![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
super tare faza cu ciocanul, va dati seama la alte lucruri cum se lucreaza :))
|
Quote:
|
nice Opel Astra Bertone.....https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...e_xx51273.html
|
Dacia 1300 TUNING fratilor.:)))))))))
https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...G_xx50728.html |
sincer...la exterior din kte vad yo dintr`o poza imbinarile spoileru` spate pik prea bine...dak erau nishte poze mai clare si din alte unghiuri...era bine.....nu mi se pare kitch.....se putea....sa aiba neshte rotzi putin mai mari...dadea super bine
|
nice Dacia.... deci se poate tuning la o Dacie si fara sa arate a carutza cu roti cromate.... :D
|
khalis...nush dc am yo impresia k platon a fost un pic mai mult ironic knd a zis "Dacia 1300 TUNING fratilor"!!...mie 1 chiar imi place mashina cum e fakuta...cel putin din ce reushesc sa vad din acele poze...
|
si mie imi place... e cam prima Dacie pe care o vad facuta frumos... majoritatea cred ca tuning pe o Dacie inseamna sa-i pui un spoiler de parca e maner de valiza... :lol: dar individul asta chiar a nimerit-o....
si tonul lu' platon ii apartine... no comment... parerea lui... |
1 Attachment(s)
k mashini ...dacii, sa fiu mai exact..imi mai place TAU...e marfa fakuta mashina...si urmatoarea din poza...cu toate k botu` ...ma raceshte putin ...dar k dacie....arata bine!!si e de apreciat munk depusa pt a ajunge mashina in acest stadiu!!
|
wait a minute.... nu e aia din revista 4Tuning?.... si daca e si daca nu e....arata binisor desi boticul putea beneficia de ceva atentie suplimentara....
|
ba da...a fost la Cora Pantelimon...eveniment la kre ma oftic k nu am fost...dar ...asta e...prietenii au prioritate...:)...
la imbinari imi place...pragurile...spoileru` spate...sunt puse bine pe mashina...nu la "plezneala"......knd o sa`mi dea BON`u pozele dupa tel o sa le urc si p`alea...cu o dacie de la noi din ploiesti ...kre`mi place mie la nebunie....sper sa o prind odata sa`i fac neshte poze cu un aparat foto` k`lumea...nu cu tel....:)... e de apreciat munk acestor oameni...kre transforma aceste mashini...vechi...in neshte mashini dupa kre intorci kpu` cu placere...nu sa urli`: "uite k`i pik tabla":)... |
mie imi place foarte mult exact asa cum e. spatele e facut un pic cam modern dar per ansamblu e foarte faina masina.
|
Quote:
Mie imi placea acea dacie cum este facuta, imbinari bune, nu era incarcata aiurea,,,,etc. |
nu aia adriane...alta...s-a postat o poza in paginile trekute...una black&gri:D
|
14 Attachment(s)
neshte poze....
cea cu strada aia cu multe gropi...cik este o autostrada din Rusia:D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning