Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

quick_5hifter 09-02-11 23:27

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Salut si multumesc pentru reply!
Eu am gasit piele naturala in Constanta, dar e prea scumpa (o vinde un tapiter, iar eu sper sa gasesc piele ieftina in alta parte si sa o duc la un tapiter mai ieftin).
Stiam de anuntul respectiv, insa am observat ca nu mai aduce piele naturala de ceva timp... in schimb am aflat ca se vinde piele naturala, la metru, prin Europa (Bucuresti), stie cineva ceva?
Macar prin comanda online, chiar si de afara...

YCEE 10-02-11 14:05

bai la cine montez si eu o inchidere centralizata si o alarma ? si un pret...daca stiti

Razvan-CT 10-02-11 15:10

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4071646)
bai la cine montez si eu o inchidere centralizata si o alarma ? si un pret...daca stiti

vezi ca pe bratianu..pe partea dreapta cum vii dinspre icil.. pe langa spalatoriile alea.. e un magazin cu piese audio.. unde monteaza cam orice .. acolo am montat eu alarma si mi-a luat 120 de lei park.. oricum baietii lucreaza bine

ct90buz 10-02-11 16:25

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 4070304)
Salutare :) Fac "vamesii" galagie sau garda de pe traseu daca schimb culoarea masinii si vin cu ea in RO ? :lol: O sa am factura de la service-ul unde o vopsesc, etc .

Si inca o chestie ... daca vopsesc capota, plafonul, bara fata/spate o culoare, iar lateralele masinii alta culoare ... se poate omologa la RAR ?

Daca vopseti capota,plafonul,bara fata/spate o culoare, iar lateralele masinii alta culoare, se poate omologa la RAR,se trece in primul rand modificarea in CI,apoi se schimba talonul,te va costa la rar 90 lei si la politie pt schimbarea talonului 35 lei ,plus o zi perduta,eu am facut aceiasi modificare acum 4 luni.

YCEE 10-02-11 16:32

Quote:

Originally Posted by Razvan-CT (Post 4071810)
vezi ca pe bratianu..pe partea dreapta cum vii dinspre icil.. pe langa spalatoriile alea.. e un magazin cu piese audio.. unde monteaza cam orice .. acolo am montat eu alarma si mi-a luat 120 de lei park.. oricum baietii lucreaza bine

ms razvane...mai astept poate vreun user monteaza el in particular

Razvan-CT 10-02-11 17:12

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4072003)
ms razvane...mai astept poate vreun user monteaza el in particular

aa.. mai e unu pe strada aia unde face 51 stanga de la casa de cultura ca sa o ia spre mihai viteazu(parca tepes voda se numeste) ..undeva la incaputul strazii pe dreapta..

h0p3r 10-02-11 18:22

Quote:

la baietii de la Custom Car. preturi bune + ca lucreaza foarte bine baietii. uite si un numar de telefon, vorbesti cu ei si vezi ce zic ;) 0720.414.448 - Edy

CT-05-UST 10-02-11 18:30

Quote:

poporului RAVAL CAR si intrebi de parazit .... e tatal lor la ce tine de electrica si electronica

YCEE 10-02-11 18:54

multumesc pt raspunsuri...o sa sun la baietii de la custom car ca am mai lucrat cu ei si au facut treaba super buna si preturi ok...dar o sa fac o intrebare si la raval
multumesc inca o data!

wu_vladutz 10-02-11 21:02

Quote:

Originally Posted by ct90buz (Post 4071983)
Daca vopseti capota,plafonul,bara fata/spate o culoare, iar lateralele masinii alta culoare, se poate omologa la RAR,se trece in primul rand modificarea in CI,apoi se schimba talonul,te va costa la rar 90 lei si la politie pt schimbarea talonului 35 lei ,plus o zi perduta,eu am facut aceiasi modificare acum 4 luni.

Ok, merci pt raspuns. Am trimis mail la RAR si i-am intrebat daca am probleme la vama, cand intru in tara cu masina si mi-au spus ca ei nu stiu, dar daca ma opreste garda de la arad, la constanta voi fi sanctionat :)

Totusi, nu are nimeni idee daca fac urat cei de la vama daca am masina alta culoare fata de ca trecuta in talon ?

YCEE 10-02-11 22:20

vladut eu stiu ca poti sa ai masina curcubeu...dar o culoare trebuie sa fie 60% ...logic ca cea din talon

Urban_Racing 11-02-11 09:01

Ai sanse f mari nici sa nu iti ceara talonul , dar chiar si asa nu prea intereseaza pe nimeni asta , daca ai factura nu ai nici o problema

wu_vladutz 11-02-11 20:42

Quote:

Originally Posted by Urban_Racing (Post 4074042)
Ai sanse f mari nici sa nu iti ceara talonul , dar chiar si asa nu prea intereseaza pe nimeni asta , daca ai factura nu ai nici o problema

Multumesc tuturor pentru raspunsuri ! Am sa o bag la vopsit luna viitoare iar in octombrie dau o tura in RO ... oricum o sa ma astept la surprize, la ce foame au gaborii ... :lol: :lol:

CT-05-UST 12-02-11 00:06

Quote:

Originally Posted by wu_vladutz (Post 4075944)
Multumesc tuturor pentru raspunsuri ! Am sa o bag la vopsit luna viitoare iar in octombrie dau o tura in RO ... oricum o sa ma astept la surprize, la ce foame au gaborii ... :lol: :lol:

sa te astepti la multe surprize in vama acum dupa ce au inceput sa-i arda.. nu ai vazut ce controale amanuntite fac?

CT-00-DNS 12-02-11 08:19

Stiti locuri in constanta unde se poate juca tenis de masa? inafara de feleac si spiru?

All times are GMT +2. The time now is 01:21.

- Copyright 2026 4Tuning