![]() |
Re: Dacia CT 04 X U B
sa iasa tuning am zis :twisted: :D spor la treaba mestere ... scoate ursu din barlog :))
|
stiu cum are bogdan:|. o sa pun o teava din inox cu diametrul de 55 si tesita in unghi :)
multumesc pentru poze. in ianuarie revin cu poze ,acum masina sufera mici modificari. |
Quote:
|
da este misto dar nu vreau sa il gauresc.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
O alta solutie, care vreau sa o practic si eu la primavara-vara, sa tai pe rotund nervura de la prag si sa sprijin in ea evacuarea:) si vroiam sa o scot la un unghi fata de prag pentru mai mult efect:-P Uite si 3 poze, ca in primele 2 poze mi-as face eu, identic, cu banda termoizolanta:-P sau eventual negru mata sa nu se vada, mai exista si varianta la poze 3 dar nu cred ca vrei tu sa faci asa:-P Bafta;) |
si poza 3 e misto dar nu vreau sa tai din prag.cum are vw e misto ,ceva in gen o sa fac decat ca finalul o sa fiu cum ai zis tu ca a lui YLI.am vazut la mine in oras final ca a lui de cumparat.
Schumi-ii modific garda la sol(o las de spate 5 cm) schimb bara spate anti-ruliu,oglinzile le pun pe alea de manta ,evacuarea o scot sub prag, pe fata trebuie sa umblu la mecanica si dupa aia ii fac ITP`ul :))) |
arata bine....da cel mai bine arata interiorul e tare rau :D
|
Quote:
YLI avea finalele sub locurile unde ti picioarele in spate si erau fosrte vulnerabile si le lovea de multe ori... Pentru mine vreau sa fac cum ti-am explicat mai sus, o sa protejez tobele si o sa fie si usor de montat:) |
XUB e mai tare ca YOJ,ah am uitat... YOJ nu mai este ce PACAT!!!:lol:
|
Spor la treaba batrane ! Cu evacuarea in prag, orice ai face...fa ceva finutz, fara tips`uri gigantice.
Hai poate ne mai vdm zilele astea la o cafea si o vorba ! |
multumesc de sfaturi ,sa vedem ce iese acum.Lks ne vedem poate si in seara asta asa inainte de revelion. YGS intermediara ramane si plec din ea cu teava spre prag.finalul o sa fie mai mic ca nu am chef sa il lovesc mai ales ca o cobor 5 cm din arcuri pe spte.:-???
|
Quote:
|
Andrei,scoate-i frate evacuarea prin aripa fata asa mai RATT STYLE!!!:lol: sa moara Renu de oftica!
|
Ba asta Zakk e Manole s-a saturat de sectiunea ford :)) se da pe dacii =))
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:06. |
- Copyright 2026 4Tuning