![]() |
|
Re: Club Cielo
cred ca gasesti in vitan asa ceva ... ca pret nu cred ca depasesc 50-70 lei ...
Off-topic : iese cineva la o plimbare mica diseara , poate imi aratati si mie niste locuri frumoase prin bucuresti (de mers cu masina ;) ). |
cu parere de rau, nu pot sa-ti arat decat locuri "frumoase" pt strambat jantele, pt distrus bucsi, pivoti, amortizoare, etc,etc. :lol: si daca ar fi fost ieri, asi fi putu sa-ti arat locuri (adica tot Bucurestiul) unde poti sa-ti lasi linistit masina in mijlocul intersectiei si sa te duci sa bei 2-3 beri... fara niciun risc de a incurca circulatia sau de a te opri politia... ieri doar s-a stat pe strazi, iar Pulitia romana s-a odihnit dupa summit...
|
becurile alea se numesc silver vision pt semnalzare si sunt asa argitii dar se aprind portocalii iar alea albastre nu sh cum se numesc dar se aprind rosii se gasesc la philips pe nu sh ce site mia zis si mie cineva dar costa ceva sunt cam scumpe si chestia e ca alea le pui numai in cazu in care ai stopuri clare sau la alea stock doar daca ai plasticu ala rosu sos sau la semnalizare daca ai bucla aia de plastic din stop scoasa cum am eu ; adica am scos plasticu ala portocaliu si mam pus silver vision dar acu am stopuri clare dar nu mai am becuril pt ca nu leam pus am unel portocalii
|
am vazut in Cora cu lumina galbena la 50 lei
|
pt cel cu presurile din aluminiu....B....MAL : sunt din cauciuc,se sterg repede...(maxim un an) nu se potrivesc bine la cielo,mai ales pe spate deloc....io le`am luat cu 50 ron dar le`am dus inapoi...deci NU ITI LUA..IO MI`1AM FACUT COMANDA DE PRESURI ORIGINALE LA 60 RON
|
Stopul de nexia mai are galbeneata de plastic portocaliu in dreptul semnalului ? :)
|
iese cineva pe la o "tura" prin oras ? pe la 23 plec ...
|
salut! am scos manerul de la frana de mana. imi puteti spune cum scot si butonul??? vreau sa pun altele. multam
|
salut....cum ma pot inscrie si eu...ideea e ca masina nu este a mea in acte ci a tatalui meu dar as dori sa fiu membru. masina are mici imbunatatiri. daca nu se poate nu e nici o suparare...
|
Quote:
|
as iesii da m'am mutat de vreo 15 ani de'acolo:(
|
Quote:
|
merci...o sa incerc sa vad daca ma descurc si cat de curand o sa imi prezint si masina dupa ce o sa fac pozele necesare.
|
Cine stie cat costa 4 bujii champion ?
|
de ce Champion? nu vrei si tu ceva mai bun? nu mai stiu cat erau, parca vreo 30-40 ron setul. ia si tu NGK BPR6ES sau Beru. la pret nu e mare diferenta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:37. |
|
- Copyright 2026 4Tuning