![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Salut si multumesc pentru reply!
Eu am gasit piele naturala in Constanta, dar e prea scumpa (o vinde un tapiter, iar eu sper sa gasesc piele ieftina in alta parte si sa o duc la un tapiter mai ieftin). Stiam de anuntul respectiv, insa am observat ca nu mai aduce piele naturala de ceva timp... in schimb am aflat ca se vinde piele naturala, la metru, prin Europa (Bucuresti), stie cineva ceva? Macar prin comanda online, chiar si de afara... |
bai la cine montez si eu o inchidere centralizata si o alarma ? si un pret...daca stiti
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poporului RAVAL CAR si intrebi de parazit .... e tatal lor la ce tine de electrica si electronica |
multumesc pt raspunsuri...o sa sun la baietii de la custom car ca am mai lucrat cu ei si au facut treaba super buna si preturi ok...dar o sa fac o intrebare si la raval
multumesc inca o data! |
Quote:
Totusi, nu are nimeni idee daca fac urat cei de la vama daca am masina alta culoare fata de ca trecuta in talon ? |
vladut eu stiu ca poti sa ai masina curcubeu...dar o culoare trebuie sa fie 60% ...logic ca cea din talon
|
Ai sanse f mari nici sa nu iti ceara talonul , dar chiar si asa nu prea intereseaza pe nimeni asta , daca ai factura nu ai nici o problema
|
Quote:
|
Quote:
sa te astepti la multe surprize in vama acum dupa ce au inceput sa-i arda.. nu ai vazut ce controale amanuntite fac? |
Stiti locuri in constanta unde se poate juca tenis de masa? inafara de feleac si spiru?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:21. |
- Copyright 2026 4Tuning