Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

fan3xxl 10-11-10 00:31

Re: Discutii Diverse Intre Useri

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3799391)
??????????

tu, ai voie sa taci!!!

florynvl (X29 ZMT) 10-11-10 00:31

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3799694)
tu, ai voie sa taci!!!

daca tac,sunt off-topic,aici trebuie sa vorbesc ca doar deaia se numeste topicu discutii

fan3xxl 10-11-10 00:33

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3799695)
daca tac,sunt off-topic,aici trebuie sa vorbesc ca doar deaia se numeste topicu discutii

discuta intr`o punga si te ascultam mai tarziu

florynvl (X29 ZMT) 10-11-10 00:36

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3799701)
discuta intr`o punga si te ascultam mai tarziu

lasa-ti ba figurile acasa cand vorbesti cu mine,ca ne suparam :twisted::twisted::twisted:

fan3xxl 10-11-10 00:39

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3799703)
lasa-ti ba figurile acasa cand vorbesti cu mine,ca ne suparam :twisted::twisted::twisted:

pai le`am lasat...da tot acasa sunt si eu :))))) in fine, nu are rost sa mai scriem p aici...k se gaseste un destept de moderator kre sa stearga posturile....simte`te baaaa...si su**-ne :)))

florynvl (X29 ZMT) 10-11-10 00:40

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3799709)
pai le`am lasat...da tot acasa sunt si eu :))))) in fine, nu are rost sa mai scriem p aici...k se gaseste un destept de moderator kre sa stearga posturile....simte`te baaaa...si su**-ne :)))

si "suna-ne" sa nu se gandeasca lumea la prostii... oricum ma bagam la somn.

fan3xxl 10-11-10 00:46

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3799713)
si "suna-ne" sa nu se gandeasca lumea la prostii... oricum ma bagam la somn.

pai da, normal k suna`ne, adica sa ne sune inainte sa stearga, si poate dupa ce sterge ne suna mai cu pofta asa:))

Lunganu' 10-11-10 17:19

https://img524.imageshack.us/img524/1399/xifat.jpg :D

CaDDy 10-11-10 17:34

1 Attachment(s)
TEASER :lol::lol::lol::lol:
ca tot e la moda

lupalb 10-11-10 22:24

ia domnu caddy, sa vedem ...ce ai tu in sacu` tau de bunatati... hai ca te stii si cu photoshopu...fa niste poze frumoase si "artistice" asa... sa ne clatim ochii...

CaDDy 10-11-10 23:30

2 Attachment(s)
aaa ... nu nu :) era un teaser cu o poza de pe net :lol: ca doar nu a zis nimeni ca trebuie sa fie masinile noastre neaparat

asta seara ... am fost la intalnire VWforum .. in Cluj.
Cat de mult mi-a intrat golfuletul la inimioara de cand il am si imi place si ma tot uit la poze si imi tot vin idei .. ce sa ii fac.......... am avut asa o fulgerare cand a venit un coleg din cluj asta seara la intalnire... si direct am avut asa o parere de rau....

... e mai joasa decat a ta SYD-ule :) pe masurate si incercate :)

fan3xxl 10-11-10 23:41

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3802422)
aaa ... nu nu :) era un teaser cu o poza de pe net :lol: ca doar nu a zis nimeni ca trebuie sa fie masinile noastre neaparat

asta seara ... am fost la intalnire VWforum .. in Cluj.
Cat de mult mi-a intrat golfuletul la inimioara de cand il am si imi place si ma tot uit la poze si imi tot vin idei .. ce sa ii fac.......... am avut asa o fulgerare cand a venit un coleg din cluj asta seara la intalnire... si direct am avut asa o parere de rau....

... e mai joasa decat a ta SYD-ule :) pe masurate si incercate :)

ba caddy, ce repede ai renuntat u la passat pt golf :)) ti`ai gasit o noua iubire a? prietena mai ai? sau i`ai dat nume de fata la masina si esti cel mai fericit om?:)))

VL 77 SYD 11-11-10 01:32

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 3802422)
e mai joasa decat a ta SYD-ule :) pe masurate si incercate :)

Nu contest, pe mine nu ma mai lasa baia de ulei, mi-am luat gandul de la mai mult de atat...
Attachment 1734386Attachment 1734405
Am primit mai devreme...
"razuieste vopseaua de pe 3 BMW-uri si poti castiga: 1000 de injuraturi de mama, 100 de amenintari si marele premiu o excursie de 5 zile la REANIMARE (scz de mass) "

Provenzano 11-11-10 02:26

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 3802599)
Nu contest, pe mine nu ma mai lasa baia de ulei, mi-am luat gandul de la mai mult de atat...
Attachment 1734386Attachment 1734405
Am primit mai devreme...
"razuieste vopseaua de pe 3 BMW-uri si poti castiga: 1000 de injuraturi de mama, 100 de amenintari si marele premiu o excursie de 5 zile la REANIMARE (scz de mass) "

e de ajuns ma ....

Aaronnel^ 11-11-10 11:42

Ce jante frumoase are Passat-ul :D:D

VL 77 SYD 11-11-10 11:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 3803293)
Ce jante frumoase are Passat-ul :D:D

Nu de alta dar ti-ai luat si tu OZ-uri la fel.:lol: Sa le stapanesti sanatos.
Attachment 1734703

Aaronnel^ 11-11-10 11:51

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 3803310)
Nu de alta dar ti-ai luat si tu OZ-uri la fel.:lol: Sa le stapanesti sanatos.
Attachment 1734703

Eh.. le am de ceva vreme. De ar fi mai mari un pic :D

SaproDVL 11-11-10 13:06

Caddy mereu o sa fie una mai joasa, mai frumoasa, mai rapida ca asa e in viata :D

florynvl (X29 ZMT) 11-11-10 13:08

are careva chef de o plimbare maine seara pe la Sibiu ?

fan3xxl 11-11-10 15:24

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3803481)
are careva chef de o plimbare maine seara pe la Sibiu ?

ba flo, iar vorbesti ma de dragu de a scrie?:)))

lupalb 11-11-10 15:33

Domnu` fane, daca nu stii despre ce e vorba, de ce te bagi in seama?
Flo chiar discutase cu mine inainte sa intrebe aici.
Te rog eu nu te mai baga daca nu esti intrebat direct sau daca nu stii subiectul despre care se discuta.
Daca vrei sa vii, esti invitat, nu e nici o problema, ca pana la urma despre asta era vorba.

fan3xxl 11-11-10 15:35

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3803855)
Domnu` fane, daca nu stii despre ce e vorba, de ce te bagi in seama?
Flo chiar discutase cu mine inainte sa intrebe aici.
Te rog eu nu te mai baga daca nu esti intrebat direct sau daca nu stii subiectul despre care se discuta.
Daca vrei sa vii, esti invitat, nu e nici o problema, ca pana la urma despre asta era vorba.

cred k dak avea de zis, zicea el....tu repede...avocatul poporului, veneam oricum ma:))))) nu trebuie sa ma invite nimeni :)))) ....DAK TACEAI FILOZOF RAMANEAI

lupalb 11-11-10 15:38

pai nu frate, dar sincer, tot ce zice lumea tre sa ai comentariu... las-o mai moale...
Eu va astept, nu i bai, am vorbit cu ceva oameni pe aici sa facem ceva frumos daca tot ne strangem....acuma numa sa veniti voi...
Oricum intalnirea ar fi..
Si filozof nu am nevoie sa fiu, ca poate imi da cineva la "operatie".
Plus ca ar trebui sa citesti un pic regulile de pe forum, sa vezi treburile cu dak, si prescurtari de mess....

fan3xxl 11-11-10 15:40

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3803867)
pai nu frate, dar sincer, tot ce zice lumea tre sa ai comentariu... las-o mai moale...
Eu va astept, nu i bai, am vorbit cu ceva oameni pe aici sa facem ceva frumos daca tot ne strangem....acuma numa sa veniti voi...
Plus ca ar trebui sa citesti un pic regulile de pe forum, sa vezi treburile cu dak, si prescurtari de mess....

da....dar sunt sigur k dak avea ceva de zis flo, zicea el....cred k il duce si p el capu sa raspunda....defapt, il duce capu...in fine....nu are sens sa ma mai explic, era o mica injectie la adresa lui flo...daca tu te`ai simtit mai rau k el e treaba ta...

MiTzA- 11-11-10 15:50

Multumesc domnu' Fane pt plimbarea cu noua ta masina . Senzatie de senzatie, o bijuterie, sa o stapanesti sanatos !

;)

fan3xxl 11-11-10 15:51

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3803894)
Multumesc domnu' Fane pt plimbarea cu noua ta masina . Senzatie de senzatie, o bijuterie, sa o stapanesti sanatos !

;)

ma bucur k iti place, oricand jupane...pentru tine, un adevarat domn...te pupa tata fane

trafy-vr6 11-11-10 15:51

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3803867)

chiar asa mult il iubesti de te iei de el mereu ?:))))):oops:

fan3xxl 11-11-10 15:53

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3803894)

;)

mitzane, bem ceva asta searA?:)))))

MiTzA- 11-11-10 15:56

ce doresti domnule :P

florynvl (X29 ZMT) 11-11-10 16:51

nu vorbesc degeaba,maine seara se merge la sibiu,am scris aici ca poate ne strangem mai multe masini dar vad ca nu sunt doritori.
toate ca toate dar mai lasati mistourile si atacurile la persoana ca incepe sa mi se ia...

lupalb 11-11-10 17:09

@fane: poate pe flo nu l-a deranjat, dar nu sunteti numai voi doi aici , mai sunt si altii si nu stiu de ceilalti , dar eu nu am chef sa vad tot felul de "injectii" pe net.
@trafy: te deranjeaza ca incerc sa fac ordine in threaduri la replici aiurea? eu ce am scris de regulile de pe forum pentru limbajul de mess sa stii ca nu am scris degeaba. Nu ma iau de nimeni aiurea, si nu prea vorbesc aiurea.
@flo : te astept fratioare, hai ca ai ceva doritori de romanesti pe aici...

florynvl (X29 ZMT) 11-11-10 17:23

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3804115)

e perfect atunci...

MiTzA- 11-11-10 17:38

bai asistentilor iar vreti sa va concediez ?

fane :lol:

fan3xxl 11-11-10 19:30

Quote:

Originally Posted by lupalb (Post 3804115)
@fane: poate pe flo nu l-a deranjat, dar nu sunteti numai voi doi aici , mai sunt si altii si nu stiu de ceilalti , dar eu nu am chef sa vad tot felul de "injectii" pe net.
@trafy: te deranjeaza ca incerc sa fac ordine in threaduri la replici aiurea? eu ce am scris de regulile de pe forum pentru limbajul de mess sa stii ca nu am scris degeaba. Nu ma iau de nimeni aiurea, si nu prea vorbesc aiurea.

ok, cand o sa fi moderator sa te iei de mine...pana atunci te rog sa ma lasi, nu cred k te`am deranjat pe tine, te`ai deranjat singur... de ce trebuie sa te bagi tu nu stiu? are rost? ...

florynvl (X29 ZMT) 11-11-10 22:32

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3804528)
ok, cand o sa fi moderator sa te iei de mine...pana atunci te rog sa ma lasi, nu cred k te`am deranjat pe tine, te`ai deranjat singur... de ce trebuie sa te bagi tu nu stiu? are rost? ...

ba si tu te agiti ca sticla de COLA cu care veni mitza med la tine...taci acolo si nu mai comenta la orice post.

fan3xxl 11-11-10 22:33

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3805134)
ba si tu te agiti ca sticla de COLA cu care veni mitza med la tine...taci acolo si nu mai comenta la orice post.

sa ma S...............UNI p cosmote sa iti spun un secret k poate ma ridic la tine acum, nu uita nu esti decat la capatul celalalt al mesei!!!!

florynvl (X29 ZMT) 11-11-10 22:34

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 3805135)
sa ma S...............UNI p cosmote sa iti spun un secret k poate ma ridic la tine acum, nu uita nu esti decat la capatul celalalt al mesei!!!!

degeaba ba,degeaba...

fan3xxl 11-11-10 22:35

Quote:

Originally Posted by florynvl (X29 ZMT) (Post 3805136)
degeaba ba,degeaba...

astept sa ma s....uni

MiTzA- 11-11-10 22:35

ba baieti calmati va nu mai faceti valva pe forum ca vine lupu si va bate :lol:

fan3xxl 11-11-10 22:36

Quote:

Originally Posted by MiTzA- (Post 3805142)
ba baieti calmati va nu mai faceti valva pe forum ca vine lupu si va bate :lol:

ba, u sa taci k esti intre noi si poate iti vine cate un capac la ureche :)))) auzi si vezi stereo, mi`e k iti tulbura si vederea

All times are GMT +2. The time now is 02:16.

- Copyright 2026 4Tuning