![]() |
Re: Club astra bertone
Quote:
|
asta este intercoolerul http://www.srz.ro/imagini/Intercoole...%20+%20BOV.jpg
a si tin sa mentionez ca am bara de opc. si as mai avea o nelamurire:esp-ul se poate face cumva decuplabil pe buton? |
Nu iti intra in bara decat daca e de OPC. Poti incerca sa te chinui sa tai din bara originala, sa iei un ventilator slim si sa te chinui sa il tragi cat de cat mai decent. Dupa ce vei face asta, tre sa te gandesti ca la prima piatra luata in el e posibil sa se sparga. Cel side e cel mai sigur.
Buton merge pus, cauta mai in spate sa vezi cum se face, insa nu iti recomand. De 1 Mai e posibil sa facem o caravana pana la mare, ramane sa discutam. Paste Fericit tuturor si sarbatori fericite alaturi de cei dragi... |
Aline, lasa sefu ca mergem la marius si se rezolva. La bara de opc chiar nu ai stres. Eu o sa mai modific la ea (am strans ceva idei). Sta foarte bine fmic am vazut montajul si o sa il vedeti si pe a mea.
Paste Fericit! |
cine are un Deflector vant pt cabrio de vanzare sau nu stie nimeni de unde as putea cumpara unul?ms
|
EDS PHASE-2 Z22SE 147PS 170PS
Si-a mai facut cineva asa ceva? |
Buna dimineata...ca la mine asa e !
S-au terminat si sarbatorile astea minunate...o intalnire se intrevede la orizont? Ceva la mare...sper sa mai am bani ca i-am cam terminat cu sarbatorile astea :D Imi recomanda cineva un service de CD-playere auto bun sa imi traga si mie alta sursa de alimentare si o mufa noua la antena ca ale mele sunt terminate si nu mai pot sa prind Romania Actualitati :D Multumesc frumos si Hristos a Inviat ! |
Am si eu o intrebare,de ex o prelungire de bara fata(nu conteaza neaparat firma) pt Astra G se potriveste si pe Astra G Bertone?Astept un raspuns
|
Quote:
si daca da,cu ce costuri si ce riscuri(daca ar fi)?:?: |
sigur ca s-a facut.
costurile sunt cam de 350 euro pentru resoftare, riscuri 0. totusi stage 2-ul la eds nu e doar soft si vine insotit de bujii sport, filtru sport, galerie de admisie high flow, si catalizator sport. adica nu castigi 23 cp din soft :). mai trebui investiti vreo 1000 pe langa :). la stage 1 ti-ar trebui doar bujii si bujii iridium + soft si probabil ca te ridica cu 10-12 cp. suma investita ar fi de - 50 euro bujii - 100 euro filtru sport - 300-350 euro soft |
sall care are o roata de rezerva de bertone ...vreau sa o cumpar :( k a mea a plecat papa :( :( ms anticipat
|
@shorty- neata man, poate ne vedem saptamana asta, ca marea nu stiu daca apuc sa o vad ( am o nunta pe 2 si nu e in Bucuresti)
@raul & stelian - din partea mea nu prea se merita pentru ca: dupa va trebui sa mergi numai cu benzina buna ( orice inseamna 95 sau 98 Lukoil adik benzina proasta = detonatii si check engine-uri aprinse, knock sensori %^$#^%$# si alte ^%$ uri de care nu vreti sa dati). Daca vreti sa faceti ceva, vorbim la urmatoarea intalnire si va zic modalitatea cea mai ieftina de a mai castiga ceva cai. @raul69 - exista irmscher prelungire fata, undeva la 150 E |
@Florinike : Am vrut sa stiu doar daca e valabila regula cu "potrivitul" de la Astra G normal la Astra G Bertone.Adica daca spune cineva ca are de vanzare o prelungire de bara de Astra G normala si eu as vrea sa o cumpar,s-ar potrivi pe Bertone?Nu stiu daca m-ai inteles?
|
@raul & stelian - din partea mea nu prea se merita pentru ca: dupa va trebui sa mergi numai cu benzina buna ( orice inseamna 95 sau 98 Lukoil adik benzina proasta = detonatii si check engine-uri aprinse, knock sensori %^$#^%$# si alte ^%$ uri de care nu vreti sa dati). Daca vreti sa faceti ceva, vorbim la urmatoarea intalnire si va zic modalitatea cea mai ieftina de a mai castiga ceva cai.
not true man, remaparea se face in functie de ce benzina mergi...vrei sa mergi cu 95, se face cu 95 (performante ceva mai reduse, dar vb de 3-5 cp in minus care oricum exista daca mergi cu benzina proasta). vrei sa mergi cu benzina buna, se face remaparea pentru benzina buna, si cu aia ramai. PS: detonatii nu exista la motoare aspirate :), nici check engine-uri aprinse pe motiv de benzina proasta (decat sa mergi cu 50% apa poate). oricum, suma investita comparativ cu rezultatele mi se pare disproportionata pentru un motor aspirat...vreti putere la aspirate luati axe, costa 800 euro si ai 25-30 fara nici o remapare. |
Da, axa cu came este cea mai buna realizare orice ai face, dar cine ti-o monteaza? Pe langa asta, stiu despre softul de la EDS ca este special pentru benzina de 98-99+ si ca in cazul in care nu o folosesti apar detonatii de la benzina proasta. SI da, exista detonatii si pe aspirate, am avut prieteni care au schimbat jumatate de motoare (SFI-uri) pentru ca avea mai probleme cu detonatiile respectiv benzina.
@raul-bara de bertone este mai mare decat cea de astra G si nu se potriveste.depinde ce prelungire este... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning