Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

2fast4u_DK 24-04-07 18:28

Re: Comentarii lucrari!

1 Attachment(s)
Am incercat si io sa fac ceva mai frumos :| ce ziceti?

Aaronnel^ 24-04-07 18:37

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 868860)
Am incercat si io sa fac ceva mai frumos :| ce ziceti?

Oameni buni terminati cu frazele astea

Masina parerea mea e jalnica. Cel putin interioru zici ca e facut in paint....
Pragul este blurry
Bumperu e ireal ... de ce prizele laterale sunt super mici iar cea din mijloc e gigant... + ca e ireala
Nu are plasa
Se mai vad urme din vechea bara.

Most_Wanted 24-04-07 18:41

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 868866)
Oameni buni terminati cu frazele astea

Masina parerea mea e jalnica. Cel putin interioru zici ca e facut in paint....
Pragul este blurry
Bumperu e ireal ... de ce prizele laterale sunt super mici iar cea din mijloc e gigant... + ca e ireala
Nu are plasa
Se mai vad urme din vechea bara.

fa tu mai bine ...;)
apopo te crezi Stefan Banica jr ..."""""Oameni Buni """"""

2fast4u_DK 24-04-07 19:08

E prima oara cand fac un interior stiu k nu o iesit perfect da io zic ca nu e chiar jalnic.;)

pufy 24-04-07 20:07

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 868911)
E prima oara cand fac un interior stiu k nu o iesit perfect da io zic ca nu e chiar jalnic.;)

nu cred k jalnic e cuvantul potrivit......dar total nereusit e....pentru k e foarte plat si pentru k nu vine bine in perspecticva(uita-te si u la o alte poze din astfel de unghiuri si o sa intelegi)

frost_dani 24-04-07 20:08

Mai Putin Offtopic Mai Multe Comentarii.va Rog :)

Manson 24-04-07 22:03

fa masina in primu rand sa iti placa tie....e un fel de dacie bara mai joasa ca pragu bara spate cum o fi....trebuie sa ti placa si tie ....

cobbo 25-04-07 01:38

2 Attachment(s)
parerea voastra este...?!

2fast4u_DK 25-04-07 13:42

ms manson ;)

2fast4u_DK 25-04-07 13:43

Asa voi face ;)

OmB* 25-04-07 15:35

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 868457)
pune si originalu OmB*.

...............:rolleyes2

Cobra2007 25-04-07 15:52

18 Attachment(s)
re allz..sper ca aici sa poate comenta cnv lucrariile mele:lol:

Manson 25-04-07 16:18

prea intunecate pozele.....alb-negru

MARI_NSL 25-04-07 17:59

2 Attachment(s)
:oops: Un Golf Mai Vechi ;)

Manson 25-04-07 18:34

mari4speed---->1.capota prea intunecata
2.jantele prea luminate
3.unele selectii cam aiurea la bara fatza unde e aerisirea aia din stanga
4.bara in partea dreapta e cam aiurea ...lkumina cade aiurea pe ea...

Cobra2007 25-04-07 19:00

wow cate greseli :D la mine e ceva prob ? :D

Trickz 25-04-07 21:25

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 870624)
wow cate greseli :D la mine e ceva prob ? :D

1. nu ''e ceva prob'' ci ''sunt ceva prob''
2. da, sunt foarte multe. decat sa stau sa le insir, te indrum sa cauti pe net tutoriale. te vor ajuta. ai probleme mari cu perspectiva, culorile, de carbon nu mai zic. pe vitor, incearca sa te ghidezi dupa deviza asta ''calitate nu cantitate''. nrk

Manson 25-04-07 22:30

tricks uite sa ii comentez si lui masinile k "e" multe cumentariii de facut:

bara la bmw ...prelungire unde sunt tobele care sunt inclinate in jos atinge asfaltu dak ar fi pe strada...poate asta leviteaza,plasa nu are umbre ....

la skoda zici k e tanc nu ai lasat o in jos suspensii de hummer....jante luminate putin ...iar dak ai vrut sa faci masina gen hamman...nu ti a iesit....urata combinatia de culori plus carbon nasol rau si vesnica...selectii aiurea...

mercedesul ala...break...oribil sorry...nu oribil...urat rau de tot selectii aiurea rau, carbon iar ireal,bara fatza blurry,ai astupat geamu doaRpe o parte dak vrei sa o faci stil van tre sa il astupi si pe cel ce se vede pe partea opusa....

al doilea mertz...masina inalta rau combinatia masina dasta cu neoane pe fond alb e aiurea....puteai schimba fundalul...roata spate e aiurea pusa ...virata....autocolantu ala pe parbriz...opac...si nu da bine.....plus putin
tuning....

la primul logan lateral...selectii aiurea, se vede cum era culoarea inaintye adik albastra, bara spate blurry...plus eleron stramb

la al doilea..pleoape ireale, fenomenul cu gagik pe masina care e expirat....jante blurry, geamul acoperit super aiurea

spatele, inafara de roti patrate si un panou negru in spate e totul oke...

urmatoiarea cea cu spatele ....tobele ies park sunt puse de hudini, obserb ca are 2 in spate si 1 pe lateral...tare asta una la geam k la tir si era super,geam opac, vopsea ireala, blurry mult pe bara spate...

la cea din fatza.....jantele sunt puse bine, dar pleoapa stanga e aiurea rau de tot facuta si farurile la fel, selectii aiurea la geamuri..unu inegrit unu nu....

cea din lateral mai buna...inafara de selectii aiure la roata fatza eledronu de kko si culoarea asta aiurea....

dacia 1310...aiurea total...si am spus to..idem tot ce e pe sus scris...iar solenza mori de ras cu reflexii roshii pe roti farurile incruntate aiurea pe fundal nasol total ireala.....geamurile inegrite doar pe o parte....eleron stramb

dacai logan merge da nuj ce e cu tine de pui fundal dala tip mario si joace dalea tembele iar cu reflexia aia pe capota nuj ce cauta acolo, bine inteles selectii aiurea...ultima ,masina kt de cat mai bine decat restu chiar dak nu e tuning deloc decat culoare si atat plus eleronu super bine pus...

km astea sunt comenturile la pozele tale...km putine fatza de mari4speed, citeste toturialele si dupoa mai pui masini.....noroc si scuza ti mi greselile de exprimare si cuv scrise gresit:D

no limits design 25-04-07 23:04

cel mai lung comentariu din istoria 4 tuning .BV:D :lol: .........eu nu le mai scriu ink o data .......... dar adaog ceva ............kn d am vazut loganu` ala negru thumbanil am vrut sa postez k nu cred k el a facut-o ....dar.. am marit shi ce sa vezi?? .........mashina e blury tatuaju` ala de pe capota nu e e aliniat +++ ce a zis manson

Manson 25-04-07 23:21

6 Attachment(s)
subaru ink nu era cum am vrut la 350z nu gasesc originalul

MARI_NSL 25-04-07 23:29

manson - bv frate ..imi place cum lucrezi ...curat ..eu nu vad greseli ;)..

pufy 26-04-07 00:09

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 871296)
manson - bv frate ..imi place cum lucrezi ...curat ..eu nu vad greseli ;)..

1. daca nu ai nimic de spus atunci mai bine taci....
2.pune-ti niste ochelari....pentru ca:
-ce ai pus in far manson e plat rau...la fel si filtrul ala.....
- jantele sunt luminate gresit si cea spaete e cam plata
-pragul e ciudatel si are niste reflexii ciudatele... .
-inercoolerul e plat
-farul pe care l-ai pus e prea albastrui...sau ce culoare o fi aia...joaca-te si u la hue-saturation k pare din alta poveste
-evazarea aioa e cam smudgy
la 350z nu am timp sa iti mai zic de greseli asa k ii las si pe altii sa comenteze.....

L33L00 26-04-07 10:58

1 Attachment(s)
pls comment :D ( masina cu care am intrat in semifinala :D ) P.S. origina;lu e mai sus

Cobra2007 26-04-07 11:48

Ma bucur ca numai eu sunt ala cu greseli:lol: si app, daca am gresit sus la acel comentariu cu ''e ceva prob'' asta nu inseamna ca tre sa ma luati la misto:anger: oricum multumesc de sfaturi si pe viitor o sa incerc sa iasa mai bine.

Cobra2007 26-04-07 11:54

3 Attachment(s)
.....:rolleyes2

patriotu90 26-04-07 12:51

L33L00 ... pe geamu mic din spate ai vrut sa faci o incuietoare?(asa mi se pare) ... at dc ai lasat-o si pe cea originala ... aripa fata ireala ... in rest oke ... bafta mai departe ...

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 871837)
Ma bucur ca numai eu sunt ala cu greseli:lol: si app, daca am gresit sus la acel comentariu cu ''e ceva prob'' asta nu inseamna ca tre sa ma luati la misto:anger: oricum multumesc de sfaturi si pe viitor o sa incerc sa iasa mai bine.

nu stiu daca asta e un motiv de bucurie ... revenind la masina ... janta spate plata ... selectii strambe ... culoare ireala ... nu sta bine in background ... interior si lsd deformate ... renunta la vynilurile de tipu ala ... Si in primu rand CITESTE NISTE TUTORIALE ...

Cobra2007 26-04-07 12:55

ok...ms de sfaturi..:!:

Manson 26-04-07 14:45

ma bucur k nu ai inteles doar partea de gluma din mesaje..si sper masina urmatoare sa fie mai buna...si pufy unde e la subaru plat intercooleru...? pune ti tu ocheri...si albastru ala de la far e ca asa am vrut eu culoarea....

Cobra2007 26-04-07 16:26

2 Attachment(s)
Manson...ce zici de asta ??:-) e bine ? calitativ ?

patriotu90 26-04-07 19:58

Quote:

Originally Posted by Manson (Post 872076)
ma bucur k nu ai inteles doar partea de gluma din mesaje..si sper masina urmatoare sa fie mai buna...si pufy unde e la subaru plat intercooleru...? pune ti tu ocheri...si albastru ala de la far e ca asa am vrut eu culoarea....

faza cu pusu de ochelari nu cred ca era pt tine ... intercooleru nici mie nu mi se pare plat dar faru e cam ciudat ...

Cobra2007 ... eu zic ca arata bine dar ... cred ca ar fi bine sa renunti la emblema enkei ... iar prin roata fata se vede un alt background ... in rest e oke ... bafta in continuare ...

Cobra2007 26-04-07 20:03

ms patriotu90, am sa tin cont pe viitor sa numai gresesc...in sf un mesaj de incurajare :D

Gabi 26-04-07 20:04

Nu mai scrie colorat !

Cobra2007 26-04-07 20:05

:rolleyes2 ok:rolleyes2

sebi2 27-04-07 02:06

2 Attachment(s)
.................:sad: :sad: :sad: ................................

Cobra2007 27-04-07 02:12

sebi2...rezolva cu neoanele...nu sunt puse cum trebuie...defapt nici nu zici ca`s neoane....

RicardoM 27-04-07 02:13

3 Attachment(s)
Hai baietii la atac omoratil pe incepator... Printre gloante si obuze mai loviti-l cu un sfat...ok? Merci...

ra2 27-04-07 09:52

Sebi2- ti ai batut joc de mashina ai facut'o ca naiba neoane ireale,pokemoni dezbracatzi pe luneta:lol::lol:,jentii prea luminate iar cea pe spate e cam plata ai facut stopurile mov :|

RicardoM-la seat nu ai fac mai nik dkt culoare carbon si jentii care oricum nu se potrivesc cu mashina.fii mai atent la selecti si umbre.
La dubitza la fel dkt culoarea care e cam ireala si jentile aa si ploapele care nu au aceasi culoare ca masina.

RicardoM 27-04-07 11:02

Merci Ra2.... stii eu inca invat, eu vroiam sa stiu daca e spre bine avand in vedere ca am facut pana acum vreo 5 sau 6 masini... merci de sfat

2fast4u_DK 27-04-07 12:06

1 Attachment(s)
Am facut si io ceva mai simplu si mai elegant ;)

Cobra2007 27-04-07 12:53

2fast4u_DK , fa ceva cu usa aia...nu sta bine..

All times are GMT +2. The time now is 09:09.

- Copyright 2026 4Tuning