![]() |
|
Re: Club Cielo
tre sa le schimb azi si asa mia zis mecanicu....
|
pai da, Champion se folosesc la Cielo... dar eu zic ca nu degeaba le lauda lumea pe alea NGK. la pret sunt cam la fel ca Champioanele... si eu tot Champion am, dar le am pe astea fiindca asa am obliga garantia masinii, sa folosesc piese "de origine"... pe cutia lor scrie Daewoo-GM si pe bujii Champion :lol:
p.s: sunt bunicele, nu zic ca sunt proaste. iei ce vrei tu. |
sunt bune maai....io dalea am...si nu am probleme...io am dat 85 de mii pe bujie..
|
:) daca ai problema cu garantia , iati champion . Daca nu , se merita sa'ti iei NGK :) (le recomand)
|
champion sunt bune din alea am si eu merg bine :) deocamdata
|
Baieti... acum cateva zile aparuse un bazait undeva la motor , a inceput din ce in ce mai tare , am crezut ca este racordul flexibil de pe toba , acum mi-am dat seama ca este de la galeria de evacuare galagia.Momentan se aude ingrozitor de tare , ceva de acolo s-a spart .Momentan face un zgomot foarte mare.
In mers "sportiv" se auzea cateodata sunetul acela specific flamethrow-ului...m-am gandit sa o ambalez pe loc , noapte fiind , au iesit dita-i flacarile pe toba finala .Deci scoate si flacari :) Stie cineva de unde ar putea fi "galagia" ? |
sal in sfarsit am net acasa ... nu mai am user p cielorunners il pot reactiva sau pot sa fac altul cu aclasi nume ??? snapy heeelp!!!
|
Quote:
aceeasi probl am avut-o si eu in iarna trecuta! garnitura se prinde in 2 suruburi cu arc! am mers la mag (18ron) + 5ron la mecanic pt schimbat....si s-a rezolvat! te sfatuiesc sa faci acelasi lucru... |
Quote:
|
@RD-Woo am fost astazi in service era pur si simplu crapata toba la imbinare.Au sudat`o baietii ... nu mai face zgomot , sper sa tina.
Problema acum sunt flacarile ce le scoate finala ... o fi oare ceva dereglat ? |
WRS ce se mai aude cu suspensia?
|
Nu au venit , ori pe sfarsitul saptamanii asteia , ori la inceputul saptamanii viitoare, ma tot amana ma tot amana... e si cu Pastele, as vrea sa le vad odata pe masina !
|
9 Attachment(s)
mai am pus si eu woofer mac de 250:) dvd cu ecran retractabil...toba sport cu un sunet incendiar !!! dvd il vand....ca nu imi place cum se aude :) si mai urmeaza.... faruri cat de curand si o vopsea neagra MAT !!!
|
felicitari pt masina dar sincer prea mult negru vezi sa nu faci si farurile negre ca noaptea nu te mai vede nimeni
|
Ce parere ati avea de infiintarea unui site / forum - Cielo
Astept raspunsuri |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning