![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
crf1988 - ms ! chear eram indecis dintre care sa aleg :)) ms de sfat
|
Quote:
Cu placere, nu lucrez pentru firma respectiva ci am dat doar un exemplu sunt multe site-uri online cu piese pentru biciclete, vezi ca vei avea nevoie si de o camera mai mare avand in vedere ca treci de la 2 inch la 2.4 inch. Incearca sa scrii corect (e un sfat bun cred eu) |
Salut am si eu o nelamurire de curand mi-am cumparat o bicicleta cu roti pe 28 si as vrea sa ii cumpar anvelope noi dar nu prea inteleg ce inseamna.
Pe anvelopa scrie : (28X1 1/4X1 3/4) sau pe cealalta (28X15/8X1 1/4) Care imi poate explica pentru ca pe site-urile unde am cautat nu gasesc decat dimensiunile 28X1.6. Multumesc |
1 Attachment(s)
Daca merge treaba bine, de joi ma apuc de ea:-). Mai mult de o zi...maxim doua nu trebuie sa-mi ia, ca n-o mai vopsesc acum....decat ii dau cu grund peste suduri.8)
Aaa...da...am gasit solutie la roata de pe spate..ca sa nu ma mai complic cu alte fuzete, rulmenti si alte porcarii. Am doi tamburi de dacie, si ma gandesc , ca daca ii chelesc pe interior nu vor fi foarte grei. Pana atunci, niste.....ceva:D. |
cat de mari sunt rulmenti aia ?
|
Diametru interior aprox 13mm
Diametru exterior aprox 30mm Sunt rulmenti de roata spate, pentru roata..fata si pentru bridele de la furca. |
Astazi m-am gandit sa vin cu ceva nou! Mi-am cumparat o bicicleta MTB cadru ATALA toate piesele sunt shimano jante din aluminiu 26 de viteze bicicleta arata impecabil si am dat pe ea 150 de lei ! Mai multe detalii si poze sambata ca acum nu am avut cu ce sa ii fac poze ! Multumesc :CraZzy_K1D !8Y_M*si celorlalti care mi-au dat sfatul sa renunt la bicicleta aia DHS in care am investit o gramada de bani si fara nici un rezultat...!:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
sa te bucuri de ea. arata foarte bine si a fost si pretul super ok.
|
Quote:
|
Chilipir . ma oftic ca eu am dat 3 milioane pe boarfa mea :)) si tu pe a ta 1 milion =)) sa o stapanesti sanatos :)
|
Quote:
|
ba u faci misto de noi? cum adica 150lei bicla aia:|
bv frate... esti prea tare!! sa o stapanesti sanatos!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning