Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

Daci 22-01-11 23:47

Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 4011702)
Aia cu cu fisa cu haine din dubai si iphone 4?

Da' de ce sa mergi in Dubai? Cumpara haine si "ghegeturi" d-aci din patrie...ca-s mai scumpe. Cum? Mergi in Dubai ca e mai ieftin? Ha, ha si inca o data "Ha!". Asa i-as fi spus "doamnei" cu fite.

Din pacate, oameni ca astia ies in fata. Pacat!

montero 23-01-11 01:38

[QUOTE=cutzitaru;4011661]Respect pentru cei care au fost vineri in militari! Din pacate cei care au venit mai tarziu nu apar in poze... Eram prea nervos si inghetat sa mai fac poze...[/QUOTE

din ultimul "protest" am ajuns la concluzia ca e destul de frumos si ok sa ne mai intalnim din cand in cand la o "bere" ( cafea, shaorma , pizza :D ) sa mai schimbam pareri,sfaturi, sa vedem cine ce a mai facut la msina !
asa ca dak mai doriti sa ne intalnim eu voi fi prezent !

catalin_toyo 23-01-11 10:28

[QUOTE=montero;4011866]
Quote:

Originally Posted by cutzitaru (Post 4011661)
Respect pentru cei care au fost vineri in militari! Din pacate cei care au venit mai tarziu nu apar in poze... Eram prea nervos si inghetat sa mai fac poze...[/QUOTE

din ultimul "protest" am ajuns la concluzia ca e destul de frumos si ok sa ne mai intalnim din cand in cand la o "bere" ( cafea, shaorma , pizza :D ) sa mai schimbam pareri,sfaturi, sa vedem cine ce a mai facut la msina !
asa ca dak mai doriti sa ne intalnim eu voi fi prezent !

ma mir ca ai ajuns la concluzia de ce se strange lumea VINEREA , bere , cola , seminte si tigari !!!
CAM asta inseamna un club auto din Bucuresti la ora actuala !!! nici nu trebuie sa dam exemple !!! CHIAR si in plina vara aceleasi lucruri fac !!!

MUZICA , BERE , COLA , SEMINTE , TIGARI !!!

C T 19 K R A 23-01-11 10:32

Eu le-as da foc la toti oamenii de genul lu` aia.O sa revin cu un link sau cu poze de aseara de la Constanta.

barbosa 23-01-11 11:03

Eu de la 4 fulluri pe luna, am ajuns la 1full si masina consumatoare o folosesc doar seara si weekend cand e liber. Incerc sa ma obisnuiesc cu un motor mic diesel si pana acum e bine. In plus de asta nu mai bag de la nici un peco, bag de la hotii lor, am pe cineva de incredere.

Solutia e sa nu mai alimentam de la omv-petrom.
O miscare inteligenta ar fi la nivel de firme particulare, sa renunte la contracte sa le faca cu alta firma. Asta ar fi lovitura mare.

montero 23-01-11 11:38

[QUOTE=catalin_toyo;4012241]
Quote:

Originally Posted by montero (Post 4011866)

ma mir ca ai ajuns la concluzia de ce se strange lumea VINEREA , bere , cola , seminte si tigari !!!
CAM asta inseamna un club auto din Bucuresti la ora actuala !!! nici nu trebuie sa dam exemple !!! CHIAR si in plina vara aceleasi lucruri fac !!!

MUZICA , BERE , COLA , SEMINTE , TIGARI !!!

si ce ai vrea ma sa facem cand ne strangem 8 masini ???
dute tu si boicoteaza o benzinarie cu 8 masini. Iar noi nu suntem un club auto !

C T 19 K R A 23-01-11 11:48

Ma mir cum de nu se face nimic la Bucuresti.Doar e cel mai mare oras si are cei mai multi locuitori si cele mai multe masini.
Pentru a boicota un peco trebuie cel putin 20 masini.

cutzitaru 23-01-11 11:53

Quote:

Originally Posted by C T 19 K R A (Post 4012454)
Ma mir cum de nu se face nimic la Bucuresti.Doar e cel mai mare oras si are cei mai multi locuitori si cele mai multe masini.
Pentru a boicota un peco trebuie cel putin 20 masini.

Ceea ce la Bucuresti este cam imposibil de strans... Pe 14, cand s-a facut atata TAM-TAM cu greu am fost 25 de masini...
Bucurestenii sunt foarte foarte comozi! De ce sa iasa ei cand pot iesii "aia care au bani de benzina sa mearga la proteste", "Aia care au timp sa protesteze", "Aia care au masini care consuma peste 20%", "Aia care nu au altceva mai bun de facut" sau "Aia care numai asa socializeaza".
Astea sunt culese si modelate un pic din discutiile de pe diverse forumuri si FB

badea_laurentiu88 23-01-11 12:11

ai dreptate cutzitare, bucurestenii sunt comozi ai draaq, dar pe langa asta sunt si plini de fitze si se mai dau si mari soferi.bucurestiul se afla pe locul 9 la orasele cu cel mai dezordonat trafic, cei mai indisciplinati soferi.e un fel de jungla, care e mai tare si mai fitzos.

Mustang 23-01-11 13:03

Quote:

Originally Posted by badea_laurentiu88 (Post 4012499)
ai dreptate cutzitare, bucurestenii sunt comozi ai draaq, dar pe langa asta sunt si plini de fitze si se mai dau si mari soferi.bucurestiul se afla pe locul 9 la orasele cu cel mai dezordonat trafic, cei mai indisciplinati soferi.e un fel de jungla, care e mai tare si mai fitzos.

Va redau un mesaj interesant:
Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3994938)
Sa-mi dea si mie cineva un argument bun pentru care blocarea in continuare a benzinariilor ar fi un lucru bun....

Astazi s-au anuntat pierderi de 20% ...

Stiti cate benzinarii tre sa blocati ca sa obtineti pierderi de 20% ?
sute :)

Cea mai buna varianta de boicot, cea mai desteapta, cea mai la indemana pentru TOATA lumea, e sa ne ferim de anumiti producatori, sa zicem, de exemplu, asa, ca la loterie, OMV-PETROM !
www.eject.ro
dati mai departe !

Care mai este rolul blocarii benzinariilor, daca planul este sa nu le mai folosim bunurile?

mircione 23-01-11 13:06

DAA din exemplu bun bucurestuil a ajuns de rasul tari asta din cauza mentalitatii infecte si nesimtirea si ura din oameni. Chiar o adevarata jungla este aici eu sunt de loc din jud olt la granita cu teleorman si sunt in buc din `98 si am mai lucrat si prin tara dar ca aici atata rautate nu am vazut.

DTH 23-01-11 13:20

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 4012710)
Va redau un mesaj interesant:

Care mai este rolul blocarii benzinariilor, daca planul este sa nu le mai folosim bunurile?

Up ;)

C T 19 K R A 23-01-11 13:23

http://reporterntv.ro/stire/soferii-...-benzinariilor

Un mic reportaj de la Constanta.

Cristi_XP 23-01-11 13:27

si atunci va plangeti cand vin jandarmii si va amendeaza .

DTH 23-01-11 13:52

Cel mai bine continuăm să nu mai alimentăm pānă preţul dorit de noi nu va fi afişat la pompe ...şi aici mă refer la Petrom/OMV :-)

All times are GMT +2. The time now is 07:14.

- Copyright 2026 4Tuning