Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - eddycdk (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/103901-machete-lucru-eddycdk.html)

Dark Side 01-05-10 22:57

Re: Machete in lucru - eddycdk

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3322239)
Astept poze cu Audi S8!!!

Cum, cum ?!
Si eu... si sper sa te apuci (vreodata) si de construirea unui RS6 (avant..) :-P

eddycdk 02-05-10 21:27

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 3325836)
Cum, cum ?!
Si eu... si sper sa te apuci (vreodata) si de construirea unui RS6 (avant..) :-P

pai... voiam sa fac din Norev-ul asta RS4
apoi m-am razgandit, pt ca nu am timp si ar dura prea mult ca sa il fac (desi e in top 5 masinile mele preferate)
insa la S8 deja ainceput lucrul

BoDySh01 06-05-10 16:50

De NEW BEETLE ce se mai aude ?

eddycdk 07-05-10 22:30

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BoDySh01 (Post 3338982)
De NEW BEETLE ce se mai aude ?

pai ceea ce am pus mai sus... asta s-a facut pana in momentul de fata

intre timp, bara fata de S6 incepe sa prinda forma la A6-le Avant alaturi de interiorul imbracat in piele naturala alba care a primit volan de RS6 si listuri de carbon ;) in locul clasicului lemn...

eddycdk 19-06-10 12:09

6 Attachment(s)
dupa o pauza de postare pe aici (desi am lucrat intens la 350Z) iata ca avansez cu Golf I
acum in sfarsit sta pe rotile lui, sunt fixate in pozitia pe care mi-o doaream
am fixat si motorul, radiatorul, cutia de viteze si alte componente in comapartimentul motor
arata grav in realitate si am incercat sa va arat si voua in cateva poze
abia astept sa ii pun si spilerul de GTI ca sa fie si mai joasa :-)
zilele astea imi doresc sa termin interiorul, sa ii fac parbriz nou si sa ma apuc sa-i montez restul de elemente pe si in caroserie pt a fi gata spre sfarsitul lunii!

P.S. in spatele rotilor se afla ceva foarte frumos detaliat, ceva care se va vedea in sedinta foto cand va fi gata masina

Darius DMS 19-06-10 12:57

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3452439)
dupa o pauza de postare pe aici (desi am lucrat intens la 350Z) iata ca avansez cu Golf I
acum in sfarsit sta pe rotile lui, sunt fixate in pozitia pe care mi-o doaream
am fixat si motorul, radiatorul, cutia de viteze si alte componente in comapartimentul motor
arata grav in realitate si am incercat sa va arat si voua in cateva poze
abia astept sa ii pun si spilerul de GTI ca sa fie si mai joasa :-)
zilele astea imi doresc sa termin interiorul, sa ii fac parbriz nou si sa ma apuc sa-i montez restul de elemente pe si in caroserie pt a fi gata spre sfarsitul lunii!

P.S. in spatele rotilor se afla ceva foarte frumos detaliat, ceva care se va vedea in sedinta foto cand va fi gata masina

superrb!!!de abia astept sa il vad gata:D:D.....bafta;)

2010 19-06-10 14:56

Superb Golf-ul, imi plac jantele, culoarea si motorul, buna treaba mai faci bre:!::!::!:

FED express 19-06-10 15:39

In curand suntem aproape de a asista din nou la descoperirea unei capodopere.De mult vroiam sa intreb ce mai e cu Golf-ul, dar ma gandeam ca nutresti ceva si pentru dansul si uite ca e aproape gata.Asteptam cu nerabdare:lol:

MOTORSPORTalex 02-07-10 18:25

Super golful I voi veni si eu cu masina mea terminata:)

DTH 04-07-10 17:18

Superb Golful Edy ...evident ca īntotdeauna nu faci treabă nu bună ! ci excepţională :D spor la treabă :-)

eddycdk 05-07-10 10:39

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3452946)
In curand suntem aproape de a asista din nou la descoperirea unei capodopere.De mult vroiam sa intreb ce mai e cu Golf-ul, dar ma gandeam ca nutresti ceva si pentru dansul si uite ca e aproape gata.Asteptam cu nerabdare:lol:

asta e masinuta mea de suflet din colectia personala!
imi voi da silinta sa iasa o capodopera si chiar o sa arate intr-un mare fel
Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3492481)
Superb Golful Edy ...evident ca īntotdeauna nu faci treabă nu bună ! ci excepţională :D spor la treabă :-)

mersi!!!
azi am sustinut si disertatia si am ceva timp liber saptamana asta sa mai fac cate ceva la el
mi-as dori sa il pot termina pana sambata :rolleyes2 ca sa ii pot face poze in niste locatii mai aparte

DTH 05-07-10 10:49

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 3494004)
azi am sustinut si disertatia si am ceva timp liber saptamana asta sa mai fac cate ceva la el
mi-as dori sa il pot termina pana sambata :rolleyes2 ca sa ii pot face poze in niste locatii mai aparte

O idee ...cum şi unde īl văd eu : īntr-un garaj cu fundal de graffiti galben ;) poţi improviza :D

eddycdk 07-07-10 08:30

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3494022)
O idee ...cum şi unde īl văd eu : īntr-un garaj cu fundal de graffiti galben ;) poţi improviza :D

buna ideea
pt el as fi vrea ori in studio, ori undeva pe la woerthersee sau intr-un loc pe la mare...:D
acum sa vedem, poate ii fac mai multe poze in toate locatiile, inclusiv garaj/pasaj/gang/sub pod ceva

bobby_gsi2 07-07-10 11:45

Inchiriaza-i un loc in garaj la montanstar....dar tre sa ii dai 180 de ron lui florin si sa cumperi telecomanda de la usa garajului :P

eddycdk 08-07-10 08:09

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 3499438)
Inchiriaza-i un loc in garaj la montanstar....dar tre sa ii dai 180 de ron lui florin si sa cumperi telecomanda de la usa garajului :P

haha... a scazut pretul?

All times are GMT +2. The time now is 06:45.

- Copyright 2026 4Tuning