![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
|
Hey.....nu cred ca plange nimeni dupa tuningul masinii...hai sa mai asteptam...totusi au si baietii scoala...sau vrei sa iasa un cur de masina??
|
Eu n-am zis asta dar atat timp cat eu postez si nu primesc nici un raspuns si mai vad si cu stupoare ca vine nush cine si pune o poza cu masina si a 2 a zii e gata nu mi se mai pare asa normal. Parerea mea :|
|
Bai nene eu nu bag pumnu'n gat ca sa stii si tu si am inteles asta da sa-mi zica cineva ia-ti raq masina ca nu ti-o tunam nu sa stau eu ca prostu in speranta ca o sa-mi fie facuta. Si nu baga chestia aia ca dak e 500 mii cine mai posteaza, odata ce ati facut topicul asta cu tuning auto pai bai nene faceti-l. Eu n-am zis ba nene fa-mi masina ai ca nush ce reaq fac am RUGAT FRUMOS. K oricum nu-mi fac eu sperante. Hai gl & hf. Tineti-o tot asa
|
Gabi a mai explicat ca noi facem asta din placere si nu din obligatie. Masinile sunt modificate si in functie de calitatea pozei si pozitia masinii, care determina si gradul de dificultate.
|
Eu am inteles asta, dar nimeni nu s-a chinuit sa zica bai frate baga si u o poza de calitate sau din alt unghi, nimic. Eu am stat ca prostu 2 sapt, zic mai n-au baietii timp s-o faca si nimic, iar apoi vad ca posteaza cineva si a 2 a zii era gata masina, u cum te simti????
|
OK, in primu rand suntem offtopic.
In al 2-lea rand daca chiar ai fi citit prin acest topic ai fi vazut ca s-au mai refuzat poze din motive de calitate, unghi .. Deci .. fa poze din cat mai multe unghiuri si de calitate si iti promit eu ca se va apuca cineva de ea ;) PS : sa nu fie chiar poze de la 50 cm de masina. Fa-ti o idee de la cele modificate pana acum. |
Apropo offtopic voi ati vazut pozele masinii mele???
|
2 Attachment(s)
Mai nene, ceea ce faci tu, inseamna a baga pumnu' pe gat, lucru care e DE CACAT !!! Am mai spus-o si o mai spun: NU E NIMENI OBLIGAT SA FACA MASINILE CARE SE POSTEAZA AICI !!! Ele sunt modificate pentru ca noi VREM, nu pentru ca cineva ne obliga. Sunt curios, daca o masina modificata ar costa - sa zicem - 50 RON, cine ar mai posta aici ?
PS: in 5 minute, ca sa-ti mai scada tensiunea ! PPS: astept momentu' in care cineva o sa puna poze cu masina lui facuta praf si o sa ceara sa fie modificata :lol: |
Ms. Arata f bine
|
Cel care se taraneste esti tu, BAI nene ! Raspunde-mi, te rog, la intrebarea pusa mai sus !
|
Sincer da sincer as da 500 mii sa-mi fie tunata masina mai ales ca am zis ca vreau sa incer s-o modific aproximativ dupa tuningul vostru;)
|
1 Attachment(s)
scuze de offtopic dar mai detensionam situatia :vreau si eu o modificare
|
1 Attachment(s)
are cineva o poza cu modelul asta de jante puse pe masina ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning