![]() |
Re: E30 - HTC
Se lucreaza intens la masina, imi place f mult, azi ma duc si eu sa-mi iau serpisori la al meu 2.5 24v :)... poate ma pui si pe mine in legatura cu baietii de la TopGear sa ma ajute cu montajul si eventual si o toba intermediara sport.
Ce modificari ai de gand sa-i faci motorului? Sau ramane asa? Multa bafta in continuare! |
Quote:
|
:D
Quote:
|
2 Attachment(s)
Aproape gata doar evacuare si multe drumuri.
|
Hai ca arata bine si cu 24 de valve sub capota...:-)...spor la talpuit, dar mai incolo putin..;)
|
ce servofrana ai folosit? sau cum ai impacat treburile acolo cu admisia si servofrana?
in rest felicitari! |
Pare servofrana originala dar repozitionata sau servofrana de golf.
Eu unul as recomanda servofrana de 7-ar (montata si testata) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
s-a discutat mult pe tema asta aici pe forum si ma convinsesera si pe mine baietii de aici k nici flansa de cauciuc dintre cutie-cardan nu se simte prea confortabil+ k mai este si treaba cu torsionatul timoneriei...etc. Oricum impecabil ursul, sunt curios totusi dc ai trecut la 24V, chiar mi-a placut cum iti mergea 12v-ul la brasov. era in toate mintile! Spor la treaba in continuare si sa te bucuri de noul motor. |
Quote:
Am renuntat la 12v pentru ceva mai mult cuplu si putere desi imi pare rau dupa 12v care mergea foarte bine. |
pune i la pamant pune i la pamant .... caii :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:09. |
- Copyright 2026 4Tuning