![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
@Mihai: nu il pup in fund pe Huidu, te iei aiurea. Am vazut moartea cu ochii si am schimbat o masina ca am intrat cu ea in parapet dupa ce vehiculul pe care il depaseam m-a scos practic de pe sosea, din neatentia lui.
|
Vand 2.5 litri de Pepsi Max! Negociabil!!!
Revenind la un subiect anterior: - dragii mei colegi de trafic si forum,RAR-ul impreuna cu Politia Rutiera Iasi isi fac din nou datoria lor de o viata si stau pentru a al doilea week end consecutiv pe B-dul Carol I - COPOU mai precis - la agatzat to ce se poate!Au fost si asta seara in Rondul Agronomie dar dupa 10 min s-au mutat la 5 m de parcarea Stadion Emil Alexandrescu. Asadar si prin urmare,cei ce va stiti cu musca pe cacaciula, luati o pauza in acest week si circulati "pe Copou " perpedes,pe role sau bicicleta! Drumuri bune fara incidente neplacute! P.S. Sa nu spune-ti ca nu sunt baiat bun cu voi ! |
Quote:
|
Quote:
Victor, zi-mi si mie cum sunt legile bine puse la punct cand: Caz 1 : Sofer OK, sare un prost in fata ( nu pe trecere ) si il omori -> ucidere din culpa Caz 2 : Sofer beat, fara permis, omoara om pe trecere de pietoni ( cazul baiatului de preot din holboca sau de unde era ala ) -> ucidere din culpa + pedeapsa CU suspendare Caz 3 : Huidu - 3 MORTI -> ucidere din culpa + pedeapsa cu suspendare Cum sa-l tratezi pe ala nevinovat la fel ca pe ucigasii ceilalti ? Si...scuza-ma, daca nici asta nu e premeditare (drum ud, zapada, depasire in curba pe linie continua, vizibilitate 0, 35km/h in + fata de limita) ... |
Quote:
Nu a luat anterior hotararea sa comita infractiunea respectiva , nu s-a folosit de mijloace care sa-i inlesneasca atingerea rezultatului urmarit, nu a pregatit locul faptei si nici nu a avut complici sau instigatori. Cazul lui e la fel cu al altor derbedei (copii de senatori, deputati etc.) care lasa oameni nevinovati fara maini, picioare sau chiar viata datorita vitezei si/sau alcoolului. Si scapa prea usor. El a fost oarecum OK. Sa vezi ce atitudine au plozii parlamentarilor/primarilor care comit aceleasi fapte-- vezi cazul "placinta" , "cocos" si altele. |
Victor si daca atunci persoana din dreapta ta ar fi patit ceva, tot ai fi zis, ei, s-a intamplat din neatentia lui si avand in vedere ca nu a mai avut incidende de genul, lasa-ti-l sa se duca casa, datii si permisul, daca da, felicitari pentru atitudine, eu nu pot gandi asa si de asta ma agit mai ceva ca o doza de pepsi lasata la soare, atat pe forum cat si in trafic. Nu zic ca nu gresesc, dar imi dau geamul jos si imi accept "complimentele", dar cand vezi un idiot ca aia de circula pe Copou si nu stiu unde le este banda de-ti taie calea, normal ca-ti iesi din pepeni.
In fine, tot ceea ce vroia sa zica Alex despre legea din Romania, e ca e gandita prost. Daca accidentul s-a intamplat din vina ta, ar trebui sa platesti pana-ti ies ochii din cap pe cur, dar daca un tampit care se crede masina, e daltonist, e sinucigas , beat sau pur si simplu un cersetor ce se taraie printre masini la semafor, ar trebui pus la plata si lui sa i se faca dosar penal, daca el moare, familia sa fie pusa la platit daune. Desi urasc sa dau exemple ce nu se aplica pe teritoriul tarii noastre, in America familia celui ce s-a aruncat in fata masinii, a trecut pe rosu si etc e pusa la platit daune. |
SI DACA UNUL DIN VOI,CEI MAI DE SUS,CE IL SUSTIN/CONTESTA PE HUIDU, SE AFLA IN LOCULUI SAU A PRODUS/VA PRODUCE ACELASI TIP DE ACCIDENT - CUM AR PRIVI ACUM SITUATIA?
Hai sa aud ... Pana una alta, RAR-ul va fi din nou pe Copou diseara, in perimetrul dintre Rond Mic si Rond Mare! Have a lot of phun! :lol: |
Quote:
P.S. Acuma ma astept sa fiu luat in ras si la misto.. |
America...America... in America pana si gaborii daca ti s-a stricat masina vin si te ajuta. La noi stau in boscheti la pleasca.
In fine, weekend fain va doresc. p.s. Crys, Pepsi Twist n-ai ? :( |
@ - aalex691 - Fac rost repede! Tot la promotie e!!! Cu extra twist!
|
Perfect! La doza vreau, de 2 litri :)) Multumesc :lol::lol:
|
Quote:
@Alex, tu ai de dat o cafea, magarule. |
@aalex691- Diseara te astept in acelasi loc la aceeasi ora: Copou dupa 21.00, cand vine si RAR-ul! Ma gasesti si pe N-AVI, masina alba, csenoane, day si line, numar de la Marea Neagra! :D
@MihaiCsl - la modul serios vorbind,poate e unul din cele mai inteligente raspunsuri! :-P la problema "care este" ! |
Crys, nu pot ajunge in copou. Eu iubesc RATPul (cum zicea un coleg pe aici), si cum au scos liniile... e trist :(
Mihai Stiu, o dau, nu plange :)) |
Quote:
|
aalex691- trist! Lasa-mi un nr de fix, iti trimit o copie dupa o sticla! Unde stai? In ce zona?
@MihaiCsl - "vara asta" ori nu dormi ori te indragostesti ! |
Desi nu sunt adept a genului. https://www.youtube.com/watch?v=pZwHHqNNaYY =))
|
mihaita :)) da tu cand dai o cafea?:)) daca nu, ii dau un leu lu neagra sa iti dea un pupic :))))
|
Quote:
|
da duminica viitoare da sa fiu si eu acasa:)) da dai bacu ?:))
|
Quote:
|
hai sa fie cu noroc ..si macar prost ca mine :))) 8:40 tot bacu :X noroc de orale ...imi lasi pe mess sa imi zici ce ai facut ca eu parasesc putin patria ..SUCCES MAREEEEEEEEEEEEEEE
p.s te-o batut soarele prea mult in cap ..nu poti da si tu la romana?:)) fix mate .? bv.o tie :D |
Quote:
Merci, merci,sa fie intr-un ceas bun. :D lucky you. :)) |
Quote:
|
Voi vedeti mai departe de pagina 42 la topicul asta:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/2379...i/page-42.html ? |
Quote:
ultimul post fiind al tau.. |
va salut din nou si scuzati inactivitatea mea dar am fost ocupat cu bubuzura..
detalii la semnatura mea bafta la toti |
Quote:
Multumesc! |
Vedeti ca stau cei de la locala la panda pe sensul unic de la fundatie spre Pacurari, am vazut azi ca au prins pe putin 10 masini dintr-un foc. :D
|
Au prins cu ce? Mai nou, ce pot sanctiona cei de la locala?
|
Cei opriti veneau din Pacurari, adica veneau pe interzis. Aparent, da.
|
politia locala are dreptul de a te opri doar atunci cand ai intrat pe interzis, cand ai depasit masa maxima a autovehiculului admisa pe un anumit sector de drum sau de exemplu daca ai oprit in loc nepermis iar politistul te-a vazut de la o anumita distanta. In rest trecut pe rosu, intoarcere pe linie continua, etc nu au voie
|
Quote:
|
Quote:
- daca nu sint logat pot vedea si mai departe de pagina 42 din acelasi profil de browser; - m-am logat din nou dintr-un profil proaspat creat in firefox, deci 0 cookies, si la fel se intimpla; - browserul nu se agata, pur si simplu daca incerc sa accesez pagina, sa zicem, 84, modificind manual URL-ul sint redirectat la pagina 42. In lista de selectie a numarului paginii apare doar pina la 42 de asemenea. Am incercat sa sterg si subscription-ul pentru acel topic si tot nu s-a schimbat situatia. E clar o problema de drepturi sau de aplicatie. Later edit: acum vad pagina 43, si coincide cu pagina 85 pe care o vad atunci cind nu sint logat. Deci e mai bine, inainte vedeam pagina 42 42. |
Pentru ca a fost unul din cele mai frumoase E30-uri din Iasi:
https://www.youtube.com/watch?v=5T_2u_Saa2g |
Quote:
|
Huidu v2.1, doar ca asta nu era level prea mare si a omorat doar 2 oameni.
http://www.bzi.ro/accident-dramatic-...o-video-301862 Pac 2 ani cu suspendare. In stilul asta, ramanem vreun milion de locuitori in toata tara... Justitia plii |
Quote:
|
Am intrebare...este cunoscut soferul unui Renault Megane Alb, foliat, pe care scrie R26 pe portbagaj cu nr IS 44 MAI? cu spatiu intre cifre si litere? Ca am avut "placerea" sa il am in fata in trafic acuma 10 min si mir-am dat seama ca e sofer mare... mergeam dinspre familial catre dacia, tocmai trecusem de semafor, vine in forta tipul pe linia 2 (a tramvaiului) apoi deodata merge ca un melc cand se apropie de cea de-a doua trecere si cand sa trec pe langa el se baga deodata in fata , fara sa semnalizeze apoi accelereaza tare ca mai apoi sa puna iar frana brusc si sa faca imediat stanga dupa statia de tramvai, unde oricum este linie dubla continua...:rolleyes2. tare de tot..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning