![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Crisskro
|
pentru golful de la 157 se ofera cineva? multumesc anticipat!!
|
Ma ajuat si pe mine cineva cu megane-ul de la pag 156 --- #2336 ?
|
Quote:
ce jante sunt? Wolfrace de care? ca am cautat pe net o masina sa aiba jantele care le vrei tu, si n-am gasit :( |
1 Attachment(s)
Quote:
- usi shaved - folie 85% pe spate - folie 70% fata - stopuri smoked - capota bad boy look - capota si plafon colate IMI CER SCUZE PENTRU CALITATEA SELECTIILOR, DAR MI S-A STRICAT MOUSE-UL SI A TREBUIT SA FAC 90% CU TOUCHPAD-UL DE LA LAPTOP |
Quote:
Stopurile arata foarte bine asa, inca nu au iesit stopuri aftermarket pt ea, dar daca iese ceva asemanator, o sa imi iau :) Toba nu poate fi cu doua iesiri in zona aceea pt ca este roata de rezerva acolo... :D Oricum, dupa VT, am ajuns la o concluzie, tre sa le las mai jos cu ~ 3 cm :) |
3 Attachment(s)
Quote:
--- jante,bandouri bara si usi vopsite in culoarea masinii,geamuri fumurii nu cele mai inchise, si eventual o poza putin mai coborata si una lasata asa .. pt cine se baga m-am repetat ! |
imi mai faceti si mie ceva?
|
1 Attachment(s)
Quote:
imi cer scuze dar nu am mai apuca sa ma ocup de bara fata si garda la sol, penru ca trebuie sa plec urgent, si imi cer scuze inca o data pentru selectiile colturoase, dar mi s-a stricat mouse-ul si selectiile le-am facut de pe touchpad-ul laptopului... sper totusi sa iti placa bonus : usi fara manere |
ms oricum ! daca mai inearca cineva as fi rec..jantele sunt pe 17.. talonu la cauciuc destul de mic.. chiar nu ma ajuta nimeni ca sa vad daca merita pus in aplicare planul? :( bandourule toate ceva mai aproape de realitate
|
2 Attachment(s)
Quote:
si jentile nu pot sa le pun ca nu-s din acelasi unghi... daca faci o poza cu o claritate mai buna si din mai multe unghiuri pot sa iti fac.. |
n-am alte unghiuri si nici nu pot face alte poze.. unghiul asta desi poate e dificil, il prefer intrucat vad si jantele si bandourile si geamurile cam tot ce ma intereseaza sa vad cum da :) multumesc.. au iesit bine aripile dar asa ceva nu voi face nu la masina asta cel putin :D ... fara stema ar fi ok cu fibra daca tot vopsesc bara :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:arrow: ... :rolleyes2
|
chiar a iesit bine asta de la rober-t
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |