Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

tng 28-01-10 15:37

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Faptul ca tu probabil ai incetat colaborarea cu cei de acolo, nu inseamna ca trebuie sa distrugi imaginea clubului cu vorbe rautacioase :-)
S-au facut multe modificari, administrative si nu numai, totul o sa fie bine acum, concertul se va tine :D

devi162 28-01-10 19:05

Scoala de soferi c/c+e

are cineva idee cam cat mai costa scoala de soferi pentru categoria c?dar pentru c+e?.:rolleyes2

Bmw_E30dak 28-01-10 19:15

are dreptate tng...daca nu mai colaboram cu ei nu inseamna ca nu mai ma duc acolo,ma duc sa ma distrez...cunosc personalul cunosc dj-ul..nu ma duc printre straini....au fost ne(seriosi) ca sa nu zic altfel au fost,asta e acum....

DONU' 28-01-10 19:33

Re: Scoala de soferi c/c+e

Quote:

Originally Posted by devi162 (Post 3025362)
are cineva idee cam cat mai costa scoala de soferi pentru categoria c?dar pentru c+e?.:rolleyes2

Scoala e in jur de 2000 ron.

eMH 28-01-10 21:34

TNG,ai idee si cam cat o fi biletul???
P.S.: Ca tot vorbeste lumea de scoli de soferi,cand pot sa incep scoala pentru A ??

PH86MIN 28-01-10 21:48

adica?pai cand ai 18 ani,daca te referi la anotimp,stiu ca prin martie-aprilie incep examinarile,deci te poti apuca pe la inceputul lui marti,daca e vremea frumoasa.

eMH 28-01-10 22:00

Pai 18 ani am,dar ma refer in ce perioada.
Adica e o data fixa,sau pur si simplu cand da soarele??

PH86MIN 28-01-10 22:07

ceva de genul,iar examinarile se dau pe la sf lui martie,inceputul lui aprilie.

LAZ'u 29-01-10 09:15

Baieti ce ziceti care e cel ami bun brand care fabrica ulei auto? Dar intre Mobil1 si Castrol ce ati alege?

ALEX_BZN 29-01-10 09:54

man eu la mine la cotet bag mobil 1 10w40..depinde si la ce masina vrei sa pui.

alexone 29-01-10 10:08

Eu pe Castrol Edge 5W-40 am mers si este super OK.

julaikos 29-01-10 10:26

depinde ce produs de la mobil sau castrol...ca astea mai ieftine sunt toate la fel...eu as baga un motul

ca fapt divers in oltcitul de coasta avem total quartz racing 10(sau 5)w50 si motorul merge brici,nu se mai incinge...dar pe piata nu l-am gasit,noi il avem de la un service citroen din valcea

negoitacata 29-01-10 10:41

Quote:

Originally Posted by LAZ'u (Post 3026919)
Baieti ce ziceti care e cel ami bun brand care fabrica ulei auto? Dar intre Mobil1 si Castrol ce ati alege?

Depende ce fel de ulei....de exemplu 10w-60 de la Castrol mi se pare cam cel mai bun ulei......eu am bagat la a mea am bagat 5w-40 mobil1....si daca vrei sa-mi dai un PM sa iti zic unde gasesti ulei la pret fara concurenta pe Campina;) poate si Ploiesti

Skma 29-01-10 11:25

In primul rand fiecare masina are nevoie de un anumit tip de ulei!
In al doilea rand 90% din uleiurile de pe piata SUNT Mobil in forma bruta!
Fiecare producator isi pune aditivul lui dupa pana la forma finala.

Mai diferite zic eu si care nu sunt la baza Mobil sunt Motul,Shel si inca niste porcarii gen Petrocanada...etc...

Pentru o masina obisnuita care nu merge la curse etc...oricare din uleiurile amintite de tine Mobil sau Castrol merge fara probleme cu conditia sa fie tipul de ulei pentru masina ta.

VooN 29-01-10 12:26

1 Attachment(s)
Pt mers normal un ulei sintetic care sa respecte cerintele prevazute de constructor este mai mult decat suficient.
Pt curse asta:

All times are GMT +2. The time now is 02:45.

- Copyright 2026 4Tuning