![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
3 Attachment(s)
gata e vopsita, urmeaza cateva retusuri si e gata de strada!
|
nu inteleg un lucru,de ce n-o vopsesti tu odata la cuptor si te tine 2-3 ani vopseaua garantat,si o vopsesti la 5 luni intr-un garaj...oricum spot la treaba nota 10 pt masina,si pt tine atat in calitate de pasionat dacia cat si de posesor! spor la treaba inca odata numai bine
|
Cu ce ai vopsit masina ? sa nu mi zici ca cu spray
|
ba da, am folosit 87 de tuburi!
|
Quote:
|
TAU ce latime au jantele?ca par destul de late fata de cele de dacie..sau am eu impresia...si pe cat sunt...
|
sa inteles gresit aici , eu nu am adresat intrebarea in semn de misto , am vazut ca este un garaj si m am gandit ca nu aveai cum sa o vopsesti ca la un service auto , si acum am observat ca masina a fost vopsita in proportie mare , intr-un post anterior de al tau ai postat si o poza cu masian in care avea ceva chit, si am crezut ca doar acolo ai vopsit o , imi cer mii de scuze
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
TAU , poti sa imi spui si mie cum ai facut cu talonu cand ti-ai facut masinia in doua tonuri, (ce trebuie sa faci mai exact ?) . Multumesc :-)
|
o vopsesti, mergi la rar cu programare platesti cam 100ron, mergi la politie sa schimbi talonul inca 50ron si gata scrie pe talon cele 2 culori!
tpate astea le faci in 3 zile! foarte simplu |
tau zi-mi si mie,in portbagaj cum ce ai pus pe laterale? pfl sau ce? ca a iesit super bine..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning