Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Eugen_TL 14-11-09 11:41

Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?

:lol::lol::lol:

Mustang 14-11-09 16:55

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2805546)
Acum Mustang daca tu ii spui lui ca o asteapta pe aia muuult si bine, ai perfecta dreptate...si ar trebui si el sa inteleaga asta! Doar in American Pye si alte filme americane raman prieteni si in final se impaca...

La asta ma refeream, nu la altceva. ;)

unu rau 14-11-09 21:45

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 2806041)
nu le sterge .. sunt amintiri placute . eu nu am sters nici o poza cu ea , desii toate pozele sunt la ea , dar asta e poate nu le-a sters si ea si poate vreodata le voi lua

nu fii tantalau . stii cum suna asta : am sa imi fac un prieten , daac nu merge cu el ma impac putin cu tine , cand vreau sa imi fac altu iar iti dau viteza ... etc . nu fii carpa ei .

vrei sa vezi cum sta treaba ? nu o mai suna nu o mai cauta cateva zile DELOC , si apoi spune-i ca te-ai gandit bine si ca nu mai vrei sa te impaci , si in momentul ala ea va intra in panica , are doua posibilitati , sa zica hai sa ne impacam pentru ca va realiza ca tu te-ai saturat si s-ar putea sa te piarda , pentru ca tu esti acolo langa ea , CAND VREA EA ceea ce nu e ok , sa se stearga cu tine pe picioare , sau , varianta a doua sa scapi de chin si sa iti vezi de alte tale sa iti faci pe altcineva ;)

sucess .. gandeste-te mia intai la tine , daca meriti sa suferi , dupa aia la ea , fii egoist .. dar nu merita ;) ti-o spune stan patitul , si acum imi e muuuuult mai bine .. chiar mai bine decat cu fosta ;)

si crede-ma ca se poate ; ti-e frica , ca nu gasesti una care sa ti-o suga ?? gasesti ;) eu am gasit din prima .. sau sa iti faca un handjob ? am gasit ;) sau sa o ia in cur :) .. e nu .. am gasit .. trebuie sa stii ce si sa cauti .

ai marele avantaj ca ce ai facut cu ea .. nu vei face cu a doua , sau vei face mai multe , experimantand , ea nefacnd ce ai facut tu cu fosta ;)

exemplu ???

ti-l pot da dar e destul de scarbos :))

il faceam cu fosta , asta nu a facut , dar ii place sa eperimenteze , si drept dovada acum fac si cu ea , mai e putin de lucrat , ca si-a mai dat pe fata si in ochi , dar is multumit :D :twisted::twisted::twisted::twisted:

mi-ai adus un zambet asa pe seara . mersi :))) . . azi pe la 6 i-am dat un mesaj si vad ca nu a raspuns . Eu nu inteleg de ce nu imi spune pa si gata si ma tine acolo atarnache . NU inteleg ( daca ar gandii asa ) cum poate sa faca asta . oricum m-am calmat aseara dupa ce m-am intalnit cu ea . acuma asteptare.

Gorby 15-11-09 00:37

Calmează-te :chillpill
Aşteaptă şi vezi ce-ţi răspunde. Dacă īţi răspunde e bine, dacă nu, iar bine. NU, repet, NU o stresa cu apeluri/mesaje. Las-o īn pace. Īncearcă să-i demonstrezi ca poţi trăi fără ea şi sub nici o formă să-i dai şansa de a te face preşul ei. Dacă te vede că eşti īn limbă dupa ea, probabil va fi tentată să profite de treaba asta. Mai mult rău o să īţi faci. Vorba lui Psycho, să nu ajungi cumva "jucătorul de rezervă". Renunţă la ea. Poţi, doar să ai voinţă.
Nu te mai stresa... īncă nu au intrat zilele īn sac.
Capul sus.

r0xanicutza 15-11-09 06:17

:( cunosc cateva cazuri de genul tau... si am ajuns la urmatoarele concluzii:

vrea pauza pt ca - ii e drag de altul si vrea sa vada daca merge sau nu, poate inca nu stii daca si lui ii e drag de ea;

te tine "legat" si nu-ti da "liber" - pt ca nu vrea sa ramana singur, in caz ca nu merge cu tipul, se intoarce la tine

intrebare: daca nu-i merge cu el, tu ce faci? te impaci cu ea?
unele lucruri sunt foarte evidente, dar nu ne dam seama atunci cand suntem implicati pt ca avem impresia ca noua nu ni se poate intampla.

si prietena mea cea mai buna si-a lasat prietenul acasa la balul de la liceu, de ce? ii era drag de un coleg si a vrut sa vada daca merge, ghici ce? a mers! s-a despartit de cel cu care era inainte (pe care l-a lasat acasa) si a ramas cu cel cu care s-a "combinat" la bal; tipul a suferit, o cauta in fiecare zi, se umilea in ultimul hal, dar ea il tot respingea; pana cand a auzit niste zvonuri cum ca el are pe una.... atunci tipa a luat foc si s-au impacat. ;)

sper sa intelegi ceva din asta....

fa-ti niste poze cu o fata pe care nu o cunoaste ea le pui undeva sa le vada hi5, facebook sau ce ai tu, raspandesti niste zvonuri ca ai pe cineva, incearca sa iesi pe unde ea crede ca nu ai merge, pune-ti statusuri de indragostit, chestii de genul asta. si daca ea nu te cauta.... atunci inseamna ca nu mai are nimic pentru tine... si asta e!...

succes!

vacaroz 15-11-09 08:44

r0xanicutza si daca ea are pe cineva, si sa zicem ca vede poze sau aude ca esti cu cineva si vine inapoi. ce demnitate ti`a mai ramas?eu unul as prefera sa ma dau cu capul de pereti nopti la rand decat sa fac greseala asta. si sincer am si facut.... era sa ma mpac, la inceput m vrut eu, ea nu si cand sa intors roata si vroia ea.... am preferats sa sufar in tacerea mea si sa trec mai departe. si acum sunt foarte bucuros ca am facut asta

Psycho 15-11-09 11:00

e greu la inceput .. doarte greu ... dar e si frumos al dracu

libertatea e cel mai de pret lucru ;)

r0xanicutza 15-11-09 18:27

Quote:

Originally Posted by vacaroz (Post 2808589)
r0xanicutza si daca ea are pe cineva, si sa zicem ca vede poze sau aude ca esti cu cineva si vine inapoi. ce demnitate ti`a mai ramas?eu unul as prefera sa ma dau cu capul de pereti nopti la rand decat sa fac greseala asta. si sincer am si facut.... era sa ma mpac, la inceput m vrut eu, ea nu si cand sa intors roata si vroia ea.... am preferats sa sufar in tacerea mea si sa trec mai departe. si acum sunt foarte bucuros ca am facut asta

...eu nu as face asa... daca e sa mi se intample... rezist si asta e! nu ma umilesc pt ca n-am de ce... doar i-am spus ce ar putea sa faca daca o vrea inapoi... indiferenta doare cel mai tare...

intradevar eu cred ca cel mai bine pt el e sa treaca mai departe, dar asta nu pot sa decid eu sau tu sau altcineva; doar el poate sa ia decizia asta.

si vorba lui psyho, libertatea e cea mai de pret :D

poate inca nu poate sa vada lucrurile la rece si nu se distreaza inca, dar dupa cateva luni singur o sa-si dea seama (el sau altii/altele in situatia lui) cat de mult te poti distra fara "ea"/"el"...

probabil o sa aibe esec dupa esec (in urmatoarele relatii); asa avem toti... si mereu avem tendinta sa ne reintoarcem la "cel/cea care ne-a iubit candva" uitand care au fost motivele despartirii, iertam si uitam foarte usor cand ne intoarcem, dar sa mergem mai departe e mai greu; greu dar nu imposibil.

mie cel mai bine mi se pare ca daca te-ai despartit de cineva, te-ai despartit si gata, nu te mai impacti de n ori, pt ca oricum... nu o sa mai fie cum a fost indiferent cat de mult te-ai straduii; ciorba reincalzita nu are acelasi gust!

Psycho 15-11-09 19:06

bine . treba cu ciorba reincalzita e relativa , pentru ca mai poti adauga niste smantana etc . dar fiecare relatie este diferita , oamenii sunt diferiti , dar nu cred ca ai 40 de ani sa intri in panica , sau 70 de ani ca nu ai cu cine sa iti petreci batranetiile sua mai stiu eu ce stai linistit , fii fericit ca esti sanatos , ca daca nu aveai o mana un picior doamne fereste sau mai stiu eu ce boala , chiar si fara un deget la o mana sa stii ca esti privit altfel si nu iti bate capu ca lucrurile se vor rezolva , vor mai fii si altele ;)

trecem incet incet pete toate ;)

unu rau 15-11-09 20:09

sunt mai pozitiv asa de ieri . astept sa treaca si perioada asta si vedem ce o fi .

stefan_88 15-11-09 22:15

Azi m-am intalnit cu ea. Am purtat o discutie ...si in concluzie sunt urmatoarele chestii pt care ne-am despartit ( inafara de faza cu individul care a intrat in sufletul ei ..care a pus capac acestei relatii ) :... ea vrea sa aibe pe cineva care arata bine , mai suplu , mai aratos ...( dupa accident ...nu prea m-am incadrat in conditiile ei ) ca doar ea e tanara si vrea sa aibe ceva frumos langa ea ...( ei fiindui putin rusine sa o vada lumea cu mine ... cam asta am dedus eu ) . Ca nu am inteles-o ca vrea libertate ( libertate pe care a avut-o din partea mea ... si poate ca am gresit ca nu am stat cu ochii pe ea ) . Mi-a mai reprosat ca aveam "nesimtirea " sa o intreb cine e amicul cu care vrea ea sa se duca la sucuri /cafele ( pe respectivul amic nu il stiam ... si sincer mi se pare normal ca eu sa stiu cu cine umbla ea , fie prieteni / colegi etc etc , ... daca gresesc va rog sa-mi spuneti ) .

morpheusmaster 15-11-09 22:29

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2811016)
Azi m-am intalnit cu ea. Am purtat o discutie ...si in concluzie sunt urmatoarele chestii pt care ne-am despartit ( inafara de faza cu individul care a intrat in sufletul ei ..care a pus capac acestei relatii ) :... ea vrea sa aibe pe cineva care arata bine , mai suplu , mai aratos ...( dupa accident ...nu prea m-am incadrat in conditiile ei ) ca doar ea e tanara si vrea sa aibe ceva frumos langa ea ...( ei fiindui putin rusine sa o vada lumea cu mine ... cam asta am dedus eu ) . Ca nu am inteles-o ca vrea libertate ( libertate pe care a avut-o din partea mea ... si poate ca am gresit ca nu am stat cu ochii pe ea ) . Mi-a mai reprosat ca aveam "nesimtirea " sa o intreb cine e amicul cu care vrea ea sa se duca la sucuri /cafele ( pe respectivul amic nu il stiam ... si sincer mi se pare normal ca eu sa stiu cu cine umbla ea , fie prieteni / colegi etc etc , ... daca gresesc va rog sa-mi spuneti ) .

Very lame dude, no offence!!! Daca astea au fost motivele trebuia sa ii dai demult papucii si nici nu aveai ce cauta cu asa copchila in the 1st place ;)

vlad_Mafiotu 15-11-09 23:17

ce aiurea sa mor eu :| dupa toate chestiile astea crek e clar ca nu mai tre sa ai nici o legatura cu ea. parerea mea..laso sa se distreze pana la urma o sa`si dea seama ca nu aspectul fizic il face pe om..

Spark 16-11-09 00:13

stefan_88 ... dupa 4 ani de relatie, cum zicea cineva mai sus, motivele astea sunt complet puerile.
mai degraba e ca si-a cautat motive, doar de dragul de a le avea, pentru a acuperi mai mult motivul principal si anume pe acel altcineva. deci pe cat de dureros e, iti dai seama ca nu merita asa ca mergi mai departe ca e lucrul ce mai bun de facut.
bafta.

vacaroz 16-11-09 02:46

Quote:

Originally Posted by stefan_88 (Post 2811016)

si tu ai putut asculta toate aberatiile ei?
un sut in fund si alta!

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

- Copyright 2026 4Tuning