![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Exista mai multe exemple de dieseluri relativ sportive. De exemplu BMW 330xd mi se pare destul de bun, ca masina, dar as prefera intotdeauna un 330i. Asta e parerea mea...
|
Quote:
|
Quote:
|
zicea cineva de tfsi. stiu un baiat care ia blocat wastegateu la turbo sa ii bage presiune mai mare si cand a testat masina ia plesnit imediat turbina si in juma de ora nu mai avea ulei in motor.
|
eu am zis ca n-am intalnit cazuri asemanatoare si la tfsi. In niciun caz n-am sugerat ca nu se poate intampla exact la fel cu turbina ca si la un diesel.
|
pentru tara in care traim e de preferat benzina. daca nu credeti intrebati frecventa cu care vin la reparat in service motoarele pe benzina in confruntare cu cele diesel. cat espre celelalte aspectelegate de demaraj, putere viteza discursul e inutil caci cu bani multi se scot performante uimitoare si din diesel ( a se vedea audi la Le Mans cu motoare de 80 milioane euro sau seat leon1,9 tdi la curse de anduranta ce batea m3 pe linie dreapta)
|
Quote:
|
nu prietene, a fost vorba de o cursa la Valelunga linga roma nu nu una oficiala dtm. au scris despre asta intr-unul din nr revistei Elaborare in Italia
|
Quote:
Si acum , de regula de 3 simpla ai auzit ? Exemplu: 100 Km ................X L 720 Km.................17.5L(o aberatie) si acum se ia 17.5 x100 si se imparte la 720 adica 1750 \720 =2,43 ceea ce este foarte corect matematic . Asa se rezolva problema cu consumul Doar ca undeva ai gresit cu ceva ! |
1/4 din rezervor de 50 de L ? cum doamne iarta-ma? Poate 3/4 ... si asa iti iese un consum de 5.9 ;) asta cred ca e valoarea reala...
|
@unnic : Ejti B0$$ manca-tz-as talentu' tau si sa moara toti dujmanii . Jmekerie Golf-ul tau de merge 720 km cu 17 litri. Si musca din asfalt de aia "exista Vw si restul". Epic post-ul. :evil_laug
|
Deci smart, tico, si alte jucarii care consuma 4% sunt pistoale cu apa, toata lumea ar trebui sa isi ia golf-uri tdi, care consuma cat scuterul meu :))
|
o fi hibrid golful lui nenea asta:lol: are el niste toshiba ascunse pe undeva pe acolo , de unde reiese si consumul aproape nul :lol: cinste tie si masinii tale omule!
|
Quote:
cand trebuie sa mergi mai mult cu treptele 2,3 sau 4 mai subturat? Unde mai beneficiezi de calitatile motorului pe benzina?Unde in tara asta au mai ramas sosele ca in palma? Uite, eu sincer in Moldova in afara de: E85 o parte din DN25 mai exact intre Tecuci si Vaslui E583 Iasi -Roman DN15D Roman - P. Neamt si E58 din Sv spre Bistrita nu stiu vreo alta sosea care sa nu aiba gropi, denivelari frecvente, portiuni de poduri cu probleme, restrictii, etc poate doar mici zone asfaltate recent prin sate unde primarul e PDL ori prin orase mari. Si cred ca stiti si voi..... de acum nu o sa mai vedem asfalt nou pana prin 2013-2014 pe judetene si nationalele fara interes major decat carpeli. Un lucru e cert: bugetul pe anul asta la consilii locale va fi numai pt carpeli. Sunt lucrari neplatite de anul trecut, iar singurele sosele care se vor asfalta vor fi cele care anul trecut au obtinut fonduri europene. Chiar credeti ca in asemenea conditii se merita sa mai ai masina pe benzina? Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning