Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

GloW 18-07-06 08:45

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
m-am prins cum e cu cameleon ....

comment pls ...
are cateva greseli ... da plm

patriotu90 18-07-06 10:07

selectii strambe ... multe ... ciudatica oglinda ... cam mare pt tico ..

andrey2003 18-07-06 12:19

metal_militia: SUPERB!! nu prea e gresita reflexia verde de pe dreptunghiurile cromate... poate era o masina verde, un afis cu verde in fata masini... :-)

t1grul 18-07-06 12:24

2 Attachment(s)
Mustang Panelli

stiu ca sunt cateva selectii aiurea,m`am cam chinuit la ea...dar imi place ideea...voi ce ziceti?:-)

patriotu90 18-07-06 12:39

unde ai scos nr dp capota si dp usa se vad urme ... gura mica de aer din stanga dp spoiler e cam ciudata ...

metal_militia 18-07-06 13:36

mersi mult guys;) ..chiar inseamna mult sa vad ca nu ma chinui degeaba si chiar place cuiva ce fac :rolleyes2 stiu ca sunt cateva greseli de mi-e lene sa le rectific acum :???:

lilu...am pus unlayer verde peste ala rosu direct fara desaturare si m-am jucat cu opacitatea...foarte usor ;)

GloW 18-07-06 15:43

Quote:

Originally Posted by metal_milita
mersi mult guys;) ..chiar inseamna mult sa vad ca nu ma chinui degeaba si chiar place cuiva ce fac :rolleyes2 stiu ca sunt cateva greseli de mi-e lene sa le rectific acum :???:

lilu...am pus unlayer verde peste ala rosu direct fara desaturare si m-am jucat cu opacitatea...foarte usor ;)

mi-a iesit si mie ... 10x anyway ... am incercat j eu si mi-o iesit

pufy 18-07-06 17:43

1 Attachment(s)
sper sa nu mai fie greseli .....mersi mult patriotu....oricum srry de numeroasele postari la aceiasi masina..nu credeti k ar fi bine sa facem un thread cu poze in lucru?

Panacota 18-07-06 18:54

2 Attachment(s)
In afara de jante si de plasa e brush 100% sper sa va placa, dak nu va place faceti reclamatie:D

pufy 18-07-06 19:11

fanta din lateral ireala,pleoapele cam la fel,plasa aia nu se sprijina pe nimic?
nu inteleg daca la fanta aia de pe bara fata ai vopsit in gri mai inchis sau ai facut o umbra mult prea puternica.iar in stanga farului ai facut fanta aia(f asemanatoare cu aia facuta de mine la impreza)desi nu e un wide body-kit asa k nu prea vad cum ar veni ea

GloW 18-07-06 20:01

3 Attachment(s)
comment ... care e mai buna culoarea 1/2?:twisted: :twisted: :twisted:

acu mi-am adus aminte... la insigna de la mercedes pe fata o fac e u....ca am dat peste

BLinKY 18-07-06 21:20

e frumos, dar pe langa langa insigna mai are ceva neinregula, la spolierul fata culoare se schimba prea brusc(diferenta dintre cele doua, si nu s vede gradata culoara d p spolier deloc

pufy 18-07-06 22:09

de acord cu scacki... de asemenea nu e vopsita bine bara spate si io as schimba si oglinda aia(cam mare pe langa cealalta)...oricum mai misto a doua.
ziceti ceva si de masina mea

GloW 18-07-06 22:15

3 Attachment(s)
:twisted: :twisted: am mai rectificat cate ceva

Gabi 18-07-06 22:57

Hai s-o luam pe rand:

- spoilerul spate nu pastreaza culoarea de pe restul masinii si nu are nici o forma;
- pragul e blurry;
- janta spate e din cu totul alta pozitie decat cea a masinii tale si impreuna cu cea de pe fata au reflexii care in poza ta nu apar;
- spoilerul fata, fel ca cel spate, nu pastreaza nuantele masinii, in plus, care-i faza cu cele 2 nuante de pe el?
- SELECTII AIUREA;
- de ce, in partea de sus a pozei, scrie Citroen, desi tu ai modificat un Mertz? :lol:

Vezi tu, draga L33L00, asa demonstrezi ca esti un fake :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:11.

- Copyright 2026 4Tuning