![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
8 Attachment(s)
Prima zi a dublei etape a Campionatului national de Autoslalom s-a terminat pe circuitul Vic Power in 15 07 2017
|
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
9 Attachment(s)
Timisorenii si cativa aradeni au fost protagonistii celei de-a 2 -a etape pe circuitul Vik Power Arad in 16 iulie a.c. Felicitari localnicilor ! In toamana caravana automobilistilor din campionatul national se va intoarce cu placere aici !
|
In urma cu 10 ani, in luna martie a anului 2008 s-a "batut in cuie" ca ziua de vineri a fiecarei saptamani, la ora 19:00 sa ne intalnim in parcarea de jos, de langa patinoar. As vrea sa ne adunam cat mai multi posibil, pentru a vedea ce mai conducem, cum ne-am mai schimbat. Bineinteles sunt asteptati si cei care sunt pe forum de la inceput, si cei care s-au inscris dupa ce s-a mai pierdut avantul intalnirilor. Propun ziua de vineri, 16.03.2018 la ora 19:00 in parcarea de langa patioanarul din Arad. Cum in zilele noastre multa lume foloseste facebook, pot promova un eveniment public pe grupurile de stiri din Arad, ori pe grupuri de pasionati auto de pe facebook. Ce ziceti?
|
Ce vremuri.. :-)
|
Quote:
:D |
Am facut si un event pe facebook pentru data de 16.03.2018, vineri, ora 19:00.
https://www.facebook.com/events/1194022390727693/?ti=cl |
ne vedem acolo..
|
De aici s-a plecat la "in fiecare vineri la patinoar la ora 19:00"...Cum toata lumea are facebook, am facut un grup pentru aceasta comunitate.
https://www.facebook.com/groups/467613720308200/ |
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning