![]() |
|
re: Club Ford Capri
pompa de apa???
neahhh..sunt prea multe suruburi degeaba cu 4 suruburi desfaci paleta de miezul de bi-metal...apoi cu alte 4 suruburi se desface fulia de pompa...dar nu ies nici fulia, nici paleta din cauza k e prins miezul de bi-metal de axul pompei :( |
Quote:
|
3 Attachment(s)
putin ciudat ce spui acolo..exprimarea e defectuoasa in prima propozitie:-P
oricum..dk am adus vorba de menghina..se presunpune k pompa e demontata de pe motor :D deci tot ansamblul e jos..asa l-am primit..stiu k se desface in sens invers, dar nu am cum sa tin contra. Am inteles k dk blochez paleta pompei risc s-o decapsez dk destrang piulita de la paleta, deci in concluzie nu se poate desface si va ramane intreaga.. cine-o vrea o cumpara si o monteaza si gata(1bulion, pompa apa/fulie si paleta) :) P.S. lipsesc suruburile(4) de la fulie...mare branza :lol: |
cine poate sa-mi spuna daca prinderile farurilor de " lunga " difera de cele de " scurta " ...ele par identice dar pe spate au niste elemente de pozitionare care par sa difere de la lunga la scurta..... evident la FORD CAPRI
|
2 Attachment(s)
o bucsa sanatoasa :)
|
Pt cei interesati.
|
4 Attachment(s)
Pt cei interesati
Km bord: 95000 Putere: 90 cp Capacitate cilindrica: 2300 cc Combustibil: benzina Cutie viteze: manuala 4+1 Stare: inmatriculata RO Pret : 7000 euro - toate taxele achitate - inscrisa persoana fizica Locatie : VRANCEA Contact : GABRI3LA Telefon : 0726441446 Email : [email protected] Dotari: Climatronic, Jante aliaj, |
ce climatronicu'...? :oops: :lol:
intr-adevar arata chiar f bine, asta ori e restaurata la noi, ori e importata, dar asa Ford..n-am mai vazut la noi :D :shock: :woowoo: :dribble: si mai sunt si vechi de 3 ani pozele.. compartimentul ala motor m-a lasat cu gura cascata de 10minute deja :lol: si..ori e greseala in acte de are 90CP in loc de 108, ori e motor de 2.0 si nu 2.3 :rolleyes2 ?!?! Quote:
ai vopsit-o..dar in pozitia in care sta ea oricum nu se observa :-P |
Daca o vopseam insemna doar ca arata bine, nu si ca este "sanatoasa"... e nou-nouta... Anglia ;)
|
pai intr-o poza e neagra si in alta e argintie...deci ..cum nu e vopsita? :-P
n-am zis k n-ar fi "sanatoasa" din cauza k e vopsita, era intrebare separata |
3 Attachment(s)
Florin, e mai bine acum? :D
ps: bliţul aparatului de fotografiat poate face minuni sau un obiect negru sa para... argintiu ;) |
e FF Bine...chiar m-am chiorat la poza gri initial..sa vad dk nu e de la blitz..da, si cu zoom pe ea..tot gri se vedea..si am luat-o de buna :lol:
asa mai mere.. 'ti-ar blitzu' de rushine :oops: :-P |
Am Gasit Un Ford Caprri Din 92 Stare Inpecabila Credeti Ca Merita??
|
Credeti Ca Merita Un Ford Caprri Editie Limitata Stare Inpecabila 2800euro??
|
am gasIT UN FORD CAPRRI 93 STARE INPECABILA NU AI CE SA II ZICI PLUS UNELE MODIFICARI 2800EURO
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning