![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
Mai ales ca acum se poate sta si in tricou ar trebui sa fim mai multi!
|
4 Attachment(s)
In seara asta am fost mai multi, masini noi, lume noua.
Va asteptam si data viitoare, speram sa fie mai cald, poate iesim si la un ''gratar'' ceva ;) |
La a mea nu i`ai facut poze... sa fi vazut ce uimit a ramas Andu cand a vazut`o :D
|
moamaa ce calitate, promit ca data viitoare aduc eu aparatul sa facem poze. sa speram ca saptamana viitoare o sa fie mai cald, aseara cam strangea frigul..
|
2 Attachment(s)
Inca doua poze de calitate f. slaba...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Lasa ca data viitoare poate o sa vin si eu iar si o sa facem poze fara numar, fara numar, fara numar. De alea bune, de calitate extra :D
|
facem poze sa vada cei din tara ca si noi in buzau avem masini cu care ne mandrim...8)
|
1 Attachment(s)
ma anunt si eu , ca merg la buc si pana in 8 sunt in bz:) :twisted::twisted:
|
Din pacate nu am putut ajunge din motive diverse ( rotty stie :lol: ). Sper totusi sa va cunosc pe toti , oricum eu cu rotty deja ne cunoastem super de treaba !
|
salut populatie
in primul rand va salut pe toti
apoi as vrea sa imi spuneti si mie daca stiti un baiat care sa lucreze in fibra ca eu as mai iesi cu masina dar am barile sparte ( a si daca se poate si mai eften asa ca e criza ar fi perfect:P) multumesc anticipat |
Re: salut populatie
Quote:
Nici o problema daca ai barile sparte si trebuie reparate. Cam asta e si scopul acestor intalniri....un fel de forum live sa zic asa... nici o masina nu e perfecta iar in grupul acesta de prietenci cu pasiune comuna ai toate sansele sa gasesti raspunsuri la diverse chestii. In legatura cu fibra, cred ca sunt cativa baieti care te-ar putea ajuta ;) |
e un atelier ce lucreaza in fibra pe prutului parca e un baiat ..i se zice " spoilarica " lucreaza bine si face si bari kituri etc ..mia facut mie o bara frumoasa dar nu am mai luato ..vremurile grele aveam nr lui poate il postez maine ..
|
Re: salut populatie
Quote:
stai linistit ca nu te judeca nimeni. pana sa ajunga masina frumoasa trebuie sa fie urata intai. te asteptam la intalnire, abia nu o sa fiu singurul "sifonat" de la intalnire. drive safe.. |
"Spoiler", baiatul care e priceput cu fibra de sticla il gasiti pe str. Constitutiei pe la jumatatea strazii. Am reparat si eu un prag la el. E meserias, dar tre` sa stai dupa el pana se apuca...:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning