![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
pai daca iti plac live-urile nu ai cum sa nu iti placa selciuc......:P
da rusine la multi.......;) hai ca am dat-o in tiganeala..............:lol::lol: |
Santose vino dracu la garaj si adu cheile ca de restul ne ocupam noi!
|
Scuzati-ma ca sunt off dar am vazut filmul acela pe youtube postat de jakal si nu am putut sa rezist fara sa vi-l arat si eu pe asta: https://www.youtube.com/watch?v=pZOiX3RWqoE!
ON TOPIC:Santos bafta cu masina in continuare si asteptam filme cu noul motor si sa te vedem in actiune la 4tuning days 2009! ________________________________ BMW E36 Coupe:https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html |
pai si eu astept actiunea pe 2009 :)
astazi am rugat pe un prieten sa se duca sa duca cheile la garaj :) ca eu la 14 tre sa fiu la munca :( si cand o fii gata ma duc s-o iau cale pe care vreau sa le multumesc si eu din suflet pentru intelegere celor de la garaj de la dani lafu ,raman dator .. |
ultimul off......asta e versiunea care o ascult de 5 zile....:))
https://www.youtube.com/watch?v=sUz04...eature=related |
hai ma nene ma , si asa ma faceau astia tigan , la munca :lol::lol:
acum le dovedesc ca sunt :lol::lol: bine rau melodiile :D :D acum caut si eu , o mufa, TPS am inteles ca se cheama .. pentru 2.5 12v .. oferte ? are cineva asa ceva? asta seara ma duc sa iau masina de la bavaria :D de abia astept maine-i fac asigurarea... sper sa ma tzina caucioacele asta seara :D imi pare rau ca n-am vreo camera de filmat la mine :( ( sant0s @ contu colegului de munca ) |
hai mah ca gasesti u pe cineva cu un tel mob sa filmeze o roata o ceva:))...
|
Quote:
|
nu fratimiu,cum as putea, sa-mi bp cum a fost azi,sa-ti tai venele nu alta,am inceput sa facem mai mult decat in vechea locatie
am ajuns la binu 40 :) smf 00000000 de abia astept sa ma duc sa iau masina,azi cred ca e loc s-o vedem pe linie dreapta cum se misca :D de abia astept sa gasim si mufa aia si ala e. . o punem la pastrare.. am inteles ca e ceva in martie in ungaria .. ar fi interesant.... |
Mai nebunule tie nu iti trebuie mufa de TPS (potentiometru clapeta),iti trebuie TPS-ul in sine!Este vb de modelul pe rotund cu sase pini!
|
ah :) sry :D habar n-aveam :D ms frumos
doamne ce fel a fost seara asta :D nu mai pot ma , imi tremura mainile , o iubesc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mor de ea !!!! |
azi m-am trezit fericit,m-am uitat pe geam si soarele batea in urs :D aseara l-am spalat sa fie si el gigea :D
asta seara ma duc sa-i cumpar farurilii ... cu lupa fara smiley :D sa vedem cum facem poate le facem pana vineri seara , ar fi bomba :D si de acolo , mai vedem ce mai e de facut mai trebuie luate bandourile si un torpedou .. asta asa la prima strigare :D apoi tre sa-i mai leg inapoi , muzica , si tot asa :D insa ea pe partea mecanica merge tzais acum :D tps`u ala mai trebuie rezolvat :D |
ce draq e ala tps..? o poza ceva?.....sa ma uit pe aia lovita care o mai am poate te pot ajuta........
|
Quote:
|
asta este cel cu 6 pini dar eu sincer nu am vazut niciodata pe m20. m30 automatic are asa ceva insa la m30 tps-ul se invarte in partea opusa decat la m20.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning