Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

bujuKYL 29-06-11 19:00

Re: Discutii despre orice!

cateva zile si o trec MM 88 KYL !...va purta ca si fosta mea iubire e36...

bujuKYL 29-06-11 19:01

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4431202)
merge careva la debrecen in 10 iulie ?

am dorit sa ma onorez si eu cu prezenta dar deocamdata nu-mi permite timpul si multe altele...dar totusi ramane de vazut!...

cristi.mk4 29-06-11 19:04

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4431336)
cateva zile si o trec MM 88 KYL !...va purta ca si fosta mea iubire e36...

te-am intrebat pt ca, am crezut k te-am vazut pe la stejaru, nu eram foarte atent, pe langa ca e drumu in lucru, plus aglomeratie :), viteza..... sti cum e. vroiam sa te sun, dar telefonu lam lasat acasa

bujuKYL 30-06-11 14:06

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4431345)
te-am intrebat pt ca, am crezut k te-am vazut pe la stejaru, nu eram foarte atent, pe langa ca e drumu in lucru, plus aglomeratie :), viteza..... sti cum e. vroiam sa te sun, dar telefonu lam lasat acasa

mai este o tipa blonda prin oras care are unul, dar putina diferenta de culoare! e un gri putin mai inschis!

26MaR 30-06-11 16:18

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4431202)
merge careva la debrecen in 10 iulie ?

ce este in 10 iulie in debrecen ? daca e bine a ??

MITSU 30-06-11 16:32

ia d-aci !

http://www.365hp.ro/index.php?option...&catid=3:egyeb

FranktheTank 30-06-11 20:46

Merge careva la Mariapocs la KOE Drift pe 6-9 iulie?

cristi.mk4 30-06-11 21:59

kalugaru , spunene si noua, ce`i cu revolta din grecia ? te-a afectat putin ?

IndyGG 30-06-11 22:19

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4434645)
kalugaru , spunene si noua, ce`i cu revolta din grecia ? te-a afectat putin ?

is figuri de a lor...anu trecut le-o scazut salariu minim pe economie de la 800 la 750 de euro si au facut revolte...sa intre grecia in faliment ca merita...toti se plang si acolo ca nu au bani si ii vezi cu A-klass noi si alte masini cat de cat smechere

norbi_bidi 30-06-11 22:49

De ce sa dea faliment? Pentru ca noi nu avem tupeu sa facem aceasi chestie in tara asta de cacat? In tara asta unde isi bat joc de noi, oameni de rand? De aia? Macar ei fac revolta pentru ei, nu pentru fotbal. Noi doar la fotbal iesim in strada :-j. Asta e romania. Zici ca ei au A-klasuri noi. Dar noi ce avem? X6 noi, S-klasuri noi, seria7 noi, ml-uri noi s.a.m.d. :-j... Romania trebuia sa faca de mult ce face grecia. (punct)

IndyGG 30-06-11 22:55

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 4434795)
De ce sa dea faliment? Pentru ca noi nu avem tupeu sa facem aceasi chestie in tara asta de cacat? In tara asta unde isi bat joc de noi, oameni de rand? De aia? Macar ei fac revolta pentru ei, nu pentru fotbal. Noi doar la fotbal iesim in strada :-j. Asta e romania. Zici ca ei au A-klasuri noi. Dar noi ce avem? X6 noi, S-klasuri noi, seria7 noi, ml-uri noi s.a.m.d. :-j... Romania trebuia sa faca de mult ce face grecia. (punct)

daca o privesti asa ok...is de acord cu tine :))...problema la romana ii ca ii foarte ciudos de ce are altu de langa el; pentru ca si tu daca ai fi in postura altora sa iti permiti chiar sa iti iei X5 in rate ti-ai lua ...daca s-ar putea sa furi ai fura...in principiu; ma repet din nou; nu stiu ce treaba are romanu de cel de langa el ca nu el sufara...daca ii baiat destept si stie sa faca ceva ca la el sa nu ii fie greu in viitorul indepartat sau apropiat se scoate...asta e ...

kalugaru 01-07-11 15:29

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 4434795)

Romania n-o sa faca niciodata ce face grecia ..Am muncit marti in Atena si n-am vazut nimic iesit in comun ,circulatia a fost blocata numai in centru,toata chestia s-a petrecut in centru .600 de persoane au fost internate in spital cu capul spart de pietre ,e a 2 printre cele mai mari capitale din Europa, nu cred ca este grec sa cunoasca toate strazile sau cartierele .De miercuri s-a anuntat ca se fac drahme ...au toate sansele sa zboare din U.E.

Quote:

Originally Posted by IndyGG (Post 4434707)
is figuri de a lor...anu trecut le-o scazut salariu minim pe economie de la 800 la 750 de euro si au facut revolte...sa intre grecia in faliment ca merita...toti se plang si acolo ca nu au bani si ii vezi cu A-klass noi si alte masini cat de cat smechere

astia is uniti ,ai dreptate cu salariu, de cand le-a fost taiat fac greve ,..acuma 1-2 luni nu mai retin ,in Atena un arab a omorat un grec intr-o masina sa-i fure o camera video ,de atunci nu cred ca mai exista atatia arabi prin atena ca au inceput sa-i vaneze grecii cu batele.Aproape toata saptamana a fost greva ,ca sa nu munceasca lumea opresc curentu 5-6 ore ..noroc cu generatoarele .:D

bujuKYL 01-07-11 20:14

iubesc tara aia stiu sa se impuna in fata senatului! nu se lasa calcati in picioare bravo lor!...la noi tot se fac greve cu cate 300-400 de persoane si tot nu se rezolva nimic tot ce vor cei de sus fac cu noi!, Grecia tot timpu au facut asa, agricultori cand au vrut sa le taie subventiile au iesit si au blocat toate autostrazile, am mers cu Unchimio pe campuri sa ajungem de la Patras pana la Grecia am facut mai mult de 20 de ore, kalugaru poate confirma, nu conteaza ce salarii au ei si ca lea-au scazut de la 800 la 750 de euro, conteaza ca sunt uniti si nu se lasa calcati in picioare, la noi cu greva pentru combustibil ce sa rezolvat? nimic tot cum vor ei este pretul carburantului, desi ei poate il cumpara sub 32,5 ron- 3 ron, inteleg ca e compania lor dar nici asa mari preturi la combustibil frate!!!

bujuKYL 02-07-11 12:32

3 Attachment(s)
Baieti care ma ajuta cu rugare de frumos ce model de jante am ! ca nu stiu din pacate...

cristi.mk4 02-07-11 12:43

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4437749)
Baieti care ma ajuta cu rugare de frumos ce model de jante am ! ca nu stiu din pacate...

astea`s jantele de pe bmw kyl ?

bujuKYL 02-07-11 13:01

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4437776)
astea`s jantele de pe bmw kyl ?

da, modelul e BBS 8j, 17h2 dar mai departe nu stiu:(

razvyrulz 02-07-11 14:58

cauta dupa seria (modelul jantei) BBS KB....

bujuKYL 02-07-11 15:02

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 4438114)
cauta dupa seria (modelul jantei) BBS KB....

eventual cand o mai vizitez pe mama , o sa cobor jos in beci sa vad seria...ms mult de sfat! nu le-as nici vinde nici arunca, sunt frumoase zic eu, si sincer nu am mai fazut modelul asta pana acum cel putin eu!

cristi.mk4 02-07-11 17:09

poate e cineva interesat

http://www.emm.ro/Stiri/51512/MUZICA...e-la-Satulung-

gogoaudi 02-07-11 19:55

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4438375)

dar de asta ii cnva interesat..

http://www.emm.ro/Stiri/51516/AUTO-S...si-patru-roti-

bujuKYL 02-07-11 20:18

Quote:

Originally Posted by gogoaudi (Post 4438731)

de asta da!!!

cristi.mk4 03-07-11 03:18

sper ca o sa fiu acolo pe data de 10 :D

dobro_c 03-07-11 15:07

cine organizeaza evenimentul? ce este de fapt? curse sau expo?

mai multe informatii daca stie cineva

bujuKYL 03-07-11 18:22

aceasi parere ca si Dobro!

teen.ager 03-07-11 18:59

Daca stau si ma gandesc.. in fostul targ auto e plin de gropi, e pietris si nu este decat un petic de beton, daca nu ma insel. Unde o sa aiba loc drifturile?

bujuKYL 03-07-11 19:03

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 4440625)
Daca stau si ma gandesc.. in fostul targ auto e plin de gropi, e pietris si nu este decat un petic de beton, daca nu ma insel. Unde o sa aiba loc drifturile?

asa e, sunt curios si eu sa vad! ce a fi! unde se tine, pe peticul ala mic nu cred desi s-ar putea dar cam mic traseu

Am vazut azi venind din TG. Lapus un Nissan 200sx daca nu ma insel albastru foarte frumos tunat, oare a cui poate fi??? era in peco in Manastiur

MITSU 03-07-11 19:10

se va tine banuiesc pe strada M Eminescu ...ca si cum era mai demult in fata casei de cultura.

bujuKYL 03-07-11 19:14

Quote:

Originally Posted by MITSU (Post 4440651)
se va tine banuiesc pe strada M Eminescu ...ca si cum era mai demult in fata casei de cultura.

probabil tot ce e posibil!

soaarecu 04-07-11 08:30

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4440663)
probabil tot ce e posibil!

se va tine in incinta fostului targ auto.....acolo este o portiune de 30% care este asfaltat.....este destul de mare acea portiune si se pot face drifturi si concursul de indemanare...organizatorul este Onisei, cel cu care a organizat ionut pintea acuma 2 ani in parcare la ambient

FranktheTank 04-07-11 10:01

Quote:

Originally Posted by FranktheTank (Post 4434449)
Merge careva la Mariapocs la KOE Drift pe 6-9 iulie?

Pana la urma, mai vine cineva?

soaarecu 04-07-11 20:15

Quote:

Originally Posted by soaarecu (Post 4441614)
se va tine in incinta fostului targ auto.....acolo este o portiune de 30% care este asfaltat.....este destul de mare acea portiune si se pot face drifturi si concursul de indemanare...organizatorul este Onisei, cel cu care a organizat ionut pintea acuma 2 ani in parcare la ambient

speram ca maine va aparea si afisul

norbi_bidi 04-07-11 20:43

Cumpar N97 / N97 mini. Original, in stare buna. Astept oferte daca are cineva :)

alxGSi 07-07-11 11:04

Salutare.
Aveti careva numarul de telefon a lui Silviu din Baita care pune folii pe geamuri?

razvyrulz 07-07-11 12:03

Salve,

Un prieten cauta jocuri pentru Play Station 2, daca cumva aveti, va rog dati un semn la subsemnatul.

Ms,

huber_bm 07-07-11 21:43

cred ca ati vazut si voi Loganurile noi ale Politiei Locale, da acuma seara am vazut si scutere cu girofar.....tot ale pol locale
ce *** mai fac acuma? care e scopul lor? :)

hadpeter 07-07-11 21:52

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 4450462)
cred ca ati vazut si voi Loganurile noi ale Politiei Locale, da acuma seara am vazut si scutere cu girofar.....tot ale pol locale

Sa se strecoare prin agitatia urbana (ulita satului) dupa delicvent sa-l prinda in flagrant :shock:.

bujuKYL 07-07-11 22:25

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 4450483)
Sa se strecoare prin agitatia urbana (ulita satului) dupa delicvent sa-l prinda in flagrant :shock:.

vezi sa nu cu un amarat de scuter first bike de 49cmc sa te prinda, sau loganurile lor care deabia merg cu 140-150

Paco4golf 09-07-11 06:27

Quote:

Originally Posted by huber_bm (Post 4450462)

In tauti politia comunitara , adica cei cu scutere impart facturi , scrisori mai bine zis le ajuta pe postasite =)) AHAHAH oare dece nu s-au angajat de postasi?:|

bluewmaster 12-07-11 15:32

unde gasesc in oras sa imi montez folii omologate, si de calitate? si cam ce preturi ar fi, daca stie careva? :-)

Norbi_GT 12-07-11 20:09

Quote:

Originally Posted by bluewmaster (Post 4460319)
unde gasesc in oras sa imi montez folii omologate, si de calitate? si cam ce preturi ar fi, daca stie careva? :-)

https://forum.4tuning.ro/442-zona-com...a/page-11.html

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning