![]() |
|
Re: Chat
Quote:
|
Am spus k ink nu am masina recunosc , si am spus k ink nu mi-am luat masina ptr k am vrut sa cumpar o masina mai buna :-) Da am spus k nu visez la Skylinuri si 350Z sau deastea ma refer k o sa imi iau masina da totusi imi iau o masina dupa posibilatile mele :lol: Oricum as dori un BMW sau o alta masina care are tractiunea pe spate.:D :rolleyes2
|
de ce nu mai are bann dacia wrc........asa de bine era ,,,,,,,,numa prostiii scrie si el si fixius...........ma plictisesc oameniii astia...................o inceput din nou ......sper sa se termine la fel de repede....
|
este sectiunea chat timestoper in caz ca nu ai observat
|
"eu am zis ce-am citit :P poate ie-mi dadea cateva tiruri dar la logan ii dadea cateva vapoare?"
asa ca sa nu facem offtopic! mey racerule de ce te iei de logan ca nu inteleg? sa iti intre bine in cap loganul il caonduc doar atunci cand e neaparat! eu inca nu am masina mea asa ca deocamdata doar tie iti da cateva tiruri;) cand o sa am masina mea o sa fi primul provocat! |
era o simpla afirmatie :P nu trebuie sa sari in sus :P si am zis in general nu la masina tatalui tau
|
:rolleyes2 Loganu mi se pare c-ea mia praf masina din lume fara suparare . Dekt Logan mai bine as conduce trabantu :lol::rolleyes2
|
stupid one
|
pastiluta o simpla intrebare tu deocamdata ce conduci? da sincer!
si intri pe sectiunea cluj sa agiti spiritele pt a-ti face posturi? ca sa inteletg si eu |
nu vezi ca ninge afara, e pilot pe bulgarele de zapada , eu chiar m-as multumi cu un Logan. asa de rusine e ca ai logan?
|
yo ash fi mandru sa conduc un logan VAN :-)
|
Bah einstein in caz k nu stii sa citesti yo Stau in bucuresti is aici nu ning aici e soare doar k bate vantu si soseaua e super buna si sincer da dekt sa conduk Loganu mai bine conduk dacia 1310 K Loganu mi se pare cea mai praf masina ............... si dak vroima sa fka posturi nu vb cu voi aici k imi facea yo posturi si altfel
|
ff bine si eu tot 1310 conduceam pana am vandut-o:( saraca brandusha...
si eu nu am masina tata are logan deci tot nu inteleg care e pontu |
capu sus danila ;) ca imi iau eo carnetu si dupaia lux >:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning