![]() |
Re: Discutii despre orice!
cateva zile si o trec MM 88 KYL !...va purta ca si fosta mea iubire e36...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Merge careva la Mariapocs la KOE Drift pe 6-9 iulie?
|
kalugaru , spunene si noua, ce`i cu revolta din grecia ? te-a afectat putin ?
|
Quote:
|
De ce sa dea faliment? Pentru ca noi nu avem tupeu sa facem aceasi chestie in tara asta de cacat? In tara asta unde isi bat joc de noi, oameni de rand? De aia? Macar ei fac revolta pentru ei, nu pentru fotbal. Noi doar la fotbal iesim in strada :-j. Asta e romania. Zici ca ei au A-klasuri noi. Dar noi ce avem? X6 noi, S-klasuri noi, seria7 noi, ml-uri noi s.a.m.d. :-j... Romania trebuia sa faca de mult ce face grecia. (punct)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
iubesc tara aia stiu sa se impuna in fata senatului! nu se lasa calcati in picioare bravo lor!...la noi tot se fac greve cu cate 300-400 de persoane si tot nu se rezolva nimic tot ce vor cei de sus fac cu noi!, Grecia tot timpu au facut asa, agricultori cand au vrut sa le taie subventiile au iesit si au blocat toate autostrazile, am mers cu Unchimio pe campuri sa ajungem de la Patras pana la Grecia am facut mai mult de 20 de ore, kalugaru poate confirma, nu conteaza ce salarii au ei si ca lea-au scazut de la 800 la 750 de euro, conteaza ca sunt uniti si nu se lasa calcati in picioare, la noi cu greva pentru combustibil ce sa rezolvat? nimic tot cum vor ei este pretul carburantului, desi ei poate il cumpara sub 32,5 ron- 3 ron, inteleg ca e compania lor dar nici asa mari preturi la combustibil frate!!!
|
3 Attachment(s)
Baieti care ma ajuta cu rugare de frumos ce model de jante am ! ca nu stiu din pacate...
|
Quote:
|
Quote:
|
cauta dupa seria (modelul jantei) BBS KB....
|
Quote:
|
|
Quote:
http://www.emm.ro/Stiri/51516/AUTO-S...si-patru-roti- |
Quote:
|
sper ca o sa fiu acolo pe data de 10 :D
|
cine organizeaza evenimentul? ce este de fapt? curse sau expo?
mai multe informatii daca stie cineva |
aceasi parere ca si Dobro!
|
Daca stau si ma gandesc.. in fostul targ auto e plin de gropi, e pietris si nu este decat un petic de beton, daca nu ma insel. Unde o sa aiba loc drifturile?
|
Quote:
Am vazut azi venind din TG. Lapus un Nissan 200sx daca nu ma insel albastru foarte frumos tunat, oare a cui poate fi??? era in peco in Manastiur |
se va tine banuiesc pe strada M Eminescu ...ca si cum era mai demult in fata casei de cultura.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cumpar N97 / N97 mini. Original, in stare buna. Astept oferte daca are cineva :)
|
Salutare.
Aveti careva numarul de telefon a lui Silviu din Baita care pune folii pe geamuri? |
Salve,
Un prieten cauta jocuri pentru Play Station 2, daca cumva aveti, va rog dati un semn la subsemnatul. Ms, |
cred ca ati vazut si voi Loganurile noi ale Politiei Locale, da acuma seara am vazut si scutere cu girofar.....tot ale pol locale
ce *** mai fac acuma? care e scopul lor? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
unde gasesc in oras sa imi montez folii omologate, si de calitate? si cam ce preturi ar fi, daca stie careva? :-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
- Copyright 2026 4Tuning