Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

zorro6299 25-05-09 18:45

Re: Cafeneaua Ieşenilor

:lol: hi..nu mai zice nimeni nik..???? chiar nik ????? hmmm..ma vad nevoit sa....deschid un subiect ca sa mai animam un pic forum ul asta.."lesinat" din cauza caldurii cred.....si spun ca...mi-a facut placere sa-i cunosc personal pe cativa din cei care " activeaza" prin zona asta....si se mai si intalnesc vineri seara si nu numai prin Agronomie sau oriunde gasesc locuri libere..."deci" pentru cei care se intrebau.."ce" sau " cum" sa faca sa intre in club...curaj..pe bune ca nu musca nimeni ;) ...( bine ca mai sunt care-ti "fura" din parasolar litere.....:-P ..dar asta numai daca au motive intemeiate :lol: si e de inteles) in rest baietzi si fete :oops: cat se poate de normali(le) nu pierdeti vremea aiurea in singuratate...uniti-va...impreuna suntem mai puternici...impreuna suntem mai "rai'...impreuna avem mai multe sanse sa schimbam " lumea".
Respect pentru toti care si apara identitatile de Club si la mai mare !!!

P.S. Ca sa fiu inteles mai bine...ziceam in posturile anterioare...ca o sa-mi scriu ceva pe parasolar..si am si scris...:-P desigur " Crazy Drivers "...ca asa am simtit eu ca e mai potrivit pentru mine, pentru stilul meu de condus, stilul de viata si tot asa.....ca mi-a " furat " cineva" ultima litera... :-P nu-i suparare mare...sper " s-o recastig" inapoi cat mai curand 8) sa fiu " oficial" dar e destul de Ok si asa....mai vedem noi.

crywolf 25-05-09 22:02

Unii raman fara o litera, altii se trezesc cu una in plus.......

zorro6299 26-05-09 10:52

Quote:

Originally Posted by crywolf (Post 2351156)
Unii raman fara o litera, altii se trezesc cu una in plus.......

:-P asta e !!! ... dar cu una in plus...adica cum ???? detalii te rog.... nu mai fi asa " econom ' la scris..ca nu platesti net-ul la...litera :-P

mas2703 26-05-09 11:44

Ce sa zic(...)acum ca te am cunoscut(...), foarte amuzant dar mai ales foarte amuzant parasolarul.
Nu stiam ce sa inteleg-acum totul e mult mai clar:lol:

crywolf 26-05-09 13:50

tunning in loc de tuning scria mareeeeeeee pe unele masini !!! tot pe parasolar.

CoCaine 26-05-09 15:11

Da,da,aia de la Dro TuNNing:lol:

TuningBoy 26-05-09 17:35

Daca nu are 2 de N nu are efect ;) :lol:

ZyZ 26-05-09 19:47

Bai nnu fi rautacios (cu doi de n) 8)

raduku988 26-05-09 20:00

bai daca oamenii au TUNning c ne bagam noi nu stiu, de park noi ne pricepem la masini :)))=)))

ZyZ 26-05-09 20:55

Tu s-ar putea, ca ai VW, da' pe astia cu bmw-uri nu-i vad bine :lol:8)

ocaruntu 26-05-09 21:01

normal .... cum sa vezi ... te uiti la stopuri si nu intelegi ce a fost.

ZyZ 26-05-09 22:09

Nu nu, am una din retrovizoarele laterale zgariate. Se rezolva, mi-au venit alea noi, sa va vad mai bine. Sper ca aveti eingel ais, ca-mi place cum se vad la distanta :lol:

slip 26-05-09 22:10

nnu innteleg ce va nnemultumeste ! fiecare dinn nnoi poate sa isi exprime ambitia prinn ronnd fara probleme.. ce nnu va place? :D
nnu innteleg.. ce nnaiba? :D

raduku988 26-05-09 23:11

yo sunt revoltat ca a indraznit urs sai imite :)))

CoCaine 26-05-09 23:23

Cam greu cu imitatul,nu toata lumea face Rondul pe contrasens :))))))))))))

All times are GMT +2. The time now is 09:29.

- Copyright 2026 4Tuning