ SI A VAZUT MASINA SA PUNA NISTE POZE MERCI ANTICIPAT...!! |
pacat ca se distruge usor usor,fie din vina lui sau a altor participanti la trafic.... :)
|
Super masina!!Pacat ca ai dato...
E plin forumul asta de copii besinosi care viseaza..:woowoo: |
dute mah ca masine intrun cuvant e penalaaaaaaaaaaa am vazuto si o vad aici in cluj ff des masina e din ce in ce mai naspa praguri naspa coamenapa mai ales acolo unde a fost lovita doamne feri e ovcala coama
|
ba fratilor eu am facut masina dupa gustul meu...am facut ceva "inedit" care oricum nu o sa mai apara niciodata pe strazi...
sa faca cineva dintr-un espero mai mult... ce s-e intampla de prin aprilie cu masina nu mai este problema mea...mie mi-a placut dar...nu avem drumuri de asha ceva...recunosc ca manopera lasa de dorit dar ca aspect exterior si interior impresiona... si fiecare pana la urma cu .....masii...:D no offence...:P |
si eu am vandut-o acum 2 sapt in buc. Am auzit ca si cel care a luat-o a vandut-o la randul lui cu mai multi bani la niste baieti putin colorati. Asta e pacat de masina
|
mah cand era la tine nu zic ca arata mai bine dar acum pacat de ea e ff naspa!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning