![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
nici io la tine vld ci la frost ca el mai dat avertisment ...in fine am incheiat off topicu
|
2 Attachment(s)
tot ce e cu rosu e copiat de pe cealalta mashina...
nu sunt eu cel mai bun exemplu..dar asta se numeste furt:evil: |
sebi2:
1.janta fatza prea plata 2.intercooleru este stramb si nu are umbra.... 3aerisirea aia de pe capota e cam blurry 5.pe grila ink se mai vede vechea culoara pe aia de inox sau ce e 6.foarte neagra, nici nu vad pragu.... |
ms ....de aprecieri dc ...vreau sa stiu o parere dc am progresat ....
|
Quote:
|
bine frate gata ....acum fac o ultima masina si dc si asta e copiata io imi trag un glont in cap ....ca mam saturat .....va luati toti de mine vam zis scrieti acolo ne selectam clientela si gata .....
|
sebi ....masina aia...audi ala care l-ai facut tu....ai vazut ca ti-a arata frost dani...ca ai copiat elemente de pe un alt audi adica ala albastru.....care este facut virtual....ciudat dar este...pare foarte reala masina...deci nu te mai ataca...degeaba...nimeni nu are nimic cu tine....
|
dak ai fost prins cu matza in sac mai bine recunosti si gata. trebuia sa citesti regulamentul ca scrie ce ai voie si ce nu ...
|
2 Attachment(s)
in primul rand masina aia mi se prea reala ca sa fie VT da in fine
|
Quote:
|
sebi, daca vt pt tine inseamna ireal, lasate te rog. :/ esti jalnic. oamenii te ajuta si tu esti taran si ii faci pe toti prosti. maturizeazate:D si ca sa iti raspund intrebarii, nu ai progresat. nu vei progresa pana nu vei intelege ce inseamna bunul simt. nrk
|
2 Attachment(s)
De mine ce ziceti.....am mai progresat?:oops:
|
2 Attachment(s)
am facut si eu ceva...dupa mine e superba,io zic ca am progresat ff mult,sper sa va placa,mie imi place...mult...chiar foarte mult...
acuma serios...C&C pls :),brush peste tot in afara de jante,e mai subtil asa ca si pt o alfa :) |
1 Attachment(s)
2fast4u_DK => nush cum faceai masinile inainte dar asta chiar nu-mi place ! Ai facut nu stiu ce cu roata spate ... ai facut blurry partea frontala ( incercati sa nu mai mariti ... sau macar folositi putin sharppen tool ) ... nu ai refelexii ... sa mai comenteze si ceilalti ca mai sunt cateva!
Aaaaa, era sa uit, in loc sa tot folositi plasa de la tutorialul de pe digimods, mai bine o folositi pe aceea de pe rinspeed ( am urcat-o eu acum ... desi era pe la cereri poze ! ). Nu vreau ca lumea sa-mi sara in cap, dar e o grila foarte frumoasa... daca aveti alta mai buna folositi-o :wink:. Multa bafta ... |
hori_cutz_tuning ... cam multa umbra pe janta fata ... ar fi mers niste plasa in masca si aerisirile din spoieler ... afisu din geamu spate e cam deformat (sau doar mi se pare mie??) ... asfaltu e blurry ... in rest e o lucrare f buna ...
|
asfaltu chiar nu am idee de ce s`a facut asa...nu am umblat deloc la el...draq stie,plasa n`am mai avut chef si afisu l`am deformat eu ca idiotu,am facut`o numa` asa de vrajala ca mi`a placut poza,ms de comment :)
|
mama in cateva ore de cand a postat sebiutza cate posturi sau facut....si la masina mea nici un comentariu
Astept : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=6319 |
@horicutz: marfa Alfa.. bravo ;).. dar.. cum zicea si patriotu.. afis deformat, plasa trebuia ceva finutz.. umbra de pe roata.. nu stiu ce sa zic.. asfaltu era nasolit din poza originala..
@ra2: simplu si frumos.. bv colegu' :P :D.. dar.. janta fata putin blurry.. si umflarea aripilor CRED ca e decupata putin aiurea.. CRED.. :-? :) @sebi: m'am indragostit de vanul M3.. senzational.. intradevar ai talent.. audiul l'ai copiat.. dar.. tot prost.. de progresat? iti zic eu.. nu ai progresat.. :) ---------------- v-am pupat :D |
1 Attachment(s)
E macar am incercat sa fac ceva BMW G-Unit Edition By ME:lol: Pareri??? Imi este frica de ce o sa ziceti !!! :sad:
|
mare mirare daca nu ti`o zice unu de rau...mie imi place...;-)
|
2 Attachment(s)
andrey si ceilalti acum sa va vad ce mai ziceti mai mult de 2 3 greseli nu vad din care una e jeanta zic io ...sa vad carcotasii in actiune...
|
bv frate ! Frumos !
|
ms ms am stat de la ora 5 pana acum numai pe ea
|
adevaru asta e...ca trebuie sa stai mult ca sa iasa ceva frumos...yo mi-am facut ''temele'' inainte faceam pozele ''cantitative'' puneam pe ele in draci dar abea acum mi-am dat seama ca trebuia sa iasa calitativ...cum ai facut tu :-)
|
ms pana acum am un + se pare astept carcotasii cu - :D
|
sebi2....
janta spate e cam ciudata... autocolantul ala de pe geam e cam opac intercoolerul e stramb..teava aia de la aerisire..... masina seamana cu un mic jeep...puteai sa o cobori putin..... ionut_m... janta spate e plata pragul este blurry plasa nu are pic de umbre pragul este blurry scrisul ala e cam aiurea in sensul k e pixelat...si pe bmw...G-unit....fiecare cu gusturile lui si tuning ul? sebi2...din curiozitate pune si tu masina de unde ai luat capota....k brush nu e.... |
Quote:
|
Ionut_M ... plasa fara umbre/reflexii ... janta spate plata ... janta fata blurry ... pune si un original data viitoare ...
sebi2 ... "jeanta" spate e blurry ... aripa spate blurry ... capota mi se pare descentrata ... imbinarile cauciucurilor sunt cu probleme, adica ai largit cauciucurile si acum nu se imbina f bine nici cel din fata nici cel din spate ... inca se vede (foarte subtil) linia usii spate ... mie personal nu-mi place ca spoileru sa fie mai sus sau mai jos decat nivelul la care este pragul si viceversa ... se vede o imbunatatire in lucararea ta, sper sa vad unele din ce in ce mai bune (asta e valabila doar daca nu ai copiat si acu dp vt-uri) ... bafta ... |
deci multumesc carcotasilor ...asta am zis si io janta spate da e bluuri si nu e copiat nimic de pe vt.....mai astept pareri..........ps am uitat cum fac sa nu imi mai iasa asa blurry ...la cat dau strength....
|
si poza cu capota?:)
|
bine si poza cu capota :( e cam naspa da nu e copiata dupa vt
|
:D :)) asta e sebi2 ...cum am suportat yo...suporta si u
|
mai intreb odata cum fac sa nu mai iasa asa blurry
|
numai tragi de iti vine rau de accea piesa si iei cam la aceasi rezolutie
|
pai las de tras ma intereseaza strength la cat sa fie si cum fac reflexile pe masina pls cine imi raspunde
|
2 Attachment(s)
..........:rolleyes2 :lol: :cry:
|
Quote:
|
pai atunci fi un dragut si dami si mie linku te rog frumos
|