![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
5 Attachment(s)
poze luate de pe alt site.....stiu ca unele au fost postate si aici...dar nu toate :-)
P.S. Pt baiatul care a facut poza la Gallardo, chestisoara aceea de plastic in care tii asigurarea, iti salveaza parbrizul de la loviturile pietricelelor de pe drumuri...asta in cazul in care atinge parbrizul..... |
1 Attachment(s)
O fi acelasi proprietar, cel cu Murcielago?:-)
LE: Se pare ca da. |
Da.
Pompi. |
e acelasi dar nu mai are ambele masini
|
1 Attachment(s)
o limuzina din cluj....prezenta la TIFF, acum cateva zile :-)
|
Quote:
|
26 Attachment(s)
sdfafsfafsdafdasfsafas
|
1 Attachment(s)
prin brasov...;)
p.s.: poza nu este facuta de mine... |
8 Attachment(s)
fdsafasfadsfdsfasdasfsadfa
|
Quote:
|
Quote:
PS: cred că omu' doar ce plecase de la Biserica Neagră :lol: |
Quote:
P.S: Era un ferrari rosu cu DZA la numar,oare lo fi vandut pe ala? |
precizez ca poza nu este facuta de mine...este luata de pe sectiunea brasov...eu auzisem ieri ca a fost vazut bugatti-ul in weekend pe oituz dar nu ma asteptam sa vad poze cu el in brasov...;)
|
@limuzina - este sigur a lui:)
|
1 Attachment(s)
inca o poza...;)
|
Quote:
|
Garantez ca erau bodygurzii in G-ul din spate :)
|
eu ma oftic ca masina a fost in brasov...si eu n-am vazut-o decat in poze... e asta este....pacat fiindca e una dintre putinele masini pe care vreau sa le vad live;)
|
Cu asta cred ca putem inchide unul din cele mai vizitate topicuri de pe acest forum numit 4tuning :) Felicitari Yackone pentru poza postata, chiar daca nu ai facut-o tu. Cea mai tare poza, fara dubii ca este in Romania, cu un Veyron. Amin.
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu ca vreau sa stric atmosfera, dar daca gasiti o poza si cu numarul de inmatriculare...va dau ..un mar :| :lol:
|
cred ca nu prea il intereseaza sa poarte si numar...are cu ce sa fuga :))) ..glumesc
|
poza cu veyron a spart gura targului si ma bucur ca a fost facuta in brasov :lol:
PS: respect proprietarului ca a scos-o pe strazi, chiar nu ma gandeam la asa ceva |
esti tare ca respecti pe unu care te fura ;)
|
Quote:
|
Quote:
concluzia, da este al lui casuneanu veyron`u. |
carrera gt neagra inmatriculata pe radu beller, fara poze
|
Quote:
|
Las'o naibi ....in ultimele 2 pagini ce masini sunt ...si cik Romania tara saraca...demult nu mai e asa ..Doar in Baia Mare , populatie de 134.000 locuitori ..Sl 65 amg , lambo gallardo , tvr sagaris , porsche gemballa gt550 , sl 55 amg , 3 x s 63 amg , 1 x s 55 amg , 4 x hummer h3 si altele
|
Nu poti sa generalizezi. Daca avem masinile enumerate de tine nu inseamna ca o ducem grozav de acord nici rau nu e. Uita-te intai ce conduc oamenii de rand si dup-aia mai vorbim. E normal sa fie avem si oameni cu bani care isi permit masini atat de scumpe.
|
mi-a zis un coleg... a vazut horch 854 prin pajura, visiniu cu bej, inmatriculat in buc, tip tanar la volan, in jur de 30, cine stie rog informatii, "incepe filajul" :D
|
Ce am observat in ultima perioada ..Tot mai multi tarani isi vand pamanturile sau nepotii lor ...isi cumpara 2 masini asa de fitze si scumpe ...stau in apartamente de maxim 2 camere :) ..toale , femei , etc....sunt putini cei care incep afaceri pe cont propriu
|
ca-si vand pamanturile si au bani nu e rau, nici ca-si iau masini si haine, fiecare om tinde spre mai bine mai ales daca starea materiala precedenta era una precara, trist este ca majoritatea celor cu bani sunt parveniti, adica nu au educatie, cultura, cred ca daca au bani au alta "inaltime" fata de cei din jur, asta e grav lipsa de valori
|
26 Attachment(s)
a venit vara ...se incinge topicu :twisted::evil:
CL 500 nou visiniu si ml63 amg cu ALB la numar lovite rau.... |
sl 65 amg
GL Brabus widestar SE 230 000 eur cu TVA |
nice shorts https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1213208846 :lol:
eh..veyronul ala este :X, pacat ca nu este si muncit... dragute masinile sil, thanks for sharing. |
1 Attachment(s)
de pe net :-)
|
3 Attachment(s)
Nu e chiar o masina tare dar e destul de impresionanta prin marimea ei. Nu imi dau seama ce e.
|
3 Attachment(s)
Chevrolet ... :shock::shock::shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
|
- Copyright 2026 4Tuning