Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

TurkishCarFan 16-03-08 10:55

Re: Constanta - Accidente

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1426703)
Da m-a cam speriat ca pe acolo tai curbele pe interior si acu in apex era o cabina de tir @_@, dar la intoarcere am vazut unul si mai rau intr-un sat inainte de poarta alba cum vii de la buc, un opel omega parca a intrat intrat intr-un tractor si l-a aruncat in casa unui om, masina era si ea in sant, rau de tot, de ala are cineva detalii?

Am ajuns dupa maxim 10 minute dupa producerea accidentului.Inca nu venise nici ambulanta.Soferu` era lovit rau,de la cap ii curgea o gramada de sange si airbag`urile erau pline de sange.Se pare ca pasagera din dreapta nu avea nimic ca tipa in continuu ca tractoru` ala n`avea nici un fel de semnalizare.Nici o lumina si mai avea si plugu` ca se pare ca omega a intrat mai intai in plug si dup`aia a rasturnat si tractorul.Plafonu` era aproape smuls si un far sarise la aprox 40-50 metri de masina.
Te baga in spitale/morminte astia cu carutze si tractoare nesemnalizate.Nu mai termina astia odata autostrada soarelui sa nu mai fim nevoiti s`o luam prin toate catunele.

xcs 16-03-08 12:45

am vazut si eu accidentul..ambulanta era pe drum la vreo 10-15 km :)

CT-84-DiN 16-03-08 12:55

se pare ca aceste 2 accidente au fost vazute de toti cei care au fost la 4tuning days ieri
camionul ala era in sant de vineri noaptea cred (eu am plekat pe la 5 spre bucuresti si era acolo)

vizal 16-03-08 17:36

1 Attachment(s)
cred ca doar ce s-a intamplat..max 1,2 min ...ca era in fata noastra 1 tir si 2 masini parka...si de regula opresti daca vezi ca ala din fata ta a patit ceva:sad:...urat accident...:cry:

CT-07-APV 19-03-08 16:30

Sambata dimineata pe la 12 1 tiru era in sant cand am trecut eu pe langa el

CT-87-BGN 20-03-08 02:01

1 Attachment(s)
In seara asta la intersectia Bd. Mamaia cu Mihai Viteazu ... un megane 2 si o ambulantza. Ambulantzei n-am apucat sa-i fac poza, dar nu era lovita rau, doar jos stanga langa roata din spate, iar megane-ul il vedeti...praf...airbaguri tot
Attachment 488789

vizal 20-03-08 15:10

3 Attachment(s)
bine ca am vandut dacia:lol:

sonykel 20-03-08 15:29

4 Attachment(s)
in intersectia real-metro2
Later Edit: am postat o data cu vizal , ia uite ba frate iar mia luato unu inainte , mm de viata...

ERY 20-03-08 17:18

Nu aveai cum sa postezi odata cu el....el a pus pozele la si 10 tu la si 29.

vizal 20-03-08 18:21

eu ma duceam acasa... tu veneai de la:suspiciou...
postam si mai rpd dar imi era asa o FOAMEEEEEEEEEEEEEE...le-am pus dupa 30 min:lol:

sonykel 20-03-08 19:59

si eu la fel mergea forumu prost ery i-am dat upload si m-am dus sa mananc cand m-am intors i-am dat reply iar visal postase deja si n-am vazut oricum grav:(

vizal 20-03-08 22:38

:shock:am vazut la stiri ca a murit soferu din dacie, sa-i fie tarana usoara, si pasageru din dreapta e in stare grava:sad:...
trebuie semafor acolo la metro2 sau macar hopuri dalea ca-n mamaia sa incetineasca romanii...nasol ca nu e banda de refugiu...cand te bagi tre sa te asiguri din ambele parti daca nu...faci cruce cat mai rpd

sonykel 20-03-08 23:47

e de cacat intersectia ca si aia de la carefour bine ca e semaforizata totusi aia , dar aici s-ar face conzi infernale daca ar functiona semaforu , si nici cu sensu giratoriu nu s-ar rezolva mare lucru, trebuiau sa faca un pasaj subteran dai dracu , ca se fac niste cozi infernale vara acolo

CT-87-BGN 21-03-08 00:03

Semaforu de acolo de pe scuar nu era rupt de taxi opel astra sedane cand asfaltau atunci si era ros asfaltu ? intr-o noapte acum vreo cateva luni...? ala de a intrat intr-o dacie pe contrasens si s-a oprit in boscheti ? eu asha retzin k atunci era semaforu aruncat pe jos...au mai pus alt semafor de-atunci ?
iar aici in accident care de unde venea ? am inteles de la stiri k seatu dinspre mangalia, iar dacia iesea de la metro...insa dacia e lovita si in spate... de catre cine ?

vizal 21-03-08 01:15

era un logan in spate cu bara putin sifonata...l-a impins in ala cred:???:

All times are GMT +2. The time now is 03:15.

- Copyright 2026 4Tuning