![]() |
|
Re: Club TICO
le dau la schimb pe celelalte alea cu cercul ala in mijloc:lol:
|
Quote:
|
Nu am citit toate paginile de la inceput (nu ca nu as vrea dar nu am rabdare :) ), pana la urma s-a infintat acest club tico ? Unde va strangeti si la ce ora in Bucuresti cei cu tico ? Am fost joi la ora 20 la polivalenta, am stat pana pe la 20.30 si nu a aparut nici o masina la intalnirea afisata pe daewoo club :( .
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Daca masina va fi gata pana atunci voi da o fuga ...
|
ce-mi plac glumele voastre . Am un prieten la care ia intrat unu in cu... si a facut tinichigeria si a vopsit ticobalaurul si chiar vroia stopuri dar cum pe aici gasesti numai stopobize mai bine te abti
|
Quote:
|
Nu e antigel ? ... poate s-a spart radiatorul din interior ... (acela de caldura!)
|
1 Attachment(s)
In caz ca mai are cineva nevoie pe viitor...
@SKR: abe acum l-am pus, de atunci de cand ti-am zis tie... mii de scuze! |
Multumesc. Din pacate, ceea ce cautam nu e aici, si nimeni nu a gasit schema aia, cred ca nu am decat sa imi cumpar alt controller.
|
Quote:
verifica cat lichid de frana mai ai in bidonas .... arata foarte ciudat podeaua "impinsa" spre traseul de conducta de frana, iar daca nu si nu ... scoate scaunul ( sunt doar 4 suruburi ) si ridica mocheta :-) cel mai indicat lucru, sa nu bati apropouri degeaba ... Succes ! |
ca sa nu ma intelegeti gresit baiatu chiar a refacut masina si vroia stopuri sa tot bagase niste bani deci nu era gluma...Daca m-am exprimat gresit sau am gresit cu cevai-mi cer scuze catre toti membrii
|
Quote:
Edit: tot la lichidu de frana i-am indicat si eu sa se uite, altceva nu cred are ce sa fie... sper sa fie in regula, ne zici ce-ai rezolvat. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning