![]() |
-n0namee, i-mi pare rau ca nu am mai ajuns la meciul ala de basket, dar cand ai dat tu bip, atunci m-am trezit, si eram chior de somn. las ca avem timp toata vara. cum stai cu masina, ca am trecut ieri pe la tine pe stradutza :lol: si am vazut-o acolo, parcata ea mai haotic asa.
-deci luni a fost cel mai adevarat, dar cum a zis si speedy5, am luat-o spre conti din greseala lui :D (no offence) . iar cand am vazut cum mergeati in coloana, am tmpit de ciuda ca nu m-a facut mama mai repede. :( :( . -speedy5 condoleante pt cainele tau. -ne vedem luni, sper sa fie ca si luni. numa bine |
ce ma enerveaza somnorosii astia :D ... bene mah ... vineri sper sa venitit (sa fie luni ca luni <citat CORSE>) ... maine dimi iau si eu fierul de la service daca nu are nici o problema mai grava.
|
sorry, vruiam sa zic ca maine sa fie ca luni, dar eram prea adormit, cum sunt si acum :D
|
Re:
Quote:
|
mai jeff ti-ai pus muzica de la Car-Systems?cati bani?Dracula asta de pe net ii patronu de la Firma? Paul?
Corse ce clasa esti? ...maine am examen la mincu :lol: si stiu o gramada... :lol: La DRACULA va intalnitzi voi....?Poate ajung si eu pe acolo cu bicicleta :lol: ..ii parca pe langa politie..nu?... Sebi ii baiatu' ala cu Cielo sau..?.....sau are un taxi un megane argintiu si cu chestii galbene si s-a dat la raliu la TM ?sau... |
:shock: hhmmmm ... hoooooooooooo ... stai pe rand. Jeff si-a luat doar o statie de la Car Systems ... Paul cu Dracula (Cristi) sunt patronii ... Corse e clasa a XI-a acuma ... la Mincu e fain (gagici cat incape si BUNEEEEEEEEEEEEEEEEE) ... bafta la examen!!!
poti sa vii linistit luni de la 8 in parcare la Dracula ... e peste drum de Politia Judeteana. mai e si Speedy care e de varsta cu tine ... baiat foarte fain! Sebi e baiatul cu Meganu care s-a dat la aeroport si care are scris pe cur \"Tuning by primarie\" ATENTIE!! E marca inregistrata! |
conduce ca un dement,totzi i-au spus ca nu moare acasa:)
ala e tata dementilor si cioli e de o varsta cu mine sau cu celalalt Speedy , ca n-am priceput ? :) |
tu dai cumva bacu sau admiterea la liceu ... ca nu mai stiu? :roll:
|
BAC-ul !
|
SERIOS? S-a ticnit lupu' ? :shock:
pai daca omu a zis ca da la mincu ... cati ani crezi ca are ... si daca am zis ca mai vine si Speedy (fara 5) ... despre care Speedy crezi ca e vorba? Apropos ... mai zi pe la noi ce ai mai facut la Bac! |
Re:
Quote:
|
poi eu acuma intru la mincu (sau cel putzin sper asta :lol: )si am aproape 16...(intre speedy5 si Speedy)
|
m-am lamurit
n-am citit atent cu bac-ul , mai am saptamana viitoare , luni la rom , miercuri la mate , joi la fizica si vineri la sport :D |
Deci neam hotarat pt Duminica in loc de vineri !
|
Deci neam hotarat pt Duminica in loc de vineri !
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning