![]() |
Re: Machete in lucru - eddycdk
Quote:
Si eu... si sper sa te apuci (vreodata) si de construirea unui RS6 (avant..) :-P |
Quote:
apoi m-am razgandit, pt ca nu am timp si ar dura prea mult ca sa il fac (desi e in top 5 masinile mele preferate) insa la S8 deja ainceput lucrul |
De NEW BEETLE ce se mai aude ?
|
4 Attachment(s)
Quote:
intre timp, bara fata de S6 incepe sa prinda forma la A6-le Avant alaturi de interiorul imbracat in piele naturala alba care a primit volan de RS6 si listuri de carbon ;) in locul clasicului lemn... |
6 Attachment(s)
dupa o pauza de postare pe aici (desi am lucrat intens la 350Z) iata ca avansez cu Golf I
acum in sfarsit sta pe rotile lui, sunt fixate in pozitia pe care mi-o doaream am fixat si motorul, radiatorul, cutia de viteze si alte componente in comapartimentul motor arata grav in realitate si am incercat sa va arat si voua in cateva poze abia astept sa ii pun si spilerul de GTI ca sa fie si mai joasa :-) zilele astea imi doresc sa termin interiorul, sa ii fac parbriz nou si sa ma apuc sa-i montez restul de elemente pe si in caroserie pt a fi gata spre sfarsitul lunii! P.S. in spatele rotilor se afla ceva foarte frumos detaliat, ceva care se va vedea in sedinta foto cand va fi gata masina |
Quote:
|
Superb Golf-ul, imi plac jantele, culoarea si motorul, buna treaba mai faci bre:!::!::!:
|
In curand suntem aproape de a asista din nou la descoperirea unei capodopere.De mult vroiam sa intreb ce mai e cu Golf-ul, dar ma gandeam ca nutresti ceva si pentru dansul si uite ca e aproape gata.Asteptam cu nerabdare:lol:
|
Super golful I voi veni si eu cu masina mea terminata:)
|
Superb Golful Edy ...evident ca īntotdeauna nu faci treabă nu bună ! ci excepţională :D spor la treabă :-)
|
Quote:
imi voi da silinta sa iasa o capodopera si chiar o sa arate intr-un mare fel Quote:
azi am sustinut si disertatia si am ceva timp liber saptamana asta sa mai fac cate ceva la el mi-as dori sa il pot termina pana sambata :rolleyes2 ca sa ii pot face poze in niste locatii mai aparte |
Quote:
O idee ...cum şi unde īl văd eu : īntr-un garaj cu fundal de graffiti galben ;) poţi improviza :D |
Quote:
pt el as fi vrea ori in studio, ori undeva pe la woerthersee sau intr-un loc pe la mare...:D acum sa vedem, poate ii fac mai multe poze in toate locatiile, inclusiv garaj/pasaj/gang/sub pod ceva |
Inchiriaza-i un loc in garaj la montanstar....dar tre sa ii dai 180 de ron lui florin si sa cumperi telecomanda de la usa garajului :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning