![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
Quote:
Te baga in spitale/morminte astia cu carutze si tractoare nesemnalizate.Nu mai termina astia odata autostrada soarelui sa nu mai fim nevoiti s`o luam prin toate catunele. |
am vazut si eu accidentul..ambulanta era pe drum la vreo 10-15 km :)
|
se pare ca aceste 2 accidente au fost vazute de toti cei care au fost la 4tuning days ieri
camionul ala era in sant de vineri noaptea cred (eu am plekat pe la 5 spre bucuresti si era acolo) |
1 Attachment(s)
cred ca doar ce s-a intamplat..max 1,2 min ...ca era in fata noastra 1 tir si 2 masini parka...si de regula opresti daca vezi ca ala din fata ta a patit ceva:sad:...urat accident...:cry:
|
Sambata dimineata pe la 12 1 tiru era in sant cand am trecut eu pe langa el
|
1 Attachment(s)
In seara asta la intersectia Bd. Mamaia cu Mihai Viteazu ... un megane 2 si o ambulantza. Ambulantzei n-am apucat sa-i fac poza, dar nu era lovita rau, doar jos stanga langa roata din spate, iar megane-ul il vedeti...praf...airbaguri tot
Attachment 488789 |
3 Attachment(s)
bine ca am vandut dacia:lol:
|
4 Attachment(s)
in intersectia real-metro2
Later Edit: am postat o data cu vizal , ia uite ba frate iar mia luato unu inainte , mm de viata... |
Nu aveai cum sa postezi odata cu el....el a pus pozele la si 10 tu la si 29.
|
eu ma duceam acasa... tu veneai de la:suspiciou...
postam si mai rpd dar imi era asa o FOAMEEEEEEEEEEEEEE...le-am pus dupa 30 min:lol: |
si eu la fel mergea forumu prost ery i-am dat upload si m-am dus sa mananc cand m-am intors i-am dat reply iar visal postase deja si n-am vazut oricum grav:(
|
:shock:am vazut la stiri ca a murit soferu din dacie, sa-i fie tarana usoara, si pasageru din dreapta e in stare grava:sad:...
trebuie semafor acolo la metro2 sau macar hopuri dalea ca-n mamaia sa incetineasca romanii...nasol ca nu e banda de refugiu...cand te bagi tre sa te asiguri din ambele parti daca nu...faci cruce cat mai rpd |
e de cacat intersectia ca si aia de la carefour bine ca e semaforizata totusi aia , dar aici s-ar face conzi infernale daca ar functiona semaforu , si nici cu sensu giratoriu nu s-ar rezolva mare lucru, trebuiau sa faca un pasaj subteran dai dracu , ca se fac niste cozi infernale vara acolo
|
Semaforu de acolo de pe scuar nu era rupt de taxi opel astra sedane cand asfaltau atunci si era ros asfaltu ? intr-o noapte acum vreo cateva luni...? ala de a intrat intr-o dacie pe contrasens si s-a oprit in boscheti ? eu asha retzin k atunci era semaforu aruncat pe jos...au mai pus alt semafor de-atunci ?
iar aici in accident care de unde venea ? am inteles de la stiri k seatu dinspre mangalia, iar dacia iesea de la metro...insa dacia e lovita si in spate... de catre cine ? |
era un logan in spate cu bara putin sifonata...l-a impins in ala cred:???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning