![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
5 Attachment(s)
Jantele actuale de pe masina - 15" - aveo . Jantele care le vreau - 17" - aluetturile. Va rog o varianta cu garda la sol actuala si o varianta cu masina ceva mai lasata.
Attachment 1497807Attachment 1497808Attachment 1497809Attachment 1497810Attachment 1497811 |
1 Attachment(s)
Poftim:
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1497830 |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc frumos. Ce parere aveti, s-ar merita? Se mai baga si altii la VT ?
|
Frumoase modificari;)numai la mine nu...
|
Sunt frumoase jantele, eu zic ca dau bine.
@SpeedClass, te rog sa pui din nou pozele si ce doresti modificat la masina. Imi cer scuze daca am sarit peste pozele cu masina ta. Nu a fost cu intentie. |
mersi DaNn.ZyX
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Care ma ajuta si pe mine cu un VT.....
1. Mijlocu alb + suruboaiele, si buza nichelata. 2. Mijlocu alb si suruboaiele aurii, cu buza nichelata. 3.Mijlocu auriu + suruboaie, cu buza nichelata. Mersi anticipat ! |
3 Attachment(s)
O rugaminte , daca se poate ...ma intereseaza plafonul negru mat , grila radiator fara stema ,dar sa fie plasa cromata si rama sa ramana neagra si evacuarea sa se vada in partea din stanga sub bara. Multam fain;)Attachment 1499969
Attachment 1499970 Attachment 1499971 |
3 Attachment(s)
Enjoy!
|
3 Attachment(s)
fratilor am si eu o mica rugaminte. nu ia mai mult de cateva minute.
as vrea jantele albe, sau rosu ca si in video-ul urmator, galben de subaru impreza musai https://www.youtube.com/watch?v=tOkAj...eature=related si in rest orice ati crede ca ar sta bine pe masina, exclus negru total. multumesc |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
3 Attachment(s)
ceva si cu a mea puteti ? :D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
salutare...am vazut majoritatea lucrarilor voastre si nu pot sa va spun decat felicitari:) am ramas fara cuvinte... ce ziceti puteti scoate ceva din solenza asta?
|
4 Attachment(s)
mai pus cateva poze... vedeti si voi ce puteti sa faceti: un bad boy look, capota si plafon negre,grila fara stema ,jante...orice. multumesc anticipat
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1501956 |
2 Attachment(s)
Ceva poze calde si spalate :lol:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow:
Attachment 1503068 |
frumoasa:) ma intreb cum ar fi aratat daca dadeai "clean" si la gaura aia imensa din porbagaj. multumesc inca odata.
|
scuze de of.......bv bv bv meseriasilor.........:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutare.
felicitari pentru lucrarile anterioare, rar gasesti baieti care sunt capabili de asa ceva! felicitari inca odata! si acum vreau sa va rog si eu. am o singura rugaminte..sa-mi faceti si mie oltcitasul, cu o alta culoare dintr-o poza. ce vreau sa-l lasati mai jos, si sa-i schimbati culoarea jantelor in alb. PS: masina are bandourile laterale date jos si capacele de asemenea! :) |
3 Attachment(s)
Vreau bara fata ceva in genul la poza asta, doar ca vreau proiectoarele lasate.
Attachment 1503922 Mi-ar mai placea sa incercati daca se poate sa scoateti grilelele alea de plastic din spatiul de sub numar, si sa lasati gol acolo, iar alta varianta ar fi spatiul din mijloc sa fie micsorat, sa nu ramana atat de mare pe cat e acum. Dar de asemenea, sa nu mai aiba dungile alea din plastic. In ambele variante vreau si spatiul de langa proiectoare adus la nivelul barii. Attachment 1503924 Cea aurie nu e cu masina mea, dar e ceva mai luminoasa si ar ajuta mult daca ati lucra si pe asta, sa vad cum da si pe albastru dar si intr-o poza luminoasa. Mersi anticipat baieti, am incredere ca veti face treaba buna. Sunteti foarte importanti pt mine in vederea modificarilor ulterioare ale masinii, deci am nevoie de ajutorul vostru ;) |
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1504070 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
imi lucreaza si mie cineva cazanul??? tot pe verde as vrea daca s-ar putea.......
|
1 Attachment(s)
Quote:
:arrow: Attachment 1504463 |
Quote:
Multumesc pentru poza :-) |
1 Attachment(s)
Daca se mai poate juca cineva cu rugamintea de la postul #6344, raman dator. Deci spatiile de langa proiectoare umplute, golul din mijloc de sub numar micsorat intr-o oarecare masura, si alta varianta cu golul de aceeasi dimensiune dar scoasa grila aia de plastic ( in ambele cazuri spatiul de langa proiectoare umplut complet ).
Alta rugaminte : 1. jantele originale ale masinii vopsite doar spitele ( inclusiv pe laterale ) negre, sau alte culori care credeti voi ca ar da bine. Attachment 1504634 2. jantele astea puse pe masina, dar culoarea alba ( jantele sunt pe 16, deci putin mai mari decat astea stock ) sau alta culoare care credeti voi ca ar da bine Jantele AICI . Pt cine crede ca va rog sa munciti degeaba, pot sa va asigur ca nu e asa. Veti vedea in final poze cu masina terminata cu ajutorul pozelor editate de voi. ;) |
Puteti sa luati jantele de pe masina , fiind albe sa le puneti pe MBN ....O sa va fie mai usor.
https://forum.4tuning.ro/548-virtual-...ml#post3394047 |
Quote:
Puteti sa luati jantele de pe masina , fiind albe sa le puneti pe MBN ....O sa va fie mai usor. https://forum.4tuning.ro/548-virtual-...ml#post3394047 |
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
niste jante,o suspensie sport,folie pe geamuri si un galben mai deosebit credeti ca reusiti?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite dadutu ceva rpd............sper ca e ok......
|
2 Attachment(s)
Am incercat eu ceva:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning