![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
clasica? cu gume late si aripi evazate? sa fim seriosi! Clasica era daca nu o facea asa,momentan mi se pare o dacie foarte ingrijita cu tenta sport
|
io cred ca m`am prins de unde vin primele doua sugestii a lu cicisxn
Pune-i roti mari BBS, Antera sau niste croame garantate s-ti fure privirea. Elegant fenteaz-le pe-obstacole si-arde-o ncet ca graba stric orice efect. Gorde`urile de curse au avut tot timpu aripi mult mai evazate si jante mult mai late pe cand era "tata ficior",deci DA...clasica... |
gordini erau masini preparate pt competitie,deci da...sport. In fine,e la latitudinea lui Bogdan,am mai zis,MIE nu imi plac jantele alea.
|
eu zic ca primul model de janta care la pus cicisxn ar fi mai potrivit
mie unu mi se pare un pic mai clasic si are si buza |
Multumesc mult Horicutz pentru VT-uri,f reusite8)..mi-au intarit convingerea BBS RM cu miez auriu(sper sa si gasesc asa)..
Miezul seamana f mult cu un model de Gotti iar buza aceea nichelata e superba8) Cicisxn,jantele mai trebuie sa fie si cu 4 gauri,ca nu toate modelele au 4..;) Pana una-alta vedeti ca am scos la vanzare rotile pe care le am acum pe masina,daca e cineva amator:-) |
bogdane daca tot faci trecerea la 4 prezoane nu te implica la f multi bani pe jante doar daca ai vre-un pom cu bani pe acasa,asa ca eu te sfatuiesc sa cauti 4 jante bbs mahle se gasesc si pe 13 dar sunt mai rare si astea de zic eu seamana f mult cu bbs ale din pozele vt.doar ca o sa treb sa le faci tu buzele nichelate si centrul auriu,dar eu zic ca nu o sa se potriv centrul auriu cu masina ta pt ca nu ai nimic care sa intre in contrast cu auriul,gandeste-te bine si nu da cu ochii pe jante cu 30j si pe 22 si 2800 euro doar ca asa ar dori unii,mai gandeste-te si la bani sefu nu doar la gura lumii.
|
eu cand am pus pozele alea,le-am pus ca exemplu,in speranta ca face cineva VT sa vada cum pica. Important e ce vrea Bogdan sa faca ,doar e masina lui si pana acum i-a iesit de minune. Personal,alea BBS care le-a postat nu imi plac. Sporuri!
|
nu sefu dar lumea treb sa inteleaga ca si costul jantelor conteaza f mult pt ca nu se merita sa dea 300 de euro pe o janta doar ca are buza nichelata sau ca e lata,ca asa si jante dublate de dacie le dai primer 2 straturi,nichel la spray 3 straturi si 2 straturi de lac si ai facut jante cu buza cromata si miez auriu,eu vreau ca lumea sa inteleaga ca asa fiecare ar dori cate ceva la care fara f multi bani nu se poate ajunge,doar ati vazut la ce aranjamente se incurca lumea pt 2 gotti(parca asa se scrie)mie jantele alea imi plac doar pt ca au fost pe gordinele de raliu ca altfel mie nu imi plac.bafta bogdane la jante.
|
Quote:
|
negrey1300 nu fi rău, nu folosi termeni tari, te rog eu...
|
Quote:
|
Haideti sa va lamuresc in legatura cu pretul BBS-urilor..am gasit anunturi chiar pe 4 tuning si se dadeau 4 BBS RM pe 15'' cu tot cu cauciucuri in 500 Euroi si s-au vandut cu 400 Epuroi, deci nimic deosebit;)
Daca mi le aduc prin magazinul de piese de la munca voi achita sa zicem 20 mil. in cateva rate,deci e f palpabil sa-mi iau 4 BBS de toata frumusetea8);) |
ai cules roadele pomului care face euro....ai bani sefu, ia-le ca ele sunt frumoase dar prea scumpe pt niste jante,parerea mea.:rolleyes2
eu zic ca ar fi bine , sa nu le ei prea mari fata de 13 normal la dacie ca o omori si sa ai mare grija pe unde o lasi ca , o sa ramai fara capacele de la ele pt ca baieti bine voitori se gasesc peste tot si o sa te lase fara ele doar asa ca sa faca rau,asa ca eu zic ca daca iei jantele alea , noaptea sa iei capacele in casa.(un set de capace e aprox 100 ron,sau mai mult) bafta bogdane si ai grija de o asemenea frumusete de dacie. apropo da o sa imi pun si eu la logan si o sa imi pun si rezerva asa (din alea de nu va plac voua) doar asa ca sa ma criticati si sa fiu in prima pagina mereu..........:lol: |
Am garaj..;)
Multam pentru aprecieri:-) |
bravo ca o protejezi.merita tot ce e mai bun.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning