Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Discutii Diverse Intre Useri (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34304-discutii-diverse-useri.html)

DjRainManFast 06-03-08 19:14

Re: Discutii Diverse Intre Useri

7 Attachment(s)
Salutare!
Am o propunere pentru voi! Care stie jocul Toca Racing Driver 3 sau chiar daca nu il stie...sa il ia ! Vreau sa va propun un campionat in jocul asta! Nu avem bani sa ne dam in realitate ..macar sa ne dam virtual! Jocul e destul de real...circuite reale,masini de curse reale! Ideea ar fi un campionat in adevaratul sens al cuvantului! Stabilim de la inceput numarul de curse, criteriu de punctare ,masina fiecaruia si micile detalii pe care le vom discuta numai daca se gasesc doritori! Deci daca ar fi cineva interesat...sa se arate!

Aaronnel^ 06-03-08 19:19

Care ar fi cerintele optime pentru joc? Sa stiu daca ma obosesc sa-l iau

btw.. cum ii zice la mel asta:D ? http://www.protv.ro/filme/greii-din-...le=44975#44975

DannyKid 06-03-08 19:20

eu sunt interesat
ba kiar am jocu pe dvd` dar tre sa scot mufele la dvd`rw k sa joc..si nu le pot scoate la pc asta..am garantia....si plm...dar eu as acepta...da nici nu stiu sa joc:)))

DjRainManFast 06-03-08 19:23

Cerintele eu zic ca sunt minime tinand cont de faptul ca eu il joc pe 512 Ram, procesor 1.6, placa video integrata de 128! La detalii am dat aproape de minim...dar se misca foarte bine ...se poate juca. La calculator bun jocul are o grafica foarte buna !

Aaronnel^ 06-03-08 19:26

Pai eu ma bag. Ai cumva jocul pe un DVD??

IONUT-GBP 06-03-08 19:35

vreau si eu jocul :D am procesor 3.0 GHZ Dual Core , 512 ram DDr2 , p video 256mb DDR 3 :D

recBeat 06-03-08 19:36

Ma bag si eu daca imi da cineva si mie dvd-ul :mrgreen:
Cum o sa il jucam? online? in retea? sau single player si afisam timpii?

DjRainManFast 06-03-08 19:51

Asta e problema...sa vedem cum jucam...ar fi ideal sa jucam in retea! Adica eu asa vreau....eu zic ca e cel mai bine asa! Trebuie sa fim 12 pt ca atat merge maxim in retea! Noi suntem deja 3..deci ar mai fi 9 insi de intrat in campionat!
si din cate vad .....ar fi 1 aronnel,2 recbeat,3 danny the kid si 4 Gazolina Ionut!
Deci am fi 7..inca 5 :D si putem stabili detaliile !
Problema mare unde ne intalnim sa jucam..cu calculatoarele asta e mare problema....si mai ales pt cei care nu au laptop! Pt cei care au laptop si wireless e ideal..pt ca am eu router wireless deci cu reteaua nu ar fi probleme!

DannyKid 06-03-08 19:53

puuuu :)) sapt asta`mi`iau laptop :))))) si asa trebuia azi..dar a zis mama k e prea scump si etc....dar sapt asta sg iau :))) nu cont cat e:))

Robbert 06-03-08 20:08

daca avem unde sa ne intalnim , aduc eu un router wireless. sa vad daca imi imprumuta tata laptopul.

Kaluvr6 06-03-08 20:11

ma bag si eu....da problema e unde ne intalnim :))

thex 06-03-08 20:12

Quote:

Originally Posted by Robbert (Post 1405207)
daca avem unde sa ne intalnim , aduc eu un router wireless. sa vad daca imi imprumuta tata laptopul.

ar fi o problema la ce ziceti voi...routeru wireless nu accepta decat o conexiune wireless..deci nu prea se potriveste. recomand hamachi...program lan over internet. deci ca si cum ar fi legate calc prin fir...doar k sunt prin internet.

Robbert 06-03-08 20:37

Quote:

Originally Posted by thex (Post 1405219)
ar fi o problema la ce ziceti voi...routeru wireless nu accepta decat o conexiune wireless..deci nu prea se potriveste. recomand hamachi...program lan over internet. deci ca si cum ar fi legate calc prin fir...doar k sunt prin internet.

la al meu pot pune cate canale vreau eu :-)si in plus mai are si 4 socket'uri pt lan :-)

hamachi, nu prea face fata la multe conexiuni, mai ales la 12

thex 06-03-08 20:39

nush...eu sincer nu am auzit de chestia asta....oricum e mai comod sa joci de acas...din fotoliu tau...eventual cu volan:)

DjRainManFast 06-03-08 20:39

De router wirelles nu e problema ! Am eu ..si poate lega si 4 calc prin fir! Oricum din cate am inteles multi au laptop ...si au wirelles! Oricum trebuie sa fim maxim 12! Noi suntem deja 3 ...deci ar mai trebuie sa se stranga dupa forum inca 9 ! Hotarati-va care sunte-ti interesati si seriosi! Locatie se gaseste!

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning