Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

STREET 24-06-10 23:28

Re: Club TICO

le dau la schimb pe celelalte alea cu cercul ala in mijloc:lol:

STREET 25-06-10 21:56

Quote:

Originally Posted by rebel_one (Post 3467926)
:lol::lol::lol:a zis omul ca e joke (gluma) ce pret sa puna?:neutral:

rebel_one nu reprezinti moldova la intalnirea din august?

sebastyan2001 27-06-10 01:27

Nu am citit toate paginile de la inceput (nu ca nu as vrea dar nu am rabdare :) ), pana la urma s-a infintat acest club tico ? Unde va strangeti si la ce ora in Bucuresti cei cu tico ? Am fost joi la ora 20 la polivalenta, am stat pana pe la 20.30 si nu a aparut nici o masina la intalnirea afisata pe daewoo club :( .

STREET 27-06-10 13:36

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3473023)
Nu am citit toate paginile de la inceput (nu ca nu as vrea dar nu am rabdare :) ), pana la urma s-a infintat acest club tico ? Unde va strangeti si la ce ora in Bucuresti cei cu tico ? Am fost joi la ora 20 la polivalenta, am stat pana pe la 20.30 si nu a aparut nici o masina la intalnirea afisata pe daewoo club :( .

poti sa vii in august la intalnirea nationala de la brasov

rebel_one 27-06-10 13:47

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3470455)
rebel_one nu reprezinti moldova la intalnirea din august?

STREET asi vrea sa vin dar nu am cum...eu fac sport de performanta, si la sfarsitul lunei iulie incept antrenamentele.Chiar imi pare rau ca nu pot ajunge...:sad:

STREET 27-06-10 17:51

Quote:

Originally Posted by rebel_one (Post 3474014)
STREET asi vrea sa vin dar nu am cum...eu fac sport de performanta, si la sfarsitul lunei iulie incept antrenamentele.Chiar imi pare rau ca nu pot ajunge...:sad:

zii la antrenor ca mergi in deplasare :lol::lol:

sebastyan2001 27-06-10 18:02

Daca masina va fi gata pana atunci voi da o fuga ...

edyiyi 27-06-10 20:12

ce-mi plac glumele voastre . Am un prieten la care ia intrat unu in cu... si a facut tinichigeria si a vopsit ticobalaurul si chiar vroia stopuri dar cum pe aici gasesti numai stopobize mai bine te abti

B-99-SAA 28-06-10 14:36

Quote:

Originally Posted by edyiyi (Post 3474855)
ce-mi plac glumele voastre . Am un prieten la care ia intrat unu in cu... si a facut tinichigeria si a vopsit ticobalaurul si chiar vroia stopuri dar cum pe aici gasesti numai stopobize mai bine te abti

nu inteleg unde bati.... sau ce anume vrei sa spui mai exact....

coman razvan 28-06-10 17:20

Nu e antigel ? ... poate s-a spart radiatorul din interior ... (acela de caldura!)

B-99-SAA 28-06-10 18:54

1 Attachment(s)
In caz ca mai are cineva nevoie pe viitor...
@SKR: abe acum l-am pus, de atunci de cand ti-am zis tie... mii de scuze!

SKR* 28-06-10 19:34

Multumesc. Din pacate, ceea ce cautam nu e aici, si nimeni nu a gasit schema aia, cred ca nu am decat sa imi cumpar alt controller.

TM32CIP 28-06-10 20:13

Quote:

Originally Posted by smartul (Post 3477392)
Va salut pe toti , sunt un membru nou in clubul tico ,

Am observat a doua zi la masina o mica balta sub ea , care vine din mijlocul scaunului din dreapta soferului. (o substanta de ulei curat[culoarea ca a celui de bucatarie] cu un amestec de apa , ce curgea dintrun orificiu , gaura asa cum se vede si in poze .

Astept sfaturi si pareri , ce ar putea fi si daca sa ma alarmez sau nu .

Model sx 2000

verifica cat lichid de frana mai ai in bidonas .... arata foarte ciudat podeaua "impinsa" spre traseul de conducta de frana, iar daca nu si nu ... scoate scaunul ( sunt doar 4 suruburi ) si ridica mocheta :-) cel mai indicat lucru, sa nu bati apropouri degeaba ... Succes !

edyiyi 28-06-10 20:51

ca sa nu ma intelegeti gresit baiatu chiar a refacut masina si vroia stopuri sa tot bagase niste bani deci nu era gluma...Daca m-am exprimat gresit sau am gresit cu cevai-mi cer scuze catre toti membrii

B-99-SAA 28-06-10 23:35

Quote:

Originally Posted by edyiyi (Post 3478028)
ca sa nu ma intelegeti gresit baiatu chiar a refacut masina si vroia stopuri sa tot bagase niste bani deci nu era gluma...Daca m-am exprimat gresit sau am gresit cu cevai-mi cer scuze catre toti membrii

man, stai linistit, nu ai gresit cu nimic. doar ca nu intelesesem ce ai vrut sa zici. atat. e totul bine!

Edit: tot la lichidu de frana i-am indicat si eu sa se uite, altceva nu cred are ce sa fie... sper sa fie in regula, ne zici ce-ai rezolvat.

All times are GMT +2. The time now is 06:12.

- Copyright 2026 4Tuning