Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

RicardoM 27-04-07 13:34

Re: Comentarii lucrari!

Nu prea ma pricep dar am vazut si eu cateceva:
- usa
- vopseaua e cam ireala
- fii mai atent la roti si la jante ca nu ai selectat corect

Cobra2007 27-04-07 15:38

unde ???:rolleyes2

RicardoM 27-04-07 16:17

1 Attachment(s)
Uita-ti una in stilul ala de la Aston Martin cu usa, bineinteles ca a iesit nashpa

Cobra2007 27-04-07 16:24

greseli : usa din fata
: roata din fata e prea inclinata

RicardoM 27-04-07 16:34

Abia asteptai sa ma prinzi, stiam ca e gresita... ms ms

Cobra2007 27-04-07 16:35

...npc....:D

Trickz 27-04-07 19:36

ricardo: plasa din bara fata este zob, selectii nasoale, jantele puse urat rau de tot plus ca cea din fata nu prea are un unghi frumos...usa cred ca frei sa fie in stilul LAMBO ca la aston stiu ca se deschide normal. oricum, slab realizata usa. nrk;)

RicardoM 27-04-07 19:57

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 874251)
ricardo: plasa din bara fata este zob, selectii nasoale, jantele puse urat rau de tot plus ca cea din fata nu prea are un unghi frumos...usa cred ca frei sa fie in stilul LAMBO ca la aston stiu ca se deschide normal. oricum, slab realizata usa. nrk;)

Daca erai atent la toata discutia cred ca intelegeai care e rostu "post"-ului...
merci de sfat...:D

sebi2 27-04-07 21:48

2 Attachment(s)
...............................

Manson 27-04-07 21:53

deci....se pare k iar s-a invadat topicum de 10000 de masini...faceti mai putine si cu mai multa atentie nu 1000 si alea culoarea si 2 jante si am evoluat si dastea....k nu va da premii nimeni dak ajungeti la 1000 de posturi in 2 zile si 1000 de lucrarim aiurea.....greseli de selectie la toti....plus rotile puse aiurea si prea luminate sau nu pik deloc pe masina.....dak vreti sa intelegi si lucxrati o masina bine....ar fi o idee....mari4speed vreau sa vad ce masina postezi urmatoarea...sper sa fie una cu mai putine greseli si vad k ai lasat o mai moale cu 100 de masini pe zi e oke....sorry de off-topic....dar iar o sa se ajunga pe la vorbe spuse aiurea si avertismente si ban...asa ca mai putine si bune nu multe si aiurea....multumesc

Cobra2007 27-04-07 21:53

dupa parerea mea e OK dar faza cu ''pro games'' de pe parbriz nu merge...:???:

RicardoM 27-04-07 22:01

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 874465)

Ideea e buna, dar fii mai atent la linii + ca vopseaua a pierdut din relflexii... cam atat am vazut... a si fii mai atent la jante

sebi2 27-04-07 22:18

vreau sa stiu dc am progresat fata de masinile care le faceam ....

Trickz 27-04-07 22:26

@sebi2: dupa mine nu. 1. pe fundalul asta, trebuia sa pui niste reflexii pe croamele alea. 2. airbrushurile sunt facute nasol. nu au perspectiva. 3. acelasi pattern pt plasa dar marime diferita. plus ca arata total zob. prea mare. 4. vad ca sunt la moda conversiile tip van. eu nu inteleg insa de ce nu faceti acelasi lucru si la celalalt geam. la toate masinile cu van conversion postate in ultimele 20-30 de pagini, nici una nu a facut asta.

Manson 27-04-07 22:27

sebi2
1.jantele prea luminate mai joaca-te la brigthness....
2.pragul nu are reflexii si e mat;
3.priza aia de pe prag e total ireala;
4.selectii aiurea la geamul pe fatza
5.nu ai astupat si partea celalata a geamului cel din dreapta
6.plasa e ireala si are fagurele prea mare plus k nu e luminata convenabil
7.bara fatza...modificarile aduse de tine nu sunt chiar reusite adik se vad 2d nu se vede in spatiu dak intelegi....

km atat...mai putine masini si mai bune pe viitor

sebi2 27-04-07 22:41

deci priza de pe prag nu stiu cat de de ireala e e ca e luata de pe o masina tunata in realitate ....iar in leg cu airbrush e facut identic dupa un tutorial de la digimods .....cum le iese lor asa imi iese si mie ....in rest da aveti dreptate ms pt sfaturi .....acum incerc ceva nou pe un bmw m5..............ps vreau si io un tutorial de reflexii dc se poate ca asta habar nu am de asta nu pun

andrey2003 27-04-07 22:44

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 874465)

parerea mea ca nimic nu ai facut bine la masina.. sincer.. daca vrei argumentez.. dar.. nu cred ca e nevoe..:???:

Ca][n 27-04-07 22:59

parerea mea este ca sebi2 a mai evoluat, kiar daca finisajele nu sunt prea bune, a avut idei

sebi2 28-04-07 00:58

2 Attachment(s)
stiu ca am unele greseli io stiu de 2 3 ...dc sunt pe drumu cel bun va rog sa imi ziceti

Aaronnel^ 28-04-07 01:03

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 874705)
stiu ca am unele greseli io stiu de 2 3 ...dc sunt pe drumu cel bun va rog sa imi ziceti

- culoare ireala
- tranzitia de la coupe la VAN facuta prost
- ai incercat tu sa acoperi geamu lateral spate stanga dar n`ai reusit cum trebuie
- luneta n`ai incercat sa o acoperi
- spoiler fata prea pixelat
- spoiler fata stramb
- faruri strambe
- selectii strambe la geamuri
- culoare ireala
- pe la oglinda reflexie ireala
- la spate nu stiu ce ai vrut sa faci
- selectii strambe la pasaju rotilor
- coborata prost

In concluzie e naspha rau masina.
Lucreaza calitativ nu cantitativ. Putin si bun decat mult si prost

sebi2 28-04-07 01:06

ms........:(

Ace Axel 28-04-07 09:58

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 874705)

p langa calitatea ... inexistenta ... cum poti sa faci van dintr-un m3 :shock: !?!?!??!? doamne :rolleyes2

2fast4u_DK 28-04-07 10:01

1 Attachment(s)
.................................

vlad_VSV 28-04-07 11:53

2 Attachment(s)
:rolleyes2 ...............

patriotu90 28-04-07 12:47

2fast4u_DK ... pune si originalu ...
vlad_VSV ... janta fata mi se pare blurry ... aerisirea mare dp lateral mi se pare ireala ... reflexia la oglinda e invers ... vechiul eleron se vede putin prin geamurile laterale (dar se vede) ... ai deformat emblelmele dp prag ... spoileru fata mie personal nu-mi place ... plasa departata are probelme cu umbrele ... mai puteai sa lucrezi la aerisiri ...

wlady 28-04-07 13:16

2 Attachment(s)
Audi RS4 ! Am lucrat ceva mai mult la ea ... Si BTW am invatat si eu sa lucrez cu Pen Tool :lol:

2fast4u_DK 28-04-07 13:20

1 Attachment(s)
originalul...

patriotu90 28-04-07 13:26

2fast4u_DK ... pai nu ai acoperit simetric farurile ... puteai sa pui niste plasa in aerisiri ...
wlady ... pleoape ireale ... parasolar ireal (reflexii + culoare) ... ar fi trb sa se vada si oglinda cealalta ... probleme la umbrle/reflexiile plasei ... mai bine renuntai la niturile dp aripa spate (sunt ireale) ...

Trickz 28-04-07 14:13

wlady:aripa spate blurry, reflexia oglinzii este cam stupida. dupa mine nu ar trebui sa fie din carbon. dupa mine chestia aia ar fi umbra. oricum, nu are unghi bun. niturile (ireale cum sunt) puteai sa le faci si in fatza...asa arata de parca a ramas fara bani si pt alea pe fatza:D:D nrk in continuare;)

2fast4u_DK 28-04-07 14:17

1 Attachment(s)
alta........

Cobra2007 28-04-07 14:49

2fast4u_DK , mie imi place .....pune si originalul

Ionut_M 28-04-07 15:07

Dupa ce am fost banat vreo 4 zile vreau sa va salut pe toti si sa va intreb ce masina sa fac si eu da sa fie mai usoara k vreau sa ma pun pe calea cea buna !!!!! Multumesc mul !!!

sebi2 28-04-07 15:24

stai calm ca e un sport pe 4tuning banatu ...si io am fost banat 7 zile pt ca ma injurat cineva ....da in fine....

frost_dani 28-04-07 15:41

terminati cu off-topicul..

sebi2 28-04-07 15:42

1 Attachment(s)
am incercat si io ceva.......originalul e mai sus ....

2fast4u_DK 28-04-07 16:16

1 Attachment(s)
Uitati si originalul

vlad_VSV 28-04-07 16:21

ba tu nu sti sa pui odata cu lucrarea modificata si originalul.....

sebi2 28-04-07 17:05

ms pt un nou advertisment incep sa cred ca aveti ceva cu mine da in fine ....numai io primesc avertismente si banuri vad nu am voie sa pun nici o masina sa imi ziceti macar ..ca nu mai ppun ca vad ca orice pun ba ziceti ca e copiat ba ca nu e buna ba ca ami stiu io ce ...in fine dc nu am voie sa postez masini atunci scrieti acolo...avem dreptu de a ne selecta clientela dc nu e un site public ...ce dumnezeu ca nu mai pot ..sorry de oftopic da mam cam saturat sa mi se sparga toata oalele in cap degeaba,.............,ps am uitat cu asa comenatriii te lasi de VT inainte sa te apuci ......

ra2 28-04-07 17:19

2 Attachment(s)
cva mai simplu

vlad_VSV 28-04-07 17:22

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 875267)
ms pt un nou advertisment incep sa cred ca aveti ceva cu mine da in fine ....numai io primesc avertismente si banuri vad nu am voie sa pun nici o masina sa imi ziceti macar ..ca nu mai ppun ca vad ca orice pun ba ziceti ca e copiat ba ca nu e buna ba ca ami stiu io ce ...in fine dc nu am voie sa postez masini atunci scrieti acolo...avem dreptu de a ne selecta clientela dc nu e un site public ...ce dumnezeu ca nu mai pot ..sorry de oftopic da mam cam saturat sa mi se sparga toata oalele in cap degeaba,.............,ps am uitat cu asa comenatriii te lasi de VT inainte sa te apuci ......

man...esti stresat rau..pe bune...nu la tine ma refeream...si ia gata cu offtopicu:rolleyes2

2fast4u_DK...era tinta:x

All times are GMT +2. The time now is 12:05.

- Copyright 2026 4Tuning