![]() |
Re: Diverse discutii
bautura in week end? :shock: :shock:
unde? ce ? cum ? :-P :lol: |
vine donu cu corsa plina de bere cel putin asa a zis
insa ne a rugat daca putem sa facem in asa fel eu stiu sa ne stranem si sa il ajutam ca sa o puna din carut in masina si are dreptate ca seduce omu la interex umple cosu cu bere si e destul de solicitant transferu din cos in masina :D |
alcolistilorrrr ..... numai la bautura va e gandu ....
|
Quote:
|
sa ne traiasca Minu'.....:)))))))))
|
Am mutat cearta aici un timp pana la clarificare ... si acolo vor si toate posturile cu caracter ce cearta :-P :D
|
Quote:
|
am si eu o intrebare sper sa nu fie de baraj:D . sint mai nou pe aici dar lamuriti-ma si pe mine: exista vreo deosebire intre cluburi?? ex: NSL,INFERNO....:no:
|
la ce referi tu ca fiind deosebire?..... conditzii de admitere in club sau ce?.... k asha... cea mai mare deosebire sunt membrii cluburilor shi atmosfera de pe-acolo... :-P .... clarifica putzin intrebarea....
|
Daca am inteles eu bine AML-ule zici ca vrei sa iti faci masina de 110cp dar sper k te gandesti si la sigurata in trafic si nu lasi pe spate tamburi ca dupa 100cp franarea pe spate pe manburii numai este eficienta. asa ca mai bine te-ai gandi la sigurata in trafic fata de noi si dupaia sa faci motor de cat vrei.
|
da' ce e domle cu toate cluburile astea?
e o moda acum... |
bogdane ne facem club ma?
pta victoriei reisars aaa? |
Mai bine CENTRAL RACERS ;)
- nu statzi voi in centru? |
berea???????????
|
central rasers..suna f bine. cu khalis si DNU :)))
|
Diverse discutii
Noile limite de viteza: 60km/h in oras, 120 afara!
Daca va intrebati cumva care este tara europeana cu cele mai permisive limite de viteza si daca raspunsul credeati ca e Germania, va inselati. Da, ei au unele autostrazi fara limita de viteza, dar la noi tocmai s-a adoptat in Senat un proiect de lege care va mari limitele de viteza atat in orase cat si in afara acestora. La initiativa senatorului PNL Norica Nicolai, comisia juridica din Senat a aprobat marirea limitelor de viteza dupa cum urmeaza: la 60km/h in oras, la 100km/h pe drumurile judetene si la 120km/h pe drumurile nationale sau europene. Senatorii au pus mana de la mana si au aprobat cu veselie noile limitari de viteza, cu 72 de voturi din... 60 de participanti! Mai mult decat atat, conform modificarilor aduse, punctul de amenda scade de la 39 de lei la 19 lei iar reexaminarea nu mai este necesara in cazul suspendarii permisului. Pana la publicarea in Monitorul Oficial insa mai e cale lunga, si trebuie ca si Presedintia sa-si spuna cuvantul. |
Quote:
|
Okay-okay.... dar nu potzi sa fii in doua cluburi deodata, nu?? :lol: :lol:
|
sa intzeleg ca eu voi fi in South Racers?;)
|
si eu in west racers?:D bine ca nu sint singur prin cartierul asta minunat..SEE stie de ce.....:D ;)
|
unde BCR mah tii tu masina parcata? de la H PH , la Central si de la Cec, la Palatu culturii. atat e zona centrala :))))
|
si p-orma facem campionate ca-n stockholm gen north vs. south, center vs. the rest :) .
a, am uitat, aia au drumuri. noi o sa facem campionate de gropi/limitatoare-viteza. |
Adica eu daca stau in zona BCR, Caterdala - sunt la periferie? :lol:
|
esti afara din periferie mah! esti departe de figurile si fitzele din centru. :))) te rog eu!
tre..facem mah..curse..pe 20-30 de... metrii. atat avem sfalt prin fata blocului la tine. sau care ajunge primu la...locul de parcare ! |
Si eu cum sa l numesc??Branishte Racing??Una peste alta,iese cineva diseara pe strazi? :) k poate vin si eu k am cam lipsit in ultima vreme :rolleyes2
|
DONULe...dupa ce faci cutia ai grija de masina si strange banii de turbo.
uite ce face un cunoscut din buc: Polo VR6 nu e de ajuns. vrea turbo pe el!! http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...iew=getnewpost la ora asta bate R5 cam oricare si vezi acolo filme cum bate S2000, ST225 si alte masini tari !!! |
:lol: Interesant este faptul ca de la el am cumparat cutia de viteze.
O sa caut si eu filmuletele pe youtube sa vad cum a batut S2000 si M3. Am mers cu masina si intr-adevar trage foarte bine, insa nu mi s-a parut foarte strajnica..., poate chiar nu mi-am dat seama... |
pai cand ai mers cu ea? ca acum e desfacuta...o mai fi unu care are polo..eu asa stiu.
vezi pe topicul lui ca are puse filmele. nu cu M3...dar cu alte maisni tari. |
Pai a desfacut-o sa-mi vanda mie cutia de viteze fiindca zicea ca asteapta una modificat si in plus vrea sa se apuce de motor...
Sambata trecuta am mers cu ea... Am fost cu Taz. |
Quote:
|
|
Re: Diverse poze/filme
Imi poate spune si mie cineva cat e o manopera pt pus un parbriz?? Si unde ar lua mai putin?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu contesta nimeni ca masina lui fuge,cat despre faza cu s2000 a contat mult si cine era la volan:);) nu stiu,dar mie nu mi se pare normal sa spui ca faci cu un vr6 un m3 cipuit,e vb de ala de 321 cai stok....daca ajungi sa faci afirmatzii din astea inseamna ca ai ceva ''probleme''... in rest baiatul super de treaba,nimic de zis |
In aceasta seara, FeryBoy si Razvan DYA - venitzi la Sala Sporturilor sa va ridicatzi diplomele primite saptamana trecuta la Plopeni.
|
ce diplome? :D chiar au luat asa ceva? ptr ce? :D
felicitari ! |
Diplome din partea Primariei Plopeni pentru participarea la Zilele Toamnei - Plopeni 2007.
Asta e..., daca n-ati vrut sa venitzi mai multzi... Ati vazut ca ploua si atzi ramas acasa... Va topea ploaia. Participantzii vor primii cate o diploma si cate-o statueta simbolica... SKAMA a primit deja premiul azi la garaj, diseara il vor primii si Fery si DYA. |
da` in ce a constat participarea asta? ca nu inteleg :???:
app .... cum a fost la munte aseara ? :-) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning