![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
multumesc multumesc, vreau sa ii multumesc familiei mele pentru ca m-a sustinut, in special mamei mele care s-a chinuit sa ma scoata, vecinei de la 7, femeii de servici si nu in ultimul rand, papagalului meu care a decedat de prostata
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: P.S lucica, suna-ma sa vb de intalnire pls, sau da-mi PM |
:)))) ce panarama esti duffy
|
daffy te-au machiat astia ma inainte sa intri in emisie :D :)) Daffy ai legatura :))
|
ce fata de gay ai:D
ps:cred ca l-au dat cu rimel;) |
inainte de a-l da cu rimel, i-am propus un masaj facial facut de Cosmina Pasarin. Dar a refuzat :))
|
aia e Olivia ? =)))))))) !
|
foarte frumoasa daca e Olivia sau cine zici:D
|
ok:lol: duff /:) da interviuri , intersting :D
|
|
am dat si eu un reply tot acolo.. :)
|
Bai robynet sa venim noi la bucuresti si tu sa n-apari in peisaj ? Baieti mi-au zis ca cica n-ai avut bilet de permisie :D
|
bai mare moderator...tu alta treaba nu ai decat sa stai la c#ru' meu sa vezi unde postez????
te rog sa-ti vezi de treaba ta. |
ma gogule ma....tu ai ceva in ultima perioada si vad ca robynet a vrut sa faca o gluma...una chiar ok as putea spune :lol::lol::lol::lol::lol:
|
asa e :) si pe mine m-a luat la penis vineri seara pentru o gluma acceptata in alte vremuri... demult apuse pare-se...
|
Quote:
Sincer imi cer scuze. Baietii vorbesc si ei asa cat isi permit ca nu sunt acolo :)) Pot spune ca exista un mic sambur de adevar dar restu e cancan. si acum motivul adevarat am fost la 5 ore minunate de shopping in mall :) nu vreau sa imi aduc aminte. Lasa ca recuperam la Constanta :lol: Quote:
oke deci pentru treaba asta nu mai caut anturaj cu tine ;) daca esti tu cu curu in sus nu inseamna ca suntem noi idioti. N`are rost sa zic mai multe. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning