![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
Nokia N900 - singurul defect ( bateria )
|
Quote:
Si tin sa te contrazic.Motorola nu va fi niciodata peste Nokia.Sa ne uitam la o statistica a vanzarilor?Nu cred ca e nevoie. |
daca ar fi sa o luam strict asa ... o statistica a vanzarilor.
multi cumpara nokia pentru brandul care il are, reputatia lor din trecut de telefoane bune care poate nu mai e actual. dar tot asa ar trebui sa te uiti la vanzarile samsung si LG care sunt in urcare majora. personal nu-mi tare place LG dar samsung da, si ca vanzari cred ca sunt undeva cam pe unde e si nokia daca nu peste. |
Nokia C3 & Lg GD510
|
Deacord.Lg si Samsung sunt in crestere,dar nu au ajuns inca Nokia.Sincer.Pentru mine exista 4 marci de telefoane.Nokia,Iphone,blackberry si sony ericsson.
|
Quote:
|
Nu compari Nokia cu LG , calitate/pret . Cu Samsungul mai merge comparat , cei de la Samsung au multe modele peste cele de la Nokia .
1. Apple 2. Nokia 3. Sony-Ericsson s.a.m.d.... |
Quote:
http://www.gsmarena.com/lg_e900_optimus_7-3532.php Lucrurile se mai si schimba... |
Quote:
|
Quote:
Cateva modele low cost cu Android (in banii aia nu ai cum sa gasesti un Nokia la fel de capabil, nici macar pe aproape), foarte multe QWERTY-uri cu preturi bune si mai au si smecheria asta destul de inovatoare: http://www.gsmarena.com/lg_gd900_cry...tures-2788.php Si nu procesorul dual-core e asa de important, ci intreg ansamblul hardware si software. Ar putea Nokia sa scoata orice, atat timp cat se limiteaza la symbian n-o sa ajunga niciunde. Le-a mers pana acum pentru ca intre smartphone-uri symbian-ul era cel mai simplu de priceput pentru omul de rand, dar acum lumea s-a prins ca exista multe solutii mult mai bune. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
acuma au iarasi printre cele mai ieftine touchturi t300 cookie lite. cele din gama mai de sus au si touch-urile mai bune. in schimb nokia nu prea are touchuri. serios. deci cine trebuie sa prinda pe cine din urma ? |
M-am decis asupra viitorului mei telefon Samsung Galaxy Spica 5700.
Acuma astept doar sa am banii:lol:. Ce parere aveti de model?Cine are acest telefon? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:50. |
- Copyright 2026 4Tuning