Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Pastiluta 29-01-07 15:15

Re: Chat

Bah stii ce am vrut sa zik ?? Am vrtu sa zik k nu suport masina Logan din nici un punct de vedere cei care au loganuri tot respectu meu lor k dak lor le place bravo lor k Gusturile nu se discuta da mie nu imi place de nici o culoare...............

NightRider 29-01-07 16:07

certuri in fiecare zi..si apoi va mirati de ce multi nu mai posteaza pe forum... :P

Pastiluta 30-01-07 16:30

Rider da dc sa nu mai postez din kauza la unu kare e pe forum de mai mult timp dekt mine ?? Ce el e mai cu mot ??
Sa ma lase frate Mie nu imi place Loganu si cu asta basta Respecte soferilor de logan :D

NightRider 30-01-07 21:09

nu aia era ideea...mi s-o urat de certuri aproape in fiecare zi pe aproape orice topic, uita-te de cand am userul, de ce crezi ca nu mai postez? crezi ca nu as avea ce? da cand vezi chestiile astea parca nu iti mai vine sa scrii nimika, am mai ziso si mai demult, o repet...incercati cumva sa nu va mai tot certati si sariti ca pitbulii, fiti mai toleranti, pt ca forumul nu e despre VOI ci e despre MASINI MODIFICATE...understand that already...

SatanaVeX 30-01-07 23:09

1 Attachment(s)
ma baieti am o intrebare ... : Unde as putea gasi de cumparat un spoiler ca si asta din poza si cam cu cat ? si cat ar costa modificat daca se poate modifica dupa nova ? sau ce spoiler spate pt nova miati recomanda? si sa imi ziceti si ceva preturi

Si inca o intrebare ... se mai tin intalnirile la cartodrom sau la sala sporturilor? daca da cand ? eu stiam ca erau joi sau vinere si as vrea sa vin si eu sa vad ce ati mai lucrat... ma scuzat pt mesaje.ms ms

Piry 31-01-07 01:51

lol, kit-ul de carzone pentru vectra :) si "altele" prin romania

Pastiluta 31-01-07 07:01

Rider man yo imi cer scuze dak te-am jignit in vreun fel da yo nu suport loganu si nu am sarit k pitbulu chiar nu aveam ce face si deaia am postat raspuns asa repede k oricum nu m-ai inujrat sau altceva k sa zik k domle nush ce . Nu ai vb frumos si deaia te respect

DaNuTzU' 01-02-07 07:35

Re: Prezentati-va!

vlako revine in forta ca si-a luat permisu:)))=))) rupe granada!!!!!!!!!ca io ti-am rupto destul cat nu ai avut carnet:))

Piry 01-02-07 08:38

apai de ii si sedan, arata bestial :D

DaNuTzU' 01-02-07 13:10

sedan lasa ca vineri poate o vedeti daca avem bani de titei ca consuma multttttttttttttt!!!!!!!!!!

tekno 01-02-07 13:20

detine cineva o carte tehnica/manual de reparatii pt Dacia Nova (ma intereseaza ceva date legate de motorul de 1.6)

Pastiluta 01-02-07 13:26

tekno aici nu gasesti asa ceva :D da intra la Masini la Dacia si de akolo la secrete tehnice sua aia cu tehnice cum o fi si lasi akolo reply sau ceva si primesti de la aia inapoi si vezi :D

tekno 01-02-07 14:00

am lasat si acolo si pe alte forumuri, mersi oricum...

DACIA-Wrc 01-02-07 14:02

vezi pe daciaclub.ro si vb cu driverX sau asa ceva ca el are

tekno 01-02-07 14:17

am postat si acolo, altceva?! :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 23:06.

- Copyright 2026 4Tuning