Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

jakal 27-10-07 14:30

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1170502)
In aceasta seara, FeryBoy si Razvan DYA - venitzi la Sala Sporturilor sa va ridicatzi diplomele primite saptamana trecuta la Plopeni.

felicitari pt baieti;)

DONU' 27-10-07 14:31

Quote:

Originally Posted by tng (Post 1170520)
da` in ce a constat participarea asta? ca nu inteleg :???:

app .... cum a fost la munte aseara ? :-)

Primaria Plopeni a invitat cateva cluburi la Zilele Toamnei Plopeni.
Totzi cei care au avut masinile expuse (desi a plouat si n-a fost foarte multa lume), au primit cate-o diploma si o statueta.

La munte? :lol:
Aseara am ajuns undeva mai jos de Bucuresti cu multzi prieteni ;)

mpa 27-10-07 15:44

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 1170010)
bogdane baiatu abereaza grav de tot....cum pana mea potzi sa sustzii ca un polo vr6 fara modificari a facut un m3 cipuit?deci baiatul ne-a vazut de la ploiesti si o fi zis ca suntem de la tzara sau cum?
nu contesta nimeni ca masina lui fuge,cat despre faza cu s2000 a contat mult si cine era la volan:);)
nu stiu,dar mie nu mi se pare normal sa spui ca faci cu un vr6 un m3 cipuit,e vb de ala de 321 cai stok....daca ajungi sa faci afirmatzii din astea inseamna ca ai ceva ''probleme''...
in rest baiatul super de treaba,nimic de zis

Eu stiam ca atunci cand te ajuta cineva cu ceva se zice multumesc. Dar se pare ca Romania e totusi Romania si nu o sa se schimbe ceva prea curand.
Da fac un m3 de 321 de cai stock. Un m3 de 321 cai cipuit ma face.
E ceva incredibil pe aici?
Vrei motorul? Vii cu 2000 euro si iei motorul. Tiam mai zis ca nu e nici o problema. Gasesti tu pe cineva sa til puna pe Golf 2 sau pe ce mai ziceai tu.

ven`u 27-10-07 16:04

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1170502)
In aceasta seara, FeryBoy si Razvan DYA - venitzi la Sala Sporturilor sa va ridicatzi diplomele primite saptamana trecuta la Plopeni.

bine ma .... la ce ora? ... aia 1000 de euro ca premiu i-ai oprit tu?:D

feryboy 27-10-07 16:11

Au fost donati banii intr-un fond de mici si bere

T@zMania 27-10-07 16:15

Quote:

Originally Posted by mpa (Post 1170648)
Eu stiam ca atunci cand te ajuta cineva cu ceva se zice multumesc. Dar se pare ca Romania e totusi Romania si nu o sa se schimbe ceva prea curand.
Da fac un m3 de 321 de cai stock. Un m3 de 321 cai cipuit ma face.
E ceva incredibil pe aici?
Vrei motorul? Vii cu 2000 euro si iei motorul. Tiam mai zis ca nu e nici o problema. Gasesti tu pe cineva sa til puna pe Golf 2 sau pe ce mai ziceai tu.

poate nu ai citit in intregime.....am spus de la inceput ca nu am nimic cu tine ca esti ok,dar afirmatziile tale sunt hazardate.....180 cai vs 321+cip....
totzi ne iubim masinile dar totusi nu exageram....nu am afirmat ca masina ta nu ''fuge'',dar nici chiar asa....
eu nu sunt tipul care a luat cutia de la tine,sunt cel cu masina care a transportat-o,multzumim ca ne-atzi ajutat,totusi eu am avut senzatzia ca am fost luatzi de prosti cand ai facut afirmatziile alea...
numai bine...si daca te-am ofensat cu ceva,imi cer scuze
ps.motorul nu imi trebuie,ca am un vr6 in toate mintzile[ma refer la motor cutie si instalatziesi acareturile aferente],daca tu imi demonstrezi ca faci un m3 eu itzi dau 3000 pe el....fara gluma!!

DONU' 27-10-07 16:47

MPA-uleee!
Ada M3-u' frate!
Eu am crezut ca ai exagerat cand ai zis de S2000 si de M3, insa am vazut filmuletzul cu S2000 si intr-adevar e mai mult de-un tir intre tine si el, si in plus am vazut posturile de pe VAG forum si am mai intrebat si pe la altii din Bucuresti de tine si mi s-a confirmat ca e strajnica mashinutza ta.
Si acum lansez o provocare.
Da-te cu mine. Cu o Corsa de 1.2 45 CP (te fac ca n-ai cutie de viteze) ;)

ven`u 27-10-07 17:38

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 1170689)
Au fost donati banii intr-un fond de mici si bere

deci diseara face donu cinsteee :)))) face gratar cu banii luati de la premii :)))

T@zMania 27-10-07 17:40

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1170723)
MPA-uleee!
Ada M3-u' frate!
Eu am crezut ca ai exagerat cand ai zis de S2000 si de M3, insa am vazut filmuletzul cu S2000 si intr-adevar e mai mult de-un tir intre tine si el, si in plus am vazut posturile de pe VAG forum si am mai intrebat si pe la altii din Bucuresti de tine si mi s-a confirmat ca e strajnica mashinutza ta.
Si acum lansez o provocare.
Da-te cu mine. Cu o Corsa de 1.2 45 CP (te fac ca n-ai cutie de viteze) ;)

vreau sa vad si eu filmuletzul cu m3 si s2000 daca se poate.....s2000 nu are decat 240 sa zicem ca-l batzi,dara vreau sa vad m3.....chiar ma intereseaza filmul...

T@zMania 27-10-07 17:56

am vazut filmuletzele.....trage bine masina,totusi nu sunt convins ca poate sa bata un m3 de 321 de cai.....
pana la proba contrarie nu cred ca mai are rost sa discutam.inca odata cer scuze proprietarului daca l-am ofensat cu ceva...
poate masina va bate un m3 stok dupa venirea noii cutii si a altor imbunatatziri..
oricum spor la treaba si felicitari ptr victoriile purtate...
ar fi interesant totusi sa ne spui si de la cine ai ''luat-o''...
apropo imi aduc aminte ca la bucuresti spuneai ca faci un wrx sti stok din mers....te-ai dat cu asa ceva sau e doar o presupunere?
multa bafta cu masina si nu mai fi asa de suparat cand cineva nu e de aceeasi parere cu tine,am vazut ca si pe vw forum te-a suparat remarca unui tip...
numai bine;)

mpa 28-10-07 01:41

scrie la provocari de la cine am luato
m3+chip
bbn - s3 cu soft si modificari
wpp - 2.5 24v vanos pe urs cu modificari grave

Da cu wrx e incercat de la 70 kmh

T@zMania 28-10-07 11:29

m3 era cel de 286 de cai...pana la 321 mai e titusi sau sunt tot pe acolo daca zici ca asta avea cip....
oricum,cum ai zis si tu,conteaza f mult cine e la volan,dib film se vede de parca cel cu s2000 schimba la 4000 de ture:);)
nimic de comentat ,buburuza rosie fuge bine!

tre 28-10-07 13:12

ce tot zici ma taz?

dragos2900 28-10-07 13:29

Daca avea Renault credea Taz ca a facut M3....:lol:

tre 28-10-07 14:00

buna asta!

T@zMania 28-10-07 14:17

Quote:

Originally Posted by dragos2900 (Post 1171930)
Daca avea Renault credea Taz ca a facut M3....:lol:

nu intzeleg ma iai la misto?
tre e vb de un tip care a pus pe polo un motor vr6 stok cu serpisori[el asa sustzine ca e stok] si zice ca a batut m3 de 321 de cai...aste era pb mea,ca sa intzelegi si tu cu masina ta chinezeasca cu tot;):)

tre 28-10-07 21:33

un m3 din ala are 1535 kg/321 cp ar fi cam 4,78 kg/cp, daca am identificat corect modelul.

polo vr6-ul are 1011 kg din cate am inteles la peste 174 cp... hai sa rotunjim la 180 ca serpisorii aia inseamna ceva => 5,81 kg/cp.

ca sa fie egale, cel putin pe hartie, vr6-ul ar trebui sa aiba cca. 211 cp, sau m3-ul ar trebui sa aibe doar cca. 264 cp.

...si am vorbit de puteri nominale ale motoarelor, adica fara sa tinem cont de un alternator, o pompa de servo sau alte nimicuri din astea.

asa, e stiut faptul ca la rwd sunt pierderi ceva mai mari in transmisie. stiut este si faptul ca intr-o transmisie buna pierderile din puterea motorului se situeaza intre 15 si 30%, ca valori extreme.

pt. m3 diferenta intre cele 2 valori, 321 si 264, presupune pierderi de circa 21%, ceea ce suna plauzibil, insa care ar fi pierderile la vr6 pe care nu le-am luat in considerare?

in fine, ar fi mai concludent daca ar pune cineva rapoartele cv, raportul final si dimensiuni orientative pt. roti ca sa ne putem face o imagine cat de cat apropiata de realitate. mpa te rog ajuta-ne.

tre 29-10-07 09:37

mda... nu stiu de ce esti asa vehement mpa, eu chiar facusem calculele alea fiind destul de sigur ca polo-ul e castigator pe hartie. n-a fost sa fie tocmai d-aia am intrebat care-i treaba. lasa-i pe astia cu schimbat la 4000 sau ce-o mai fi, incearca sa faci un pic de distinctie.

asadar am citit threadul despre masina ta de pe vwforum si parca am vazut ceva cu 1011 kg, dar daca zici ca nu stii exact ce greutate are masina inseamna ca am retinut gresit si-mi cer scuze. poate are sub 1 tona si-n cazul asta se schimba putin datele problemei.

da, sunt de-acord cu ce-i acolo la treaba cu pierderile in transmisie, ce voiam eu sa zic e altceva, si-anume ca daca iei o configuratie X si te-apuci sa o studiezi sa vezi cat pierzi in transmisie vei constata ca valoarea pierderii se va situa in acea plaja de procente. acea plaja de procente s-a determinat probabil statistic si probabil exista si valori care nu se situeaza intre aceste procente.

e clar ca nu poti mari doar puterea motorului la infinit, la un moment dat trebuie modificat cate ceva la transmisie si-atunci iar o iei de la capat cu calculele. deci cam greu o sa obtii combinatia motor de 300 cp cu pierderi de doar 30 cp (care inseaman 10%).

poate calculez diseara cat reprezinta procentual pierderile in graficul ala din topicul dedicat de pe dynotuning pt. diferitele valori de putere ca sa vedem exact cum sta treaba.

tre 29-10-07 10:27

ce plm are forumul?

Bmw_E30dak 29-10-07 13:29

Am Luat Permisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....tuw tuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtu w

kraven_4_all 29-10-07 13:58

Quote:

Originally Posted by Bmw_E30dak (Post 1173672)
Am Luat Permisuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....tuw tuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtuwtu w

congratz!! sa`l pastrezi tu bine, sa nu`l dai la vreun Cap de Creta!!

PH86MIN 29-10-07 18:56

Tng,Shantzu,dak voi considerati acest post important va rog sa l mutati la "informatii utile" .....Aveti grija unde va incheiati asigurarile si sa verificati bn,si sa va faceti si copie dupa ea ;) , un prieten a patit un accident (nu f grav) si a fost din vina lui,si trebuia sa i dea asigurarea persoanei in care a intrat,numai k nu o mai gasea,asa k s a dus la agentie,acolo uimire,el platise la agent pt un an,pe asigurarea care o luase de la el scria k e pe un an,numai k in baza de date configura cu asigurare pt o luna,asa k agentul i a dat teapa,i a scris pe asigurare un an, in baza de date l a trecut cu o luna,iar restul de bani i a bagat in buzunar,iar daunele a trebuit sa le plateasca din buzunar!

PH86MIN 29-10-07 19:06

ce naibi are forumul?? "e pe invers?" :lol: k am postat ultimul si vad k sunt pe pagina cealalta

jakal 29-10-07 19:12

Quote:

Originally Posted by Bmw_E30dak (Post 1173672)

sa-l pastrezi sanatos si ai grija cu punctele.......:D ;)

bogdan_wrc 29-10-07 19:15

taz, vezi ca toti care au mers cu ele, au zis clar ca ala de 286 trage mai bine ca cel de 321. ! its a fact.
taz, daca nu il crezi, scrie-i pe topicul lui si vezi ce zic altii, si vezi ca mpa e stock. vezi dyno sheet si aici si pe vwf.
tre, lasa mah calculele. cursele se fac pe asflat nu pe foaie. mai pui si tu o cutie cu rapoarte scurte in calcul, un sofer usor, o masina fara greutati in ea, cu tot scos, doar cu un scaun scoica... mai calculezi un cuplu...

mpa, te-a batut BBN?? pai atunci dupa soft si filtru ar trebui sa incercam si noi, dar banuiesc ca v-ati dat de pe loc... ca din mers nu-l vad bine. e totusi greu.
oricum, mpa eu zic sa iti faci rodajul prin Ploiesti.

riv_gms 29-10-07 20:36

Audi A7, un frate mai mare pentru A5

Se pare ca sefii de la Audi sunt pregatiti sa se alature rivalilor de la Mercedes, BMW sau Jaguar in tentativa de largire a segmentului limuzinelor coupe. Audi va construi in maxim 2 ani o masina care sa intre intre A6 si A8 si se va numi A7. Altfel spus, recent lansatul coupe A5 se va regasi si intr-o varianta cu patru usi. Surse apropiate germanilor sugereaza ca fitoasa limuzina este gata pana la sfarsitul lui 2009.

Pentru a supraincalzi acest segment Audi va oferi si o varianta de A7 decapotabila, directie pe care Mercedes sau BMW nu au sugerat-o inca. Acest model va ajunge in piata la aproximativ un an de la lansarea modelului de coupe. Ca toate celelalte clase ale Audi, A7 va primi si o versiune supersportiva care se va numi S7.

Motorizari probabile

In 2009 Audi, ca si ceilalti producatori, va avea in primul rand o opriune hibrida sub capota oricarui model, cu atat mai mult a exclusivistului A7. In ceea ce priveste motorizarile clasice, A7 va dispune de FSI, TFSI si TDI-uri. Modelul supersportiv S7 poate fi motorizat de actuala uzina de sub capota S6, V10-cele de 5.2 litri.

Design

Aspectul exterior al coupe-ului va pastra actuala linie de design a Audi. Imaginile partiale cu viitoarea masina sugereaza ca A7 arata ca un frate mai mare pentru S4 si S5. in ceea ce priveste pretul, A7 va costa cu siguranta cel putin la fel de mult ca un A8.

La momentul aparitiei sale pe piata, segmentul coupe-urilor va avea cel putin trei competitori puternici personificati de viitorul CLS, Jaguarul XF, Porsche Panamera si, de ce nu, BMW CS

mpa 29-10-07 20:37

Da. Ma batut bbn... nu stiu cum trage masina lui acum... dar ma batut atunci cand RIP (m3 286+chip) tragea demential iar bbn ii dadea cam o masina si nitel.
Ideea e ca puteti face calcule cat vreti.
Aia cu am vazut eu in film ca schimba la 4000 e dementiala. In locul tau mas duce si as studia un pic motorul de dacie sa constat ca si ala se tureaza mai mult. Daca tot nu ai avut contact pana acum cu un motor cum sa iti explic eu ca honda aia mai are inca niste supape care se deschid doar dupa 7000 de ture si ca daca nu schimbi in limitare cu ea nu te bucuri de toti caii... Daca schimbi la 7500 in loc sa traga bine trage ceva mai putin bine dar diferenta e de cel mult o masina. Daca imi explici unde ai ""vazut"| tu ca schimba ala in 4000 te numesc ochila sau auzila ajutorul lui harap alb.
Iar aia cu 1011 kg e iar dementiala. Deci nu 1000, 1050, 1100. 1011 frate. Eu nu stiu cat cantareste masina si sunt proprietarul ei. Eu aproximez si zic cam o tona.... probabil ceva mai mult. Iar tu care o vezi in poze imi zici 1011. Esti bun... sper ca mai e emisiunea aia cu paranormalul la otv. Nu te supara pe mine ca nu o zic cu rautate ca rad si acuma si deja scriu de 10 minute.
Pierderile in transmisie pe un anumit setup de transmisie sunt fixe nu procentuale. Daca eu am cutia si planetarele si rotile astea si pierd 30 cp. Si o fac de 100 de cai in plus o sa pierd tot 30 de cp. Se schimba ceva doar daca schimb transmisia. Vezi ca e un topic la dyno tuning si ti se explica acolo. Sau daca consideri ca suntem prosti vezi ca e plin netul de explicatii in engleza.
Si da recunosc... m3 ma facut fiindca mam speriat rau cand ma dadeam cu el si a trecut un clio diesel pe langa noi incat am luat piciorul din acceleratie.
E drept ca avea motor de vr6 pe golf 2 dar doar in imaginatie.

bogdan_wrc 29-10-07 20:44

deci BBN batea m3 de 285 cu cip?
fuck, nu stiam ca trage asa bine S3u lui...decat soft, evacuare si filtru are?

jakal 30-10-07 13:21

ati vazut ce misto se circula in intersectie la nord?....belea....evitati zona:raving: ....

Oelash 30-10-07 15:18

si la interesectia de la caragiale...:arrow:

Vibe 30-10-07 15:21

si peste tot in ROMANIA... evitati TARA daca se poate ;)

ven`u 30-10-07 17:21

Quote:

Originally Posted by jakal (Post 1175260)
ati vazut ce misto se circula in intersectie la nord?....belea....evitati zona:raving: ....

daca ai iesi mai des pe strazi ... ai fi vazut de acum vreo 2 saptamani ca se circula asa :D

jakal 30-10-07 18:11

Quote:

Originally Posted by razvan24 (Post 1175592)
daca ai iesi mai des pe strazi ... ai fi vazut de acum vreo 2 saptamani ca se circula asa :D

sa ies mai mult pe strazi??? pai job-ul meu e sofer si stau si ziua si noaptea pe strazi....stiu intersectia aia de cind au inceput la ea si mai trec de vreo 20 de ori pe zi prin ea:x
sint satul de strazile din oras si din judet...dar asta e:D :D

Oelash 31-10-07 10:24

care t pricepi cam ce becuri de pozitie din alea albastre ar merge p nova? sau sunt prea taranesti?

andrei_hrz 31-10-07 10:52

dak o pregatesti pentru taxi puneti, eu zik sa iti cauti orice alta culoare dar nu albastre

feryboy 31-10-07 10:54

eu as fi formulat altfel : Ca sa nu ai probleme cu talonul pune albe :)

jakal 31-10-07 11:12

Quote:

Originally Posted by feryboy (Post 1176650)
eu as fi formulat altfel : Ca sa nu ai probleme cu talonul pune albe :)

asa e....iti iei vreo 2 puncte+amenda....asa ca albe. parerea mea;)

DONU' 31-10-07 11:14

Sau o instalatie xenon care te duce la vreo 4-5 milioane... si cand dai faza lunga de la METRO, sa vezi si tu daca e zapada pe munte la Busteni ;)

jakal 31-10-07 11:23

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 1176675)
Sau o instalatie xenon care te duce la vreo 4-5 milioane... si cand dai faza lunga de la METRO, sa vezi si tu daca e zapada pe munte la Busteni ;)

:lol: :lol: :lol: ar fi o treba;)

andrei_hrz 31-10-07 11:31

Si ti-o montez eu si poate o vezi si peste munte[ DON-ul stie:)))) ].pacat k nu ai geamuri clare pe nova si DON-ule costa peste 6mil jumate ca m-am interesat eu,motivatia e k avem becuri H4 adica bixenon.

All times are GMT +2. The time now is 05:37.

- Copyright 2026 4Tuning