![]() |
Re: Masina Mea ..!
Quote:
O rugaminte am, stiu ca mai puneai cate un DIY , nu poti sa faci un topic separat si sa le pui acolo, sa mai invatam si noi? Pe mine chiar ma intereseaza, in special reconditionarile jantelor... |
3 Attachment(s)
sper sa nu va mai certati...ce e frumos e frumos...eu zic ca gordina e mama galbenului in faruri si proiectoare..si da ok pe orice masina...daca ati gasii becuri cum se puneau pe asa ceva ar fi mult mai frumos...am spus eu intr-o seara pe bulevard ca imi place foarte mult ideea de galben in far si multi au sarit ca sa ma impusc si faze de genul...asta sa intamplat vara trecuta ...eu prefer sa ii spun "old school" in loc de "american style":))
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=L0oovKJKlJw aici xenon de 3000k
|
Quote:
2. chiar asa de retardat si idiot as fi sa zic pe forum ca tu esti tigan ? uita'te la tine si uita'te la mine.am 30 de kile ud.m'ai ajutat de atatea ori ,ai fost foarte ok,esti foarte ok .nu m'ai deranjat cu nimic niciodata. DE CE SA FAC EU ASA CEVA? oi fi eu poate cateodata prost de gura,dar la asta chiar nu a fost cu intentie :rolleyes2 |
Quote:
|
felicitari sharky pt cauciucuri,nu te`ai lasat pana nu ti`le`ai luat...cati mai multi kilometri cu ele......
provenzano,tu nu zici nimic? ca ai mai facut la masina? in afara de volanul ala jmecher....interiorul ala de "iem",taci si le faci? :suspiciou |
Quote:
|
->
Quote:
Quote:
Quote:
Sa le stapanesti sanatos pe toate ;) Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
|
Re: Upgrade!
Quote:
Sa le stapanesti sanatos pana se fac slicuri! |
Re: ->
4 Attachment(s)
Quote:
|
La pozele astea se simte si mirosul de piele... :rolleyes2 BIG LIKE!!!
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:D:D primavara a sosit jantele au revenit
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning