![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
1 Attachment(s)
Stiu ca nu este asa de tare, dar nu va suparati .
Hummer H3 pe la Brasov la targul de masini de la Tarlungeni. |
1 Attachment(s)
Brasov:-P...
|
masina nu a mai fost vazuta prin brasov de ceva ani buni;)
|
14 Attachment(s)
asdadadasdsadas
|
x6 visiniu, aston martin vantage si un db9, porsche gt3 rs,2x bently continental gt, un bentley gtc, ferrari 430 si 360 ieri in dorobanti, fara poze srry ca nu imi merge camera:(
|
10 Attachment(s)
Am sunat la poarta,din pacate omul nu era acasa!E bun si din afara curtii,o sa mai merg poate il gasesc acasa!Cateva date tehnice: Dodge Viper Snakeskin de 150.000 dolari. O firmă de tuning auto din Statele Unite a scos pe piaţă 20 de exemplare, adică o ediţie limitată. . Bijuteria pe patru roţi are un motor de 8,4 litri cu 10 cilindri în V. Un "monstru" care consumă 25 de litri de benzină în oraş, dar prinde suta în mai puţin de 4 secunde. "Interiorul este din piele şi în scaune are inserţii de piele de şarpe. Caroseria este realizată integral din carbon.
|
acum veneam dinspre bresti, ma duceam spre izvorul ala de la isalnita, am vazut Bentley Continental, apoi de la izvor am trecut pana la gara si apoi pe calea Bucuresti la celentano, unde, pe drum, l-am vazut iar.
+Ferrari Mondena la gara. + o motocicleta, nu stiu sigur ce naiba era, hayabusa sau nu stiu , dar era BIG. Poze nu am, pt. ca eram in mers cu masina. |
3 Attachment(s)
..........
|
are cineva poza cu Hummerul H2 din constanta?Cel maro-portocaliu?
|
Quote:
|
sunt poze pe paginile anterioare cu aceasi masina in Oradea, nu ca ar avea masina nr de Romania ..
|
4 Attachment(s)
le-am gasit pozele:D
apropo pozele sunt de acum un an si era de vanzare intr'un parc auto,a stat acolo 2 luni am inteles,avea numere de Arges provizorii |
Quote:
am vrut sa-i fac poze, dar era prea departe sa fac cu telefonul si nu aveam camera la mine |
Quote:
|
7 Attachment(s)
Un Cadilac Escalade :-):-):-):-)!Imi poate spune si mie cineva ce toyota este aia?
|
Ce tare e FJ-ul Cruiser!!! arata mortala masina! ;)
|
2 Attachment(s)
supra mkIV :shock:
|
VAI DE ***!!!!! Langa parang??? Cand??? Doar in trecere? Il cunosti pe proprietar?SHIIITTT!!! Mai e si targa! si e si bine intretinuta!! Daaammmn!!
|
era de irlanda masina...nu stiu a cui e...probabil era doar in trecere...:D
|
5 Attachment(s)
Este o masina tare?
|
da...ce herghelie o avea sub capota?
|
Combustibil benzina
Putere maxima 445 Cp ( 372 Kw) Putere per litru 54 Kw/l Cuplu maxim 600 Nm Dispunearea cilindrilor 12 cil in V60(89*80mm) Capacitate cilindrica 5972 cc Compresie 11.3/1 Baia de ulei 8.5 l Tipul de injectie Injectie electronica Performante Viteza maxima 250 Km/h Consumul urban 20.5 litri/100Km Consumul extraurban 9.7 litri/100Km Consum mixt 13.6 litri/100Km Pret CIP 132172 € Asta este tot ce am gasait;)! |
Quote:
|
am vazut dar vroiam detalii si nu nu numa mie si mai multor persoane care sigur sunt curioase,vad ca deja un moderator a sterg un post.in fine mersi limuzina 4 the info
|
vazut astazi ... audi rs6 avant ;)
maine poze PAM PAM |
3 Attachment(s)
de pe un alt site....
Quote:
|
cum frate e posibil asa ceva??? masinuta aia in sant?????
on topic...un mustang gt500 portocaliu vazut de mine azi in rahova...din pacate nu aveam telefonu la mine sa fac si eu 2-3 poze....stationa:) |
3 Attachment(s)
Un chrysler 300c limuzina si un lincoln town car (cred) de vanzare amandoua!Pacat ca nu era ziua,ziua cand le-am vazut,am mai vazut un CLS AMG,cel putin asa scria...!
|
Quote:
la un raliu. |
2 Attachment(s)
un M3 si un M5 :D.. nu stiu cat de tari le considerati voi.. dar mie imi plac la nebunie.. :)
|
1 Attachment(s)
De la cineva :-)
|
|
10 Attachment(s)
Quote:
mai am niste poze...nu stiu cat de bune le considerati..dar mie imi plac intr un fel. la noi a fost o expozitie de masini :sandero,seat ...altele ,vw,audi a 3 cabrio audi a 8 si altele.pun cateva poze.mai am poze de la expozitie dar..nu le am in calc ca nu mai merge cablu...voi reveni:D interiorul la jaguarul negru e din piele iar turo-metrul e din fibra de carbon p.s:e de la inceput am postat masini de la mn din oras sa va arat ce masini sunt in botosani...cele mai tari,mai tunate,mai putin tunate,participanti 4tuning,altele...eu am pus masinile care mi se par cele mai tari de pe aici.masinile din bucurestii sau nus de pe unde nus e compara cu cele din botosani...stiu si recunosc..vroiamsa va arat ce e in botosani...imi pare rau daca am deranjat cu ceva |
4 Attachment(s)
astept sa o vad in curand pe wrecked exotics.....
|
1 Attachment(s)
Mansory Conquistador 8)
- Poza a fost luata de pe net aproximativ acum un an... nu am postato mai devreme pentru ca nu o mai gaseam - |
4 Attachment(s)
masina proaspat livrata in vest-ul tarii
|
1 Attachment(s)
BMW X6:D in Piatra Neamt cu nr rosii pt moment:twisted:
|
Quote:
|